U bent hier :

Kostverlorenhof 142 Amstelveen

Deze woning is verkocht onder voorbehoud
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Galerijflat
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1960-1970
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht
VVE bijdrage  :  218 p/mnd
Woonoppervlakte  :  102 m²
Externe bergruimte  :  4 m²
Inhoud  :  329 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  3
Parkeergelegenheid  :  openbaar parkeren;betaald parkeren;parkeervergunningen
Overige ruimte  :  toilet, hal, berging, balkon, wasruimte
Omschrijving:
Kostverlorenhof 142 te Amstelveen

Wij bieden te koop aan een 4-kamer-appartement (3 slaapkamers) van 102 m2 gelegen op de 7e verdieping en tevens bovenste verdieping met een groot balkon op het zuiden en prachtig uitzicht over de omgeving.

Trap of lift naar de 7e verdieping.

Indeling appartement:entree/hal, tussenhal met toegang tot alle vertrekken en een vaste kast en washok met de wasmachine aansluiting, grote slaapkamer aan de galerij zijde met 4 inbouwkasten, royale woonkamer met toegang tot balkon. Het balkon is over de volledige breedte van de woning en is gelegen op het zuiden. Keuken aan de voorzijde met een vaste kast. Het keukenblok is L-vormig opgesteld. Separaat toilet met fontein, badkamer voorzien van een lig/hoekbad, wastafel en aparte douche. 2 slaapkamers, beiden gelegen aan de achterzijde. Op de eerste verdieping bevindt zich nog een aparte berging.

Het appartement is onderdeel van een gebouw met lift en is gelegen in de wijk Kostverloren. De woning is goed gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer (tram 5) naar het centrum van Amsterdam. Winkelcentrum "Kostverlorenhof" op de begane grond. Hier vindt u een Albert Heijn, Dirk van den Broek, (banket)bakker, slager, diverse restaurants, postkantoor etc. Het Stadshart van Amstelveen ligt op circa 5 auto minuten. De snelweg A-9 is goed en snel te bereiken. Het winkelcentrum "Gelderlandplein" is eveneens binnen 5 auto minuten te bereiken. In de directe omgeving zijn diverse sportfaciliteiten te vinden waaronder golf, hockey, voetbal, tennis etc. Recreatie en natuurgebied "Middelpolder" ligt op zeer korte loopafstand van de woning. In de buurt zijn diverse basisscholen aanwezig.

Bijzonderheden:

- oplevering/aanvaarding: in overleg,
- EIGEN GROND,
- 3 slaapkamers!
- kunststof kozijnen met dubbel glas,
- het voorschot voor de stookkosten en warm water bedraagt EURO 263,-- per maand.

ENGLISH SUMMARY

Kostverlorenhof 142 in Amstelveen

Spacious 4-room apartment (3 bedrooms) of 102 m2 on the 7-th and top floor located in Amstelveen Kostverlorenhof area close to the border of Amsterdam of a fine and very good maintained apartment building with lift and beautiful view on the surrounding area from the balcony.

Stairs or lift to the 7-th floor.

LAYOUT:

Entrance/hallway, master bedroom with built in closet in the front, spacious and very bright living area with direct access to the balcony. The balcony is over the full width and facing south. 2 bedrooms at the rear of the apartment both with built-in closets. Bathroom with a bathtub, separate shower and sink, kitchen in the front of the apartment. Separate toilet with sink. There is also some extra storage space as well as the connection for the washing machine in the hallway. On the first floor of the building each apartment has his own storage.

The residential area Kostverloren is located within short distance from Amsterdam. Within a few minutes you are on the Zuidas and Station Zuid with trains to Schiphol airport or in the city centre of Amstelveen (Stadshart). For your daily groceries you can use the shopping center Kostverlorenhof under the apartment building with among others two supermarkets (Albert Heijn and Dirk van den Broek) and many other shops. The shopping centre also offers several restaurants. A short walk away are stops for tram line 5 to city center of Amsterdam and Amstelveen. Access roads such as Beneluxbaan, A9 and A10 are quickly and easily accessible and you can park right next to the building (free parking). At only 500 meters you will find the country side of Middelpolder where you can walk or cycle around the beautiful river Amstel.

FEATURES:

- 3 bedrooms,
- delivery in consultation,
- OWN GROUND, NO LEASE!
- double glazing.

Disclaimer

Deze informatie is door BNV makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u een NVM/MVA makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Toelichting clausule NEN2580

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Allon van der Vliet
Tel: 0622381336
Email: allon@bnvmakelaars.nl

AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: www.bnvmakelaars.nl