U bent hier :

Czaar Peterstraat 191 Amsterdam

Dit bedrijfsobject is onder optie
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort object  :  Winkelruimte
Type  :  Winkelruimte
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Onder optie
Opp winkelruimte  :  39 m²
Bouwjaar  :  2016
Perceeloppervlakte  :  39 m²
Ligging  :  Winkelgebied stadscentrum
Omschrijving:
Sfeervolle lichte winkelruimte met complete voorzieningen en een vloeroppervlakte van ca. 39 m2 verdeeld over beletage, souterrain en entresol. De ruimte is gelegen in het eerste blok van de Czaar Peterstraat vanaf het spoor. In de plint van dit blok is een rijke variatie aan specialistische winkeltjes gevestigd, net zoals in de rest van de straat.

De ruimte op de beletage heeft een hoogte van ca. 2,95 m2, waardoor de ruimte ruim aanvoelt en licht is door de raampartij aan zowel de voor- als achterzijde. Het souterrain heeft een hoogte van ca. 2,25 m en heeft hetzelfde ruimtelijke gevoel dor de raampartijen aan de achterzijde.

Het betreft een contract overname van een bestaande huurovereenkomst, waarvoor een nader overeen te komen overnamesom voor wordt gevraagd. De huidige inrichting en inventaris worden ter overname aangeboden. De ruimte is voorzien van centrale verwarming, een pantry/keuken en mechanische ventilatie. Aan de achterzijde bevindt zich een buitenruimte. Kortom een intieme winkel in een gezellige straat met bijzonder winkelaanbod.

VLOEROPPERVLAK
ca. 39 m2 VVO

BESTEMMING
De bedrijfsruimte overeenkomstig het bestemmingsplan Oostelijke Eilanden is Gemengd-1, waarin is toegestaan: detailhandel, kantoor en consumentverzorgende dienstverlening en publieksgerichte zakelijke dienstverlening. Zie voor een nadere omschrijving de voorschriften Gemengd-1 in bijlage.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid is uitstekend per eigen vervoer via de afritten van de ringweg A10 S114 (Piet Heijntunnel) en per openbaar vervoer tramhalte in de straat.

PARKEREN
Betaald parkeren is mogelijk langs de openbare weg.

HUURPRIJS
€ 715,- per maand te vermeerderen met btw en exclusief de nader overeen te komen overnamesom.

SERVICEKOSTEN
€ 10,08, inclusief BTW voor onderhoud cv installatie en mv installatie en rioolontstopping. Huurder dient zelf rechtstreekse contracten te sluiten met de leveranciers van de nutsvoorzieningen.

HUURTERMIJN
Huidige huurperiode eindigt op 30 november 2021, waarna een volgende huurperiode van 5 jaar geldt.

HUUROPZEGTERMIJN
Tenminste 12 maanden tegen het einde van een lopende huurtermijn.

AANVAARDING
De ruimte is thans nog in gebruik. De winkelruimte kan op korte termijn worden overgedragen. Voor overdracht van de huurovereenkomst is toestemming van de verhuurder nodig, zodat bij overeenstemming over contract overname het voorbehoud instemming verhuurder geldt.

VOORZIENINGEN
- Pantry/keuken;
- Centrale verwarming;
- Vloerbedekking (linoleum op de beletage en entresol en tapijt in het souterrain)
- Dubbele beglazing
- Toilet (hangcloset + fontein)
- Buitenruimte
- cv installatie en mechanische ventilatie
BETALINGEN
Per maand vooruit.

OMZETBELASTING
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat de huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van btw, zodanig dat kan worden geopteerd voor belaste (ver-)huur. Indien een niet btw belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

ZEKERHEIDSTELLING
Huurder dient een waarborgsom te voldoen ter grootte van minimaal 3 maanden huur inclusief BTW.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst model verhuurder e.e.a. gebaseerd op de huurovereenkomst volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken. Afhankelijk van het gebruik zal dit zijn het MODEL HUUROVEREENKOMST WINKELRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7: 290 BW.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2006=100) voor het eerst één jaar na huuringang.

BIJZONDERHEDEN
De ruimte wordt aangeboden onder het uitdrukkelijk voorbehoud van goedkeuring verhuurder.

ADMINISTRATIEKOSTEN
Niet van toepassing.

DISCLAIMER
Dit document is gebaseerd op materiaal waarvan BVN MAKELAARS B.V.van mening is dat het betrouwbaar moet worden geacht. Hoewel BVN MAKELAARS B.V.bij de samenstelling hiervan de nodige zorgvuldigheid heeft betracht, kunnen feitelijke onjuistheden niet worden uitgesloten. BVN MAKELAARS B.V. sluit dan ook elke aansprakelijkheid uit die mogelijk voortvloeit uit het gebruik van de in dit document opgenomen informatie.

Kenmerken
- Totaal 35 m2 VVO verdeeld over beletage, entresol en souterrain
- Huurtermijn: 5 jaar + telkens 5 jaar / in overleg
- Opzegtermijn 12 maanden
- € 750,- per jaar exclusief BTW en servicekosten
- Waarborgsom 3 maanden huur inclusief BTW en servicekosten
- In huidige staat
- Huurder draagt zelf zorg voor aansluiting op nutsvoorzieningen
- Jaarlijkse indexering conform CPI-index
- Huurovereenkomst conform model ROZ 2015 of ROZ 2012
- Betaling per maand vooruit
- Beschikbaar in overleg
- CV installatie
- Vloerverwarming
- Dubbel glas
- Pantry/keuken
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Jasper Broelman
Tel: +31627189679
Email: jasper@bnvmakelaars.nl

AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: www.bnvmakelaars.nl