U bent hier :

Kastelenstraat 87 C Amsterdam, Buitenveldert

Deze woning is onlangs door ons verkocht
Fotopresentatie:
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort  :  Garage
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1981-1990
Wijk  :  Buitenveldert
Soort garage  :  garagebox
Garage capaciteit  :  1 auto('s)
Garage voorzieningen  :  voorzien van elektra;voorzien van water
Omschrijving:
Wij bieden te koop en te huur aan een garagebox aan de Kastelenstraat te Amsterdam-Buitenveldert gelegen tussen de Van Boshuizenstraat en de Van Nijenrodeweg om de hoek van Kanteel. De garage beschikt over een kanteldeur en is voorzien van een wateraansluiting en elektra. De garage is per direct beschikbaar.

Disclaimer

Deze informatie is door BNV makelaars B.V.met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u een NVM/MVA makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Toelichting clausule NEN2580

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: www.bnvmakelaars.nl