U bent hier :

Beethovenstraat 115 I AMSTERDAM

Deze woning is verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Aanvaarding  :  direct
Service kosten  :  € 175 p/m
Bouwjaar  :  1906-1930
Ligging  :  Aan park, aan water
Woonoppervlakte  :  115 m²
Inhoud  :  265 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  3
Parkeergelegenheid  :  parkeervergunningen
Overige ruimte  :  toilet, gang, hal, balkon, wasruimte
Omschrijving:
Beethovenstraat 115-I te Amsterdam

Wij bieden te huur een goed onderhouden appartement van circa 115 m2 met 2 balkons gelegen op de eerste verdieping in Amsterdam-Zuid om de hoek van de Stadionkade en het Beatrixpark en op loopafstand van de winkels in de Beethovenstraat en het winkelcentrum Gelderlandplein. Tram 5 en 24 stoppen praktisch voor deur. Nabij de ringweg A-10, Zuid-AS, station ZUID en het WTC.

Indeling woning: eigen trap(penhuis) naar de eerste verdieping, 2 slaapkamers aan de voorzijde, de grote slaapkamer heeft een speelse erker en de kleine slaapkamer is nu in gebruik als kastenkamer, strijk en wasruimte. Royale hal welke toegang geeft tot alle kamers. Ruime woon/eetkamer voorzien van een open haard, openslaande deuren naar de balkons aan voor -en achterzijde, grote inloopkast met halogeen inbouw spots. Keuken gelegen aan de achterzijde is voorzien van diverse inbouw apparatuur waaronder, een 5 pits Smeg fornuis, Quooker, 1 1/2 spoelbak, Bosch vaatwasser, inbouw Smeg oven. De witte keuken heeft door het gebruik van RVS een stoere look, tevens deur naar balkon. Master bedroom ligt aan de achterzijde met openslaande deuren naar het balkon. Goede, efficiŽnt ingedeelde badkamer met wastafelmeubel met veel berg ruimte, ligbad en separate inloop douche met glazendeur, de gehele badkamer is fraai met metro tegels betegeld, op de vloer zwart/wit marmeren tegels. Apart zwevend toilet, fonteintje met witte metrotegels en zwart/wit marmer op de vloer.

Bijzonderheden:

- eigen entree,
- fraaie parket vloer door het gehele appartement,
- dubbel glas aan de voorzijde,
- oplevering/aanvaarding: per direct,
- de woning is gestoffeerd,
- voorbehoud goedkeuring verhuurder,
- geen groepsbewoning en/of studentenverhuur,
- minimale huurperiode 2 jaar,
- parkeren middels parkeervergunning, geen wachttijd (www.cition.nl),
- huurprijs EURO 2.350,-- per maand.

ENGLISH SUMMARY

Beethovenstraat 115-I in Amsterdam

We offer for rent a spacious (approximately 115 m2) and good maintained 4-room (3 bedrooms) FIRST floor apartment with a nice balcony (facing east) and a balcony at the front (facing west). The apartment is located in a very popular location situated near the shops of the Beethovenstraat, with the Beatrixpark around the corner as well as the W.T.C. Nearby one can find tram lines number 5 and 24 next to yhe VU medical centre and university (direction Amsterdam intern centre), metro lines and train station South (1 stop, 6 minutes to Schiphol national airport).

Lay out: 2 bedrooms facing the Beethovenstraat, the larger one has a charming bay window with a view of the canal (the smaller bedroom is currently used as a walk-in-closet/washer and dryer room). The large hallway leads to all rooms. The sitting/dining room area is very large and light, it has a wood fireplace and a big built-in cupboard containing a small safe. Halogen spotlights are encased in the ceiling. On one side of the sitting/dining room area glass French doors open unto a small balcony facing the Beethovenstraat and on the other side glass French doors open unto a large balcony which overlooks the gardens at the back of the flat. The kitchen is located at the back of the apartment and is equipped with a five burner SMEG cooker, a Quooker, a Bosch dishwasher and a built-in SMEG oven. The kitchen has a stainless steel look and has a door opening unto the balcony at the back of the flat. A good sized master bedroom is also located at the back of the flat and has access to the balcony. The well designed bathroom has a wash hand basin unit with lots of storage space and a bath with a separate shower unit. There is a separate toilet with a small hand basin. Both bathroom and toilet have black and white marble tiles on the floors.

Particularities:

- own entrance at street level,
- double glazing for all windows facing the Beethovenstraat,
- perket flooring throughout the apartment,
- availability: immediately for a minimum of 2 years,
- 2/3 bedrooms,
- 2 months deposit,
- no students or sharers,
- sound system in the sitting/dining room area, kitchen and the two larger bedrooms.
- rent price EURO 2.350,-- per month exclusive the advanced payment (app. EURO 175,-- per month) for the heating,
- NON SMOKING,
- no waiting time for parking permits (up to 2).

Disclaimer

Deze informatie is door BNV makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u een NVM/MVA makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Toelichting clausule NEN2580

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:


AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: www.bnvmakelaars.nl