U bent hier :

De Boelelaan 271 Amsterdam

Deze woning is onlangs door ons verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement met lift
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Aanvaarding  :  direct
Service kosten  :  € 150 p/m
Bouwjaar  :  1960-1970
Ligging  :  In woonwijk
Energielabel  :  Klasse E
Woonoppervlakte  :  68 m²
Externe bergruimte  :  12 m²
Inhoud  :  150 m³
Totaal aantal kamers  :  2
Aantal slaapkamers  :  1
Parkeergelegenheid  :  Parkeerplaats
Overig parkeren  :  openbaar parkeren
Overige ruimte  :  toilet, gang, balkon
Omschrijving:
FOR THE RENTAL (S) MAY BE A MINIMUM AGE OF CA.55 YEARS ACCORDING TO THE OWNERS ASSOCIATION STATUTES !!! VOOR DE HUURDER(S) GELDT EEN MINIMALE LEEFTIJD VAN CA.55 JAAR VOLGENS DE STATUTEN VAN DE VERENIGING VAN EIGENAREN!!!

Uitstekend verbouwd en volledig ingericht/gemeubileerd 2-kamer appartement ( 68 m2) met zonnig balkon gelegen op de vijfde verdieping met lift, fietsenberging en mogelijke parkeerplaats.
Fantastische ligging tegenover de levendige ZUID-AS aan voorzijde en heerlijk in het groen aan achterzijde.

INDELING:
Begane grond: centrale entree.
Eerste verdieping: Entree/hal met video-intercom, garderobe en toilet. Moderne volledig ingerichte keuken met inbouwapparatuur. Royale woonkamer met zonnig balkon aan achterzijde gelegen op het zuiden. Aan achterzijde de slaapkamer met toegang naar luxe badkamer met wastafelmeubel, ligbad en aparte douche. In het hele appartement ligt een fraaie gietvloer.
In de onderbouw bevindt zich nog een bergruimte, fietsenstalling en er is mogelijkheid tot huren van parkeerplaats. Bijzonder is te noemen dat de mogelijkheid bestaat een logeerkamer voor gasten te gebruiken tegen een redelijke vergoeding. Ideaal voor familieleden die van ver komen.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID:
Het appartement is zeer centraal gelegen in Amsterdam-Buitenveldert tegenover de Zuidas en sportvelden, op loopafstand van Station ZUID/WTC en voor uw dagelijkse boodschappen het luxe winkelcentrum Groot Gelderlandplein. Ook de prachtige winkels aan de Beethovenstraat zijn eenvoudig te bereiken. Het Amsterdamse Bos en het Amstelpark bevinden zich tevens op korte afstand en diverse uitvalswegen (Ring A-10, A2 en A4) zijn op enkele minuten rijafstand te bereiken.

BIJZONDERHEDEN;
- oplevering kan direct,
- de gehele woning beschikt over kunststof kozijnen met dubbel glas,
- verwarming middels blokverwarming,
- parkeren middels parkeervergunning
- huishoudelijk afval wordt bij het appartement opgehaald.
- de maandelijkse huurprijs is exclusief kosten van 150,- (betreft voorschot stookkosten, watergeld en aansluiting internet/TV).


*****English version******

FOR THE RENTAL (S) MAY BE A MINIMUM AGE OF CA.55 YEARS ACCORDING TO THE OWNERS ASSOCIATION STATUTES !!!

Excellent converted and fully furnished 2-room apartment (68 m2) with sunny balcony located on the fifth floor with lift, bicycle storage and possible parking.
Fantastic location opposite the vibrant ZUID-AS at the front and lovely in the green at the back.

CLASSIFICATION:
Ground floor: central entrance.
First floor: Entrance /hall with video intercom, wardrobe and toilet. Modern fully equipped kitchen with built-in appliances. Spacious living room with sunny south facing balcony. At the rear the bedroom with access to a luxury bathroom with washbasin furniture, bath and separate shower. The whole apartment has a nice floor.
In the substructure there is a storage room, bicycle storage room and there is a possibility to rent a car park. It is worth mentioning that it is possible to use a guest room for a reasonable fee. Ideal for family members who come from far away.

LOCATION AND ACCESSIBILITY:
The apartment is very centrally located in Amsterdam-Buitenveldert opposite the Zuidas and sports fields, within walking distance of Station ZUID/WTC and for your daily grocery shopping the luxurious shopping center Groot Gelderlandplein. The beautiful shops on the Beethovenstraat are also easily accessible. The Amsterdam Forest and Amstelpark are also within easy reach, and several motorways (Ring A-10, A2 and A4) are a few minutes' drive away.

PARTICULARS;
- the whole house has double glazed windows,
- heating by means of block heating,
- Parking by means of parking permit
- household waste is collected from the apartment.
- The monthly rent is excluding charge of 150, - (applies to heating costs, water fees and internet / TV connection).
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Boudewijn van den Biggelaar
Email: boudewijn@bnvmakelaars.nl

AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: www.bnvmakelaars.nl