U bent hier :

Gijsbrecht van IJselsteinstraat 159 AMSTERDAM

Deze woning is verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement met lift
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 155 p/m
Bouwjaar  :  1960-1970
Ligging  :  Aan park, aan rustige weg, beschutte ligging, in bosrijke omgeving, in woonwijk, vrij uitzicht
Energielabel  :  Klasse E
Woonoppervlakte  :  79 m²
Externe bergruimte  :  6 m²
Inhoud  :  198 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Parkeergelegenheid  :  parkeervergunningen
Overige ruimte  :  toilet, hal, berging, balkon
Omschrijving:
Gijsbrecht van Ijselsteinstraat 159 te Amsterdam

Wij bieden te huur aan een uitstekend onderhouden en gemeubileerd, 3-kamer-appartement van circa 79 m2 gelegen op de eerste verdieping van een kleinschalig appartementencomplex met lift. De woning beschikt over 2 balkons alsmede een berging op de begane grond.

Het appartement is gelegen onder de rook van de "Zuidas" op loop/fietsafstand van Station Zuid/WTC. Diverse buurtwinkelcentra, winkelcentrum "Gelderlandplein", het Amsterdamse Bos en het Amstelpark bevinden zich eveneens op loopafstand. Goede ontsluiting t.o.v. diverse uitvalswegen (A-4,Ring A-10, s-108/s-109). Openbaar vervoer in de nabijheid van het complex (tram 5 en 51, diverse busverbindingen waaronder lijn 62) en station Zuid. Goede en snelle verbinding naar Schiphol vanaf station Zuid.

Parkeren voor de deur middels parkeervergunning, geen wachttijd.

De woning is gelegen in de wijk Buitenveldert. Deze wijk kenmerkt zich door haar vele groen (Amsterdamse bos, Gijsbrecht van Aemstelpark, Amstelpark en het natuur/recreatie gebied Amstelland). Bovendien zijn er goede schoolvoorzieningen, de Vrije Universiteit en het VU academisch ziekenhuis.

Het appartementencomplex is voorzien van een afgesloten entree met intercom-installatie en lift. De entrée en het trappenhuis zijn netjes en hebben een moderne uitstraling.

Indeling appartement: entrée/hal met intercom, garderobe en meterkast. Moderne keuken (L-vormig) voorzien van inbouwapparatuur en toegang tot het balkon aan de voorzijde. Royale badkamer met wastafel, aparte douche, 2e toilet en ligbad. Separaat toilet met fontein, slaapkamer aan de voorzijde met toegang tot het balkon, royale woonkamer met toegang tot het balkon aan de achterzijde, grote 2e slaapkamer aan de achterzijde met eveneens toegang tot het balkon. Separate berging op de begane grond.

Bijzonderheden:

- geen studenten en/of groepsbewoning mogelijk,
- voorbehoud goedkeuring verhuurder,
- minimale huurperiode 1 jaar,
- oplevering/aanvaarding: in overleg,
- de woning is volledig gemeubileerd.


ENGLISH TRANSLATION

Gijsbrecht van Ijselsteinstraat 159 in Amsterdam

We offer a spacious, light and sunny, 3-room-apartment of approximately 79 m2 on the first floor in a convenient, good and green location in Amsterdam of a well maintained building with lift. The apartment is located in a quiet and friendly neighborhood called "Buitenveldert". This area is developed in sixties of last century and has a spacious set up with a lot of green and water. In the neighbourhood are many schools, kindergartens and crèches. The area is very child friendly.

The area features numerous amenities that will make life comfortable such as convenient shops nearby (supermarkets Albert Heijn XL & Jumbo), as well as a state of the art shopping mall called Gelderlandplein. Excellent access to public transport (tram 5 and hi-speed tram 51, busses and trams 4, 16 and 24 to the city center). Station Zuid/WTC is also close by with a train to Schiphol airport (1 stop, 6 minutes). Easy access to the motorways A-4, A-9 and A-10. Within a 10-minute walk you will find yourself in the Amsterdam Forest. Buitenveldert is also well known for its sports accommodations.

Apartment division:

Spacious hallway with wardrobe, videophone and storage space, modern kitchen equipped with built-in appliances as well as a washing machine/dryer and access to the balcony. Opposite of the kitchen is the bathroom. The bathroom provides a sink, separate shower, 2-nd toilet and bathtub. Separate toilet with sink. 2 bedrooms (1 in the front and 1 in the back with both access to the balconies). Nice living room with balcony access. From the living room you can reach the second bedroom. From the second bedroom there is also a door to the balcony. There is a separate storage in the basement of the building.

Particularities:

- The apartment has double glazing,
- total surface approximately 79 m2,
- parking on the street for permit holders, no waiting list,
- separate storage in the basement.

Disclaimer

Deze informatie is door BNV makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u een NVM/MVA makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Toelichting clausule NEN2580

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: www.bnvmakelaars.nl