U bent hier :

Jan Pieter Heijestraat 84 - II Amsterdam

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 47 p/m
Bouwjaar  :  1906-1930
Ligging  :  In centrum, in woonwijk
Energielabel  :  Klasse E
VVE bijdrage  :  47 p/mnd
Woonoppervlakte  :  51 m²
Inpandige ruimte  :  1 m²
Inhoud  :  160 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Parkeergelegenheid  :  openbaar parkeren;betaald parkeren;parkeervergunningen
Overige ruimte  :  toilet, gang, hal, balkon
Omschrijving:
Jan Pieter Heijestraat 84-II te Amsterdam

Wij bieden te koop aan een heerlijk 3-kamer appartement van 51 m2 op de tweede verdieping met balkon aan de achterzijde (west ligging), gelegen in één van de leukste delen van Oud West, tussen de Overtoom en de Kinkerstraat op loopafstand van het Vondelpark. De woning is erg netjes onderhouden en maakt een zeer verzorgde indruk, kortom zo te betrekken!

Indeling woning: entree/hal met intercom, toilet met fontein, 2 slaapkamers aan de achterzijde, beiden met toegang tot het balkon. Vanaf het balkon is er vrij uitzicht naar de binnentuinen. Op het balkon bevindt zich nog een balkonkast met de cv-ketel. Moderne badkamer voorzien van wastafel en ligbad met douchegedeelte. Bovendien bevinden zich de wasmachine en droger aansluiting in de badkamer.

Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de woonkamer met de open keuken en de meterkast. De zeer nette en moderne keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een 4-pits gaskookplaat, recirculatie kap, vaatwasser, koel/vriescombinatie en een combi/magnetron oven. Alle inbouwapparatuur is van het merk Siemens. Voor de rest is er veel kast en lade ruimte in de keuken aanwezig. De 3 grote ramen aan de voorzijde zorgen voor veel daglichttoetreding.

In de straat zelf en in de buurt bevinden zich talrijke delicatessenwinkels, supermarkten, restaurants, hippe modewinkels en diverse koffiebarretjes. Naast het Vondelpark op slechts vijf minuten, bevinden zich de Ten Katemarkt en het cultureel en culinair centrum 'De Hallen' in de nabijheid. Met de fiets is men in vijf minuten op het Leidseplein, tien minuten op het Museumplein en zit men in een oogwenk in de binnenstad. Diverse openbaar vervoer is in de omgeving gelegen en via de Overtoom bereikt men tevens snel en eenvoudig de Ring A-10.

Bijzonderheden:

- woonoppervlakte 51 m2,
- karakteristiek pand,
- balkon op het westen met vrij uitzicht,
- bouwjaar 1910,
- geweldige ligging in Amsterdam Oud West tussen de Overtoom en de Kinkerstraat,
- EIGEN GROND!
- maandelijkse bijdrage aan de VVE EURO 47,--,
- oplevering/aanvaarding: in overleg kan snel.

ENGLISH SUMMARY

Jan Pieter Heijestraat 84-II in Amsterdam

Very nice and highly-desired 3 room apartment (2 bedrooms) of 51 m2 for sale on the second floor with a balcony at the rear (facing west). The apartment is situated in the popular neighbourhood Oud-West between de Overtoom and Kinkerstraat and on walking distance from the famous Vondelpark. The apartment is in very good, turn key, condition.

Layout: entrance/hall with intercom, toilet with a small sink and large black tiles. 2 bedrooms at the rear of the apartment both with access to the balcony (facing west). Modern bathroom with bathtub and sink. In the bathroom there are also the connections for the washing machine and dryer. Living area at the front with an open kitchen. The kitchen features built-in equipment as a gas stove with 4 burners, extractor, dishwasher, fridge/freezer, combi/macrowave. All the equipment is from the brand Siemens.

In the street and direct vicinity of the apartment there are numerous fine food stores, super markets, restaurants, fashion shops, boutiques and hip coffee bars. Besides the Vondelpark at a 10 minute walk, the Ten Katemarkt and the popular cultural and food center 'De Hallen' are in the neighbourhood as well. Within 10 minutes by bike one reaches the Museumplein, Leidseplein and within a blink of an eye the city center. Public transportation (bus and tram) are in the direct vicinity as well and if one takes the car the entry to the beltway A-10 and arterial highways can be reached within 10 minutes.

Special features:

- total surface 51 m2,
- characteristic building,
- balcony facing west,
- year of construction 1910,
- perfect location between the Overtoom and Kinkerstraat,
- FREE HOLD, NO LEASE HOLD!
- monthly payment to the association of homeowners is EURO 47,--
- delivery in consultation,
- fully double glazed.

Disclaimer

Deze informatie is door BNV makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u een NVM/MVA makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Toelichting clausule NEN2580

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: www.bnvmakelaars.nl