U bent hier :

Beethovenstraat 152 AMSTERDAM

Prijs € 2.800 per maand

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Benedenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 150 p/m
Bouwjaar  :  1906-1930
Ligging  :  In woonwijk
VVE bijdrage  :  150 p/mnd
Woonoppervlakte  :  135 m²
Inhoud  :  335 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Parkeergelegenheid  :  openbaar parkeren;betaald parkeren;parkeervergunningen
Overige ruimte  :  toilet, gang, hal, wasruimte
Omschrijving:
Beethovenstraat 152 te Amsterdam

Wij bieden te huur aan een 3-kamer (2 slaapkamers) begane grond appartement van circa 135 m2 met terras in de Beethovenstraat gelegen tussen de Stadionkade en de Stadionweg.

Indeling woning: entree/hal/gang, hal met ruimte met wasmachine aansluiting, grote slaapkamer aan de voorzijde, badkamer voorzien van een extra brede wastafel, ligbad en aparte douche. Apart toilet met fontein, grote 2e slaapkamer aan de achterzijde. Vanuit deze kamer is er toegang tot het terras (zuid/west ligging). Grote door zon woonkamer met een erker aan de voorzijde. Aan de achterzijde bevinden zich twee naar buiten draaiende deuren met toegang tot het terras. Open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Het appartement is gelegen in het populaire stadsdeel Zuid (voormalig Oud Zuid) om de hoek van de Stadionkade op een steenworp afstand van het WTC en station Zuid. Iets verderop bevinden zich de winkels in de Beethovenstraat. Basisscholen, middelbare scholen en de British School, zijn in de directe omgeving gelegen. De locatie is uitstekend bereikbaar met de auto via de ring A-10 afslag Zuid en afslag Rai (S-108 en S-109) en met het openbaar vervoer (station Zuid en station RAI).

- 2 slaapkamers,
- geen studenten en/of groepsbewoning mogelijk,
- voorbehoud goedkeuring verhuurder,
- minimale huurperiode 1 jaar,
- oplevering/aanvaarding: in overleg,
- de woning is volledig gemeubileerd,
- per direct beschikbaar.

Beethovenstraat 152 in Amsterdam

Spacious (approximately 135 m2) and good maintained 3-room (2 bedrooms) GROUND floor apartment with a nice terrace (facing south/west). The apartment is located on a very popular location situated near the shops of the Beethovenstraat and the W.T.C. Close to tram line 5 (direction Amsterdam centre and Amstelveen), metro lines and train station South (1 stop, 6 minutes to Schiphol national airport).

Lay out: entrance/hallway/corridor, hall, big bedroom in the front, space with the washing machine, bathroom with a bathtub, sink and separate shower, toilet with sink, 2-nd big bedroom at the rear with access to the terrace, very big and spacious living room with an open kitchen. The kitchen features built-in equipment. From the living there is also access to the terrace.

Particularities:

- double glazed,
- available per direct for at least 1 year,
- 2 bedrooms,
- GROUND floor apartment,
- 2 months deposit,
- fully furnished,
- with terrace,
- no students or sharers.

Disclaimer

Deze informatie is door BNV makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u een NVM/MVA makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Toelichting clausule NEN2580

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: www.bnvmakelaars.nl