U bent hier :

Eerste Jan Steenstraat 111 - 3 Amsterdam, De Pijp

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Bovenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1889
Wijk  :  De Pijp
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
VVE bijdrage  :  133 p/mnd
Woonoppervlakte  :  113 m²
Inhoud  :  344 m³
Totaal aantal kamers  :  5
Aantal slaapkamers  :  3
Parkeergelegenheid  :  openbaar parkeren;betaald parkeren;parkeervergunningen
Overige ruimte  :  toilet, gang, dakterras
Omschrijving:
LIGHT AND BRIGHT DOUBLE TOP FLOOR IN THE POPULAR PIJP AREA SEE ENGLISH PRESENTATION BELOW
Goed gelegen dubbel bovenhuis van 113 m, in het bruisende stadsdeel de Pijp. Het appartement ligt op de derde en vierde verdieping en beschikt over 3 slaapkamers, en beschikt over een ruim terras (2 x 4,5 meter), aan de achterzijde en de mogelijkheid tot het realiseren van een dakterras en dakhuis op de vierde verdieping en vergroten dakkapel op de vierde verdieping, zie de artist impressies. Omgevingsvergunning en toestemming VvE hiervoor zijn verkregen.

Op zoek naar de ideale bovenwoning om naar eigen hand te zetten? Of ouders voor kinderen naar een ruime woning op een goede locatie met veel potentie? Neem contact op voor dit niet te missen object.

LOCATIE
Het appartement is gelegen aan een rustige straat, van de bruisende en gezellige wijk 'De Pijp'. Op loopafstand is een groot aanbod aan winkels, restaurants en de bekende Albert Cuypmarkt. Het Sarphatipark ligt aan het einde van de straat en de Albert Cuypmarkt zijn op loopafstand. Opvallend snelle ov verbinding om de hoek via station De Pijp van de Noord Zuidlijn waarmee veel delen van de stad en de stations snel zijn bereikt.

INDELING
DERDE VERDIEPING
Toegang via het gemeenschappelijke trappenhuis, entree op de derde verdieping en vanuit de hal toegang tot de woonkamer aan de voorzijde, 3 ramen breed die vrij diep doorlopen met fraai uitzicht. Aan de achterzijde ligt de eetkamer met uitzicht naar de binnentuinen. Aangrenzend aan de eetkamer treft u de dichte keuken, voorzien van inbouwapparatuur en toegang tot het extra diepe terras aan de achterzijde.

VIERDE VERDIEPING
Via de interne trap in de eetkamer toegang tot de vierde verdieping naar een royale overloop met aan de voorzijde 2 slaapkamers met velux ramen, waarvan 1 slaapkamer beschikt over een dakkapel.
Aan de achterzijde ligt de 3e slaapkamer, met dakkapel en aangrenzend de badkamer voorzien van douche, dubbele wastafel, WC, mechanische ventilatie en handoekradiator.

KENMERKEN
- Licht en ruim dubbel bovenhuis, 113 m2
- Royaal terras op de derde verdieping, ca. 9 m2
- 3 slaapkamers, realiseren 4 slaapkamers mogelijk
- Ramen 3e verdieping draai kiepramen voorzien van dubbel glas,
- Mogelijkheid tot aanleg dakterras met dakhuis
- Mogelijkheid tot vergroten dakkapel aan de achterzijde van de 4e verdieping
- Omgevingsvergunning en toestemming VvE zijn verkregen voor het dakterras, dakhuis en dakkapel
- Na wijziging conform omgevingsvergunning wordt de woonoppervlakte ca. 123 m2
- Door realiseren van een dakterras wordt de buitenruimte ca. 46 m2
- Toplocatie aan een rustige straat, centraal in de Oude Pijp
- Op loopafstand van Sarphatipark en Noord Zuidlijn.
- Eigen grond
- Snelle levering is mogelijk

ENGLISH
Light and bright double top floor of 113 m located in the bustling district of De Pijp. The double upper house is located on the third and fourth floor and has 3 bedrooms, The apartment has a spacious terrace at the rear on the third floor and the possibility to realize a roof terrace with roof house and create a large dormer at the back of the 4th floor, see the artist impressions.

Looking for the ideal upstairs apartment to put in your own hand or parents for children to a spacious home in a good location with a lot of potential? Contact us for this not to be missed apartment.

LOCATION
The apartment is located on a quiet street in the bustling and cozy neighborhood 'De Pijp'. There is a wide range of shops, restaurants and the famous Albert Cuyp market within walking distance. The Sarphatipark is at the end of the street and the Albert Cuypmarkt is within walking distance. Particularly good public transport connection, including via the De Pijp station of the Noord Zuidlijn, with which many parts of the city and via South Station Sciphol airport can be reached quickly.

LAYOUT
THIRD FLOOR
Entrance on the third floor and from the hall access to the living room at the front, 3 windows wide that run quite deep with beautiful views. At the rear is the dining room with views to the interior gardens. Adjacent to the dining room you will find the closed kitchen with appliances and access to the extra deep terrace at the rear.

FOURTH FLOOR
Via the internal staircase in the dining room access to the fourth floor to a spacious landing with 2 bedrooms at the front with velux windows at the front, one of the bedrooms has a dormer window.
At the rear is the 3rd bedroom, with dormer window and adjacent bathroom with shower, double sink, toilet, mechanical ventilation and towel radiator.

CHARACTERISTICS
- Light and spacious double upper house, 113 m2
- Spacious terrace on the third floor, approx. 9 m2
- 3 bedrooms, possibillity to create 4 bedrooms
- All window 3rd floor double glazed, turn- tilt windows
- Possibility to create a roof terrace with house at the 4th floor
- Possibillity to create a large dormer at the back of the 4th floor
- All required permits and permission have been granted
- After changes in accordance with the permit, the total floor space will be approx. 123 m2
- By creating a roof terrace, the outdoor space will become approx. 46 m2
- Superb location on a quiet street, centrally in the Oude Pijp
- Within walking distance of Sarphatipark and Noord Zuidlijn.
- Freehold, no landlease applicable
- Fast delivery is possibleStraal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Theo Vermue
Tel: 0621232877
Email: theo@bnvmakelaars.nl

AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: www.bnvmakelaars.nl