U bent hier :

J.J. Cremerplein 43 - 4 Amsterdam, Oud West

Vraagprijs € 495.000 k.k.

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1914
Wijk  :  Oud West
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht
Energielabel  :  Klasse B
VVE bijdrage  :  34 p/mnd
Woonoppervlakte  :  64 m²
Inhoud  :  176 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Parkeergelegenheid  :  openbaar parkeren;betaald parkeren;parkeervergunningen
Overige ruimte  :  toilet, hal, dakterras
Omschrijving:
*REFURBISHED LIGHT AND BRIGHT 2 BEDROOM / WITH ROOF TERRACE, ENLGISH PRESENTATION BELOW*
Licht en ruim 3-kamer-appartement van 64 m2 met een fantastisch DAKTERRAS van 32 m2.
De woning is fraai gerenoveerd, en beschikt over 2 ruime slaapkamers met maatwerk inbouwkasten Moderne open keuken en luxe badkamer met ligbad en inloopdouche. Het appartement is bijzonder effectief ingedeeld. Het dakterras biedt een fraai uitzicht over de stad in de populaire Helmersbuurt, Oud West. Direct om de hoek, het Vondelpark, Bar Kosta, restaurant Moer en Sports & Healthclub David Lloyd en even verderop De Hallen.

INDELING
Derde verdieping:
Entree naar de eigen hal op de derde verdieping, met ruimte voor jassen, tassen etc.

Vierde verdieping:
Ruime woonkamer met aan achterzijde een open keuken, voorzien van alle moderne inbouwapparatuur,zoals vaatwasser, koelvriescombinatie met 3 laden vriezer, en combi oven–magnetron.

Aan voorzijde de eetkamer met dubbele openslaande deuren naar de huidige woonkamer voorzien van design maatwerkinbouwkasten. De huidige living is eenvoudig anders in te richten naar een tweede slaapkamer. De masterbedroom ligt aan achterzijde en is eveneens voorzien van maatwerkinbouwkasten met inbouwverlichting. De zeer royale badkamer is voorzien van ligbad met handdouche, inloopdouche, met regendouche en easy drain, een brede wastafel en een design radiator. De woning beschikt over een separaat toilet met fontein. Vanuit de woonkamer is er een vaste trap naar fraai aangelegd dakterras, met de gehele dag zon.

LOCATIE
Ligging op een populaire locatie in Oud West aan het J.J. Cremerplein. Met Direct om de hoek, het Vondelpark, Bar Kosta, restaurant Moer en Sports & Healthclub David Lloyd. En dichtbij de (Food)Hallen, met een ruim aanbod van winkels en supermarketen op de Overtoom.
Rustige ligging aan het plein met vrij uitzicht. Het J.J. Cremerplein is goed bereikbaar met het O.V. en is met de auto snel te bereiken vanaf de A-10 (S-106).

KENMERKEN
- Ruime en lichte woning met dakterras
- Weids uitzicht over de stad
- Appartement met 2 slaapkamers, 64 m2.
- Fraai aangelegd dakterras, 32 m2
- Eigen opgang met hal op derde etage
- Fraaie (geïsoleerde) houten vloer door het gehele appartement
- HR CV-installatie
- Ruim elektraplan
- Inbouwspots voorzien van LED lampen
- Volledig dubbel glas
- Servicekosten: €34,- per maand
- Oplevering in overleg, kan spoedig

ENGLISH
Light and spacious 3-room apartment with a floorspace of 64 m2 with a fantastic ROOF TERRACE of 32 m2. The apartment has been beautifully renovated and modernized, and has 2 spacious bedrooms with custom fitted wardrobes. Modern open kitchen and luxury bathroom with bath and walk-in shower. The apartment is very effectively laid out. The roof terrace offers a beautiful view of the city in the popular Helmersbuurt, Oud West. Superb and popular location in Oud West on the J.J. Cremerplein. Right around the corner you can find the Vondelpark, Bar Kosta, restaurant Moer, the Hallen and the David Lloyd Sports Club to name a few.

LAYOUT
Third floor:
Entrance to the private hall on the third floor, with space for coats, boots etc.

Fourth floor:
Spacious living room with an open kitchen at the rear, equipped with all modern appliances, such as dishwasher, fridge-freezer with a 3 drawers freezer, and combi oven-microwave.

At the front the dining room with double doors opens up to the current living room with custom design fitted wardrobes. The current living room can easily be changed to a second bedroom. The master bedroom is located at the rear and is also equipped with custom built-in wardrobes with built-in lighting. The very spacious bathroom has a bath with hand shower, walk-in shower, rain shower and easy drain, a wide sink and a design radiator. The house has a separate toilet with sink. From the living room there is a fixed staircase to a beautifully laid out roof terrace, with sun all day long.

LOCATION
Located in the popular Oud West area, on J.J. Cremerplein. Just around the corner, you can find the Vondelpark, Bar Kosta, restaurant Moer, the Hallen and the David Lloyd Sports Club to name a few. It is also close to a wide range of shops and supermarkets on the Overtoom. Situated a peaceful square with an unobstructed view. J.J. Cremerplein is easily accessible by public transport and can be quickly reached by car from the A-10 (S-106).

CHARACTERISTICS
- Spacious and bright house with roof terrace
- Wide view of the city
- Apartment with 2 bedrooms, 64 m2.
- Beautifully laid out roof terrace, 32 m2
- Private entrance with hall on the third floor
- Insulated wooden floor throughout the apartment
- HR CV installation
- Fully double glazed
- Led lights built in in the apartment
- Service costs: € 34 per month
- Delivery in consultation

Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Theo Vermue
Tel: 0621232877
Email: theo@bnvmakelaars.nl

AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: www.bnvmakelaars.nl