U bent hier :

Eerste Atjehstraat 116 D Amsterdam

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Bovenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1905
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
VVE bijdrage  :  50 p/mnd
Woonoppervlakte  :  56 m²
Inhoud  :  152 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Overige ruimte  :  toilet, gang
Omschrijving:
*please scroll down for English presentation*
Super licht en ruim appartement in de populaire Indische buurt in Amsterdam Oost. Met 2 slaapkamers en balkon aan de voor- en achterzijde. Het appartement is hoogwaardig gerenoveerd en modern ingericht met ruime badkamer met ligbad en nieuwe keuken. Bruto vloeroppervlak 69 m2, gebruiksoppervlakte 56 m2.
Voorzien van dubbel glas. Fundering van het complex is vernieuwd en is gelegen op eigen grond, geen erfpacht!

LIGGING
De Indische buurt in Amsterdam-Oost is de afgelopen jaren bijzonder populair geworden. Veel panden zijn gerenoveerd en de kwaliteit van de buurt is zienderogen toegenomen. Op loopafstand van de Javastraat met al het aanbod wat Oost zo gewild maakt, restaurants en café's zoals Bar Basquiat, Drovers Dog, Walther Woodbury, en Wilde Zwijnen. Studio K filmhuis, podium, restaurant en café op ca. 1 minuut lopen en iets verder weg de Dappermarkt. Het Oosterpark en Flevopark zijn bekende populaire parken in de buurt.
De woning is gunstig gelegen ten opzichte van het centrum, de uitvalswegen (Ring A10) en openbaar vervoer (tram 3, 7 en 14 en het Muiderpoort station)

ENGLISH
Light and bright superb apartment in the popular part of Amsterdam Oost. Well refurbished and consists of living with a new modern kitchen, double opening doors to the balcony at the front. 2 bedrooms at the back of the apartment and acces to the south facing bacony at the back. A roomy bathroom with bathtub and seperate shower and toilet. There is a separate 2nd toilet in the hallway. The apartment is well insulated, has turn-tilt windows with double glazing, in a well maintained complex, the foundation has been renewed and no landlease is applicable.
FREEHOLD!

Located in a very popular part of East Amsterdam, on a tranquill street in a residential area. Shops, bars, restaurants and terraces within walking distance, some of the hotspots are Bar Basquiat, Drovers Dog, Walther Woodbury, and Wilde Zwijnen, while acces to public transport is good, Muiderpoortstation and trams 3,7 and 14.
Popular parks nearby are the Oosterpark and Flevopark.

INDELING
Derde verdieping, entree appartement, de hal geeft middels een glazen deur toegang tot de ruime woonkamer aan de voorzijde, 3 ramen breed, met dubbele openslaande deuren naar het balkon aan de voorzijde. De nieuwe keuken (2016) greeploos en in wit uitgevoerd beschikt over diverse inbouwapparatuur en is voorzien van ledverlichting boven het werkblad en beschikt over veel kastruimte.

Aan de achterzijde bevindt zich de royale master bedroom, met daarnaast gelegen de tweede slaapkamer met toegangsdeur naar het balkon aan de achterzijde met zuidligging, over de gehele breedte van het pand.

Vanuit de hal bereikt u de badkamer met ligbad en aparte douche, met wastafelmeubel en WC. Tevens is er een tweede aparte WC in de hal. De meterkast is bereikbeikbaar vanuit het gemeenschappelijke trappenhuis en is gerealiseerd in een afsluitbare kast.

KEMMERKEN
- Licht en ruim 3-kamerappartement op de derde verdieping
- Balkon aan de voor- en achterzijde
- Balkon aan de achterzijde op het Zuiden.
- 2 slaapkamers, ruime badkamer
- Nieuwe keuken (2016)
- Voorzien van dubbel glas, en draai – kiep ramen
- 2 WC's op de verdieping.
- Bruto vloeroppervlakte 69 m2 , gebruiksoppervlakte 56 m2
- Nieuwe fundering
- Eigen grond, geen erfpacht
- Levering in overleg – begin december 2018

Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Theo Vermue
Tel: 0621232877
Email: theo@bnvmakelaars.nl

AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: www.bnvmakelaars.nl