U bent hier :

Bilderdijkkade 19 II Amsterdam

Deze woning is verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1905
Woonoppervlakte  :  80 m²
Inhoud  :  210 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Omschrijving:
Woning beschikbaar voor 6 maanden

Centraal gelegen in het gezellige Oud-West, nabij De Hallen op loopafstand van de Jordaan, bieden wij dit ruime 3 kamer appartement (2 slaapkamers) aan, gelegen op de tweede etage met balkon aan de achterzijde en Frans balkon aan de voorzijde met fraai uitzicht over de gracht.

Indeling: Centrale entree. Trap naar overloop tweede verdieping met entree in de ruime woonkamer van het appartement. Aan de voorzijde een slaapkamer en aan de achterzijde de tweede slaapkamer. De keuken is voorzien van een gasfornuis met oven, koelkast met vriesgedeelte, wasmachine. Separate douche en separaat toilet.

Het appartement is gelegen op een goede centrale locatie, op loopafstand van De Hallen en gezellige Jordaan met diverse winkels en horecagelegenheden. Ook diverse openbaar vervoermogelijkheden zijn op loopafstand.

In zijn geheel een heerlijk ruim appartement. De woning is beschikbaar voor 6 maanden, omdat de woning daarna in zijn geheel zal worden gerenoveerd.

VLOEROPPERVLAK
ca. 80 m2 GBO, geen NEN2580 meting beschikbaar.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid is uitstekend per eigen vervoer via de afritten van de ringweg A10 S106 (Surinameplein) en per openbaar vervoer via de diverse tramverbindingen in de directe omgeving; De Clercqstraat, Bilderdijkstraat en Kinkerstraat.

PARKEREN
Betaald parkeren is mogelijk langs de openbare weg.

HUURPRIJS
1.250,- per maand exclusief gas, water en licht.

SERVICEKOSTEN
Er zijn geen servicekosten van toepassing. Huurder dient zelf rechtstreekse contracten te sluiten met de leveranciers van de nutsvoorzieningen.

HUURTERMIJN
6 maanden.

AANVAARDING
De ruimte is thans niet gemeubileerd. Indien gewenst kan dit verzorgd worden, waarvoor een opslag op de huurprijs overeen te komen is.

VOORZIENINGEN
- Keuken met gasoven en koelvries combinatie;
- CV installatie
- Vloerbedekking
- Dubbele beglazing
- Douche separaat-
- Toilet sparaat
- Balkon aan de achterzijde

BETALINGEN
Per maand vooruit.

ZEKERHEIDSTELLING
Huurder dient een waarborgsom te voldoen ter grootte van minimaal 2 maanden huur inclusief eventuele nader overeen te komen vergoeding voor meubilair.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst model verhuurder e.e.a. gebaseerd op de huurovereenkomst volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken.

BIJZONDERHEDEN
De ruimte wordt aangeboden onder het uitdrukkelijk voorbehoud van goedkeuring verhuurder.

ADMINISTRATIEKOSTEN
Niet van toepassing.

DISCLAIMER
Dit document is gebaseerd op materiaal waarvan BVN MAKELAARS B.V.van mening is dat het betrouwbaar moet worden geacht. Hoewel BVN MAKELAARS B.V.bij de samenstelling hiervan de nodige zorgvuldigheid heeft betracht, kunnen feitelijke onjuistheden niet worden uitgesloten. BVN MAKELAARS B.V. sluit dan ook elke aansprakelijkheid uit die mogelijk voortvloeit uit het gebruik van de in dit document opgenomen informatie.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Kathelijne Aartse Tuyn
Email: kathelijne@bnvmakelaars.nl

AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: www.bnvmakelaars.nl