U bent hier :

Diemerplein 29 Diemen

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement/flat
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  direct
Service kosten  :  € 182 p/m
Bouwjaar  :  1970
Ligging  :  In centrum, in woonwijk
VVE bijdrage  :  182 p/mnd
Woonoppervlakte  :  100 m²
Externe bergruimte  :  8 m²
Inhoud  :  320 m³
Totaal aantal kamers  :  5
Aantal slaapkamers  :  2
Parkeergelegenheid  :  betaald parkeren
Overige ruimte  :  toilet, tochtportaal, balkon
Omschrijving:
In het centrum van Diemen, ruime maisonnette woning gelegen op eigen grond van ca. 100 m2, 2 slaapkamers, 3 balkons. Winkelcentrum aan uw voeten, vrij uitzicht. Uitstekende bereikbaarheid, openbaar vervoer ( bus, tram 9 en trein). Gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen A1, A2 en ring A10.
Het appartement is gelegen op de derde en vierde etage. Het heeft een fraaie entree op het plein met lift en een ruime trap.
Indeling:
Woonlaag 3: entree met garderobekast en meterkast, tussendeur naar de gang die toegang geeft tot keuken, huiskamer, toilet en trap naar 4de verdieping.
Fraaie, moderne, ruime witte keuken aan de galerijkant, gerenoveerd in 2013 en voorzien van Zanussi koel/vries combinatie, magnetron/oven, 4 pits gasfornuis, rvs recirculatiekap en vaatwasser met ruimte voor een eettafel.
Royale zitkamer (circa 26.5 M2) voorzien van een glas pui over de volle breedte van de kamer, schuifpui naar het balkon over de volle breedte (west) voorzien van een elektrische zonwering. Volledig vrij uitzicht over het groene (speel)plein.
In de gang een modern gerenoveerd toilet en ruime bergkast onder de trap.
Vierde etage, ruime gang met extra kastruimte, aan voorzijde grote slaapkamer (circa 16 M2) met kamerbreed balkon over de volle breedte met vrij uitzicht op het oosten (eventueel weer 2 kamers van te maken), in het midden de geheel betegelde moderne witte badkamer, voorzien van inloopdouche met glazen wand, modern wastafelmeubel, zwevend toilet, ruimte voor wasmachine en Daaldrop boiler 80 liter (eigendom). Aan de achterzijde de tweede grote slaapkamer (circa 18 m2) met toegang tot het balkon over de volle breedte op het westen.
Aparte berging op begane grond (circa 8.6 m2)
Parkeren kan aan de voorzijde en achterzijde. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen, kosten voor 2 jaar 96,=
Het recent gemoderniseerde winkelcentrum heeft een grote verscheidenheid aan winkels waaronder Blokker, Action, Hema, Deen, AH-XL, bakker, slager, visboer etc.
Amsterdam is gemakkelijk bereikbaar per trein, tram en de fiets.
Bijzonderheden:
- Eigen grond
- Voorbehoud gunning erven
- Ouderdom clausule en niet zelfbewoning wordt opgenomen in koopakte
- 2 ruime slaapkamers
- 3 balkons oost en west
- Direct boven het grote ruime winkelcentrum
- Gezonde professioneel geleide VVE
- Meterkast vervangen in 2013
- Service kosten VVE 181,61 en 48,34 voorschot stookkosten
- Levering medio september a.s.
Disclaimer

Deze informatie is door BNV makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u een NVM/MVA makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.
Toelichting clausule NEN2580
De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Boudewijn van den Biggelaar
Email: boudewijn@bnvmakelaars.nl

AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: www.bnvmakelaars.nl