U bent hier :

Geervliet 143 Amsterdam

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement met lift
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1986
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
Energielabel  :  Klasse B
VVE bijdrage  :  132 p/mnd
Woonoppervlakte  :  76 m²
Externe bergruimte  :  4 m²
Inhoud  :  234 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Parkeergelegenheid  :  openbaar parkeren;betaald parkeren;parkeervergunningen
Overige ruimte  :  hal, balkon
Omschrijving:
* ENGLISH PRESENTATION BELOW*
Licht en ruim 3-kamer-appartement van 76 m2 met een opvallend groot TERRAS van 24 m2, aan de voorzijde. Gelegen op de eerste verdieping van een goed onderhouden appartementencomplex met LIFT, tegenover winkelcentrum "Gelderlandplein" in Amsterdam-Buitenveldert. Het appartement is intern modern afgewerkt en beschikt over een nieuwe keuken, 2 slaapkamers en een aparte berging op de begane grond.

LOCATIE
Goede ligging direct tegenover het Groot Gelderland winkelcentrum, met een ruim aanbod en voor de dagelijkse boodschappen. Aan de achterzijde kijkt het appartement uit op de Zuidas en in de omgeving liggen het Amstelpark, Gijsbrecht van Amstelpark en Amsterdamse bos. Zeer goede en snelle OV verbindingen via Station Zuid en Noord Zuidlijn.Tevens is de ring A-10 snel bereikt, snelle verbinding naar luchthaven Schiphol.

INDELING
Entree op de begane grond met LIFT en trappenhuis en toegang tot de berging op de begane grond.
Entree appartement op de eerste verdieping.

Centrale hal met intercom, de hal is voorzien van een apart toilet met fontein, en daarnaast een ruime badkamer met ligbad, aparte douche, dubbele wastafel en design radiator. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, inductiekookplaat, afzuigkap, oven, en een vaatwasser.

De woonkamer is licht en modern afgewerkt, met aan de voorzijde een toegangsdeur naar het opvallend ruime terras aan de voorzijde, een fijne plek om te genieten van de middag- en avondzon. Aangrenzend aan de woonkamer ligt een van de slaapkamers en vanuit de hal toegang tot WC, keuken, badkamer en tweede slaapkamer.

KENMERKEN
- Licht en ruim 3 kamerappartement, 76 m2
- 2 slaapkamers
- Voorzien van lift
- Ruim terras aan de voorzijde, 24 m2
- Top locatie in Buitenveldert nabij Groot Gelderlandplein en Zuidas.
- Aparte berging op de begane grond
- Energielabel B
- Maandelijkse bijdrage aan de VVE is EURO 132,-
- Gelegen op erfpacht, afgekocht tot en met 30 april 2035
- oplevering/aanvaarding: in overleg

ENGLISH
Light, bright and spacious 3-room apartment of 76 m2 with a strikingly large TERRACE of 24 m2, at the front of the living. Located on the first floor of a well-maintained apartment complex with ELEVATOR, opposite the "Gelderlandplein" shopping center in Amsterdam-Buitenveldert. The apartment is internally modern finished, has a new kitchen, 2 bedrooms and a separate storage room on the ground floor.

LOCATION
Superb location directly opposite the Groot Gelderland shopping center, with a wide selection and for daily shopping. At the rear, the apartment overlooks the Zuidas business district and nearby are Amstelpark, Gijsbrecht van Amstelpark and Amsterdamse bos. Very good and fast public transport connections via Station Zuid and Noord Zuidlijn. The A-10 ring road is also easily reached, quick connection to Schiphol airport.

LAYOUT
Entrance on the ground floor with ELEVATOR and staircase. Access to the separate storage room on the ground floor. The entrance to the apartment is on the first floor.

Central hall with video-intercom, the hall is equipped with a separate toilet with fountain, and in addition a spacious bathroom with bath, separate shower, double sink and design radiator. The kitchen is equipped with various appliances, induction hob, extractor, oven, and a dishwasher.

The living room is light, bright and has a modern finish, with a door at the front to the strikingly spacious terrace at the front, a nice place to enjoy the afternoon and evening sun. Adjacent to the living room is one of the bedrooms and on the opposite side from the living the hallway gives access to a separate restroom, kitchen, bathroom and second bedroom.

KEY POINTS
- Light and spacious 3 room apartment, 76 m2
- 2 bedrooms
- Equipped with elevator
- Spacious terrace at the front, 24 m2
- Superb location in Buitenveldert near Groot Gelderlandplein shopping mall
- Located close to Station Zuid and Zuidas business district
- Separate storage room on the ground floor
- Energy label B
- Monthly contribution to the VVE is EURO 132,-
- Located on a leasehold, paid in advance until 30 April 2035

Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Theo Vermue
Tel: 0621232877
Email: theo@bnvmakelaars.nl

AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: www.bnvmakelaars.nl