U bent hier :

Bleijenbeek 12 Amsterdam

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Drive-in woning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1960-1970
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht
Woonoppervlakte  :  146 m²
Inpandige ruimte  :  15 m²
Externe bergruimte  :  16 m²
Perceeloppervlakte  :  130 m²
Inhoud  :  558 m³
Totaal aantal kamers  :  6
Aantal slaapkamers  :  5
Tuin  :  Normaal, zuidwest, 5.75 x 8.83 m
Parkeergelegenheid  :  Garagebox
Overig parkeren  :  openbaar parkeren;betaald parkeren;parkeervergunningen
Overige ruimte  :  gang, tochtportaal, hal, stookruimte, berging
Omschrijving:
Bleijenbeek 12 te Amsterdam

Wij bieden te koop aan een royale drive-in HOEK-woning van 146 m2 verdeeld over 3 lagen met een achtertuin op het zuid/westen gelegen direct grenzend aan een veldje en speeltuin, gelegen tussen de Van Boshuizenstraat en de Kalfjeslaan in een rustige, groene en kindvriendelijke buurt in Amsterdam-Buitenveldert.

Indeling woning: entree/hal met meterkast. Royale hal met toegang tot beide (slaap)kamers aan de achterzijde. Vanuit de (slaap)kamers is de achtertuin bereikbaar. De tuin is gelegen op het zuid/westen en heeft een achterom. Stookruimte met cv-ketel. Naast de entree van de woning is er een aparte ingang naar de garage. De garage is eventueel te om te zetten naar woonruimte. Trap naar de eerste verdieping.

Indeling eerste verdieping: overloop ruimte met toilet en fontein, dichte keuken aan de voorzijde. Vanuit de keuken is de loggia bereikbaar. De loggia is vrij eenvoudig bij de woonkamer te betrekken. Grote L-vormige door zon woonkamer met open haard en toegang tot het balkon aan de achterzijde.Het balkon is over de volledige breedte van de woning. In de zijgevel zit een extra raam vanwege de hoekligging. Trap naar de tweede verdieping.

Indeling tweede verdieping: overloop ruimte met toilet, 2 kamers aan de voorzijde waarvan 1 van de kamers beschikt over de wasmachine/droger aansluiting en de andere kamer heeft een wastafel. Grote slaapkamer aan de achterzijde gelegen. Deze kamer beschikt over een extra raam in de zijgevel, inbouwkast, toegang tot een balkon en eveneens toegang tot de badkamer. De badkamer is ook toegankelijk via de overloop. De badkamer is voorzien van een wastafel en een douche.

Buitenveldert is een rustige en groene wijk met veel scholen in het zuidelijk deel van de stad gelegen tussen de Zuidas en Amstelveen. Ook zijn de Vrije Universiteit en het VU Academisch ziekenhuis in de buurt gelegen. Het Amsterdamse Bos, de Kalfjeslaan en natuurgebied Amstelland zijn op loopafstand gelegen. Veel goede winkelvoorzieningen in de buurt, in de directe omgeving het winkelcentrum Rooswijck en iets verder, het moderne en luxe Winkelcentrum "Gelderlandplein". Zeer gunstige ligging t.o.v. het openbaar vervoer (tram 5 en sneltram 51 en diverse busverbindingen) en nabij diverse uitvalswegen (Ring A-10, afslag s-108 en s-109en A-9). Station WTC/ Zuid en RAI en de Noord-Zuidlijn zijn op korte afstand gelegen.

Bijzonderheden:

- verkoper zal bij verkoop een energielabel beschikbaar stellen,
- de woning is opgemeten volgens de NEN 2580 norm, meetrapport beschikbaar,
- oplevering/aanvaarding: in overleg,
- de woning is gelegen op erfpachtgrond, het betreft een vaste canon van EURO 169,71 voor het woonhuis en EURO 28,58 per jaar voor de garage. Het tijdvak loopt tot 15-11-2035,
- asbestclausule en oudbouwclausule van toepassing,
- garage om de hoek te koop. Vraagprijs garage EURO 45.000,-- k.k.

ENGLISH SUMMARY

Bleijenbeek 12 in Amsterdam

We offer a spacious family CORNER house (type drive-in) of 146 m2 divided over 3 floors with a back garden (facing south/west) in a very pleasant, quiet, green suburb of Amsterdam called Buitenveldert. This area was developed in the 1960's in the spacious Garden City style. The house is surrounded by beautiful green areas and a park and is located close to (international) schools, the VU University, a large teaching hospital and the Zuidas business area.

Layout:

Entrance/hall, utility closet with electricity, gas and water meter, garage in the front, next to the entrance of the house. It is possible to change the garage into a room/living space. 2 (bed)rooms at the rear of the house with both access to the garden (facing south/west). Separate space with the boiler for the heating. Stairs to the first floor.

Lay out first floor: landing, toilet with sink, closed kitchen in the front with access to a loggia. It is possible to add the loggia to the living/lounge area. Spacious L-shape living/lounge with access to the balcony at the rear of the house. Stairs to the second floor.

Lay out second floor: landing, toilet with sink, 2 bedrooms in the front of the house, master bedroom at the rear of the house. The master bedroom has access to a balcony and to the bathroom. The bathroom features a shower and a sink. There is also access from the landing to the bathroom.

The area features numerous amenities that make life comfortable such as convenient nearby shops (shopping centre Rooswijck with a large Jumbo supermarket), as well as the state-of-the-art shopping mall at Gelderlandplein. Excellent access to public transport (tram 5, high-speed tram 51 and a bus route to Station Zuid/WTC with a train to Schiphol airport and North-South metro (3 stops, 6 minutes). Easy access to the motorways A-4, A-9 and A-10. Easy access to walks in the area in the polder and Amsterdam Forest and five minutes' walk from Amstel Park. Buitenveldert is also well known for its sports accommodations.

Features:

- total surface area 146 m2,
- leasehold, lease is EURO 169,71 per year (for the house) and EURO 28,58 per year for the garage and expires 15-11-2035,
- NEN measured,
- energy performance certificate available,
- delivery in consultation,
- separate garage for sale around the corner, asking price garage: EURO 45.000,-- costs for the buyer.

Disclaimer

Deze informatie is door BNV makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u een NVM/MVA makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Toelichting clausule NEN2580

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Allon van der Vliet
Tel: 0622381336
Email: allon@bnvmakelaars.nl

AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: www.bnvmakelaars.nl