U bent hier :

Korte Geuzenstraat 510 Amsterdam

Deze woning is verkocht onder voorbehoud
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement met lift
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1931-1944
Ligging  :  Aan vaarwater, in centrum, in woonwijk, vrij uitzicht
VVE bijdrage  :  155 p/mnd
Woonoppervlakte  :  23 m²
Inhoud  :  78 m³
Totaal aantal kamers  :  1
Aantal slaapkamers  :  1
Overige ruimte  :  gang
Omschrijving:
Korte Geuzenstraat 510 te Amsterdam

IDEAAL VOOR STARTERS!!

Wij bieden te koop aan een studio/appartement gelegen op de 5e verdieping met prachtig en vrij uitzicht op de Kostverlorenvaart. De woning is gelegen in het gebouw "De Oranjehof", in een mooie, rustige straat met veel groen aan het einde van de Clercqstraat in de Baarsjes, achter de Willem de Zwijgerlaan. In de buurt is een ruim aanbod aan winkels en supermarkten (Aldi, Albert Heijn en Marqt), veel gezellige café's en populaire restaurants. Zo ook is de bruisende Ten Katemarkt dichtbij voor uw groente, vlees en vele andere producten. De woning ligt centraal tussen Westerpark, het Vondelpark en de Jordaan. Zowel de stations Sloterdijk als Centraal zijn gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Tram 13 en 19 stoppen direct naast de woning en brengen je naar het centrum of oost. Haltes voor de bussen 18 en 80 liggen op loopafstand richting Amsterdam Centraal.

De Ring A-10 ligt enkel minuten rijden. Parkeren kan voor de deur middels parkeervergunning.

Met de trap of lift komt u op de 5e verdieping.

Indeling appartement: entree/gang, keuken aan de voorzijde, badkamer voorzien van een toilet, wastafel en douche, woon/slaapkamer met frans balkon en prachtig uitzicht over de Kostverlorenvaart. Onderin het gebouw bevinden
zich de gemeenschappelijke bergingen, wasruimtes en fietsenstallingen. Door middel van een intekenlijst kunt u wassen en drogen. De berging wordt gedeeld met 2 woonlagen. Ook bevindt zich er een gemeenschappelijke fietsenstalling waar u tegen een maandelijkse bijdrage gebruik van kunt maken. Tevens vindt u op de begane grond een gemeenschappelijke tuin waar u ook op kunt intekenen voor bijvoorbeeld verjaardagen of lekker buiten lunchen/dineren op een zomeravond.

De Oranjehof is opgenomen op de gemeentelijke monumentenlijst.

Bijzonderheden:

- licht appartement met hoog plafond en prachtig uitzicht over de Kostverlorenhof,
- ideaal voor starters,
- VvE bijdrage €155,-- per maand inclusief voorschot stookkosten,
- gemeentelijk monument,
- gemeenschappelijke tuin.

ENGLISH SUMMARY

Korte Geuzenstraat 510 in Amsterdam

IDEAL FOR STARTERS!!

For sale a studio/apartment on the 5-th floor with stunning view on the Kostverlorenvaart located in the building so called "De Oranjehof", an apartment building in a green and remote street at the end of the Clerqstraat in neighborhood de Baarsjes just behind the Willem de Zwijgerlaan on walking distance from the city center. The area offers many shops, supermarkets (Aldi, Albert Heijn, Marqt and the local Ten Katemarkt), many nice café's , popular restaurants and cultural activities (Food-, Filmhallen, Local Goods Weekend Market, Art Gallery Salon West). The apartment is centrally located in Amsterdam between Westerpark, Vondelpark and the Jordaan. Stations Sloterdijk and Central are easily reachable by public transport. Tram 13 and 19 stop next to the apartment and brings you to Amsterdam centre or east. A bus stop for busses 18 and 80 on walking distance to Amsterdam Central Station.

The central highway A10 is close by. Parking is possible in front of the building with a parking permit.

With the stairs or lift you reach the 5-th floor.

Lay out apartment:

Entrance/hallway, closed kitchen, bathroom with a toilet, sink and shower, living/bedroom with a French balcony and stunning view on the Kostverlorenkade.

On the ground floor you find a common laundry and storage room. Through a list you can sign in to do your laundry 7 days a week between 8:00 - 22:00. The storage is shared with two floors. The building also offers a bicycle storage where you can savely park your bike inside in return for a monthly payment. There is also a common garden that is also available for use through a subscription list. This offers you to for instance hold birthday parties of lunches/diner outside in the summer.

Special features:

- light apartment with high ceiling and unique view over the Kostverlorenvaart canal,
- ideal for starters,
- VvE contribution € 155,-- per month including advance payment gas and electricity
- ground lease,
- listed building,
- common garden which can be reserved for private use.

Disclaimer

Deze informatie is door BNV makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u een NVM/MVA makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Toelichting clausule NEN2580

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Allon van der Vliet
Tel: 0622381336
Email: allon@bnvmakelaars.nl

AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: www.bnvmakelaars.nl