U bent hier :

Kwakersstraat 20 H Amsterdam

Dit bedrijfsobject is verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort object  :  Kantoorruimte
Type  :  Kantoor/winkelruimte
Nevenbestemming  :  Winkelruimte
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Opp kantoorruimte  :  92 m²
Opp winkelruimte  :  92 m²
Bouwjaar  :  1906-1930
Perceeloppervlakte  :  92 m²
Ligging  :  Winkelgebied stadscentrum
Omschrijving:
Sfeervolle lichte kantoor- / winkelruimte ruimte met complete voorzieningen en een vloeroppervlakte van ca. 92
m2 verdeeld over beletage en souterrain. De ruimte is gelegen tussen de Bilderdijkkade en het Bellamyplein nabij De Hallen in de Kinkerbuurt. De ruimte wordt ongemeubileerd verhuurd en is voorzien van vloerverwarming, een pantry/keuken met vaatwasser en dames en heren toiletruimtes. Aan de achterzijde bevindt zich de royale buitenruimte.

N.B.: De ruimte is niet geschikt voor het gebruik als kinderdagverblijf!

De ruimte op de beletage heeft een hoogte van ca. 2,95 m2, waardoor de ruimte ruim aanvoelt en licht is door de raampartij aan zowel de voor- als achterzijde. Het souterrain heeft een hoogte van ca. 2,65 m en heeft hetzelfde ruimtelijke gevoel en is licht vanwege de lichtinval door de vide van de trap en de koekoek aan de achterzijde.

VLOEROPPERVLAK
Beletage: ca. 49 m2 VVO en souterrain: ca. 43 m2 VVO

BESTEMMING
De bedrijfsruimte overeenkomstig het bestemmingsplan Oud West 2018 is Gemengd-2, waarin is toegestaan: detailhandel, kantoor en consumentverzorgende dienstverlening en publieksgerichte zakelijke dienstverlening. Zie voor een nadere omschrijving de voorschriften Maatschappelijke Doeleinden (M) en Gemengd-2 in bijlage.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid is uitstekend per eigen vervoer via de afritten van de ringweg A10 S106 (Surinameplein) en per openbaar vervoer via de diverse tramverbindingen in de directe omgeving; De Clercqstraat, Bilderdijkstraat en Kinkerstraat.

PARKEREN
Betaald parkeren is mogelijk langs de openbare weg en in parkeergarage De Hallen op loopafstand. Tarief parkeergarage: € 0,50 per 10 min, € 3,- per uur en € 27,- per dagkaart.

HUURPRIJS
€ 2.250,- per maand te vermeerderen met btw.

SERVICEKOSTEN
Er zijn geen servicekosten van toepassing. Huurder dient zelf rechtstreekse contracten te sluiten met de leveranciers van de nutsvoorzieningen.

HUURTERMIJN
5 jaar telkenmale te verlengen met 5 jaar.

HUUROPZEGTERMIJN
Tenminste 12 maanden tegen het einde van een lopende huurtermijn.

AANVAARDING
De ruimte is thans nog in gebruik en verhuurd. De kantoorruimte wordt 01 mei 2019 leeg en ontruimd opgeleverd, zodat per deze datum kan worden gehuurd. Eventuele eerdere oplevering dient te worden afgestemd met de huidige huurder.

VOORZIENINGEN
- Pantry/keuken met vaatwasser;
- Vloerverwarming
- Vloerbedekking (linoleum op de beletage en tapijt in het souterrain)
- Dubbele beglazing
- Toilet (hangcloset + fontein)
- Buitenruimte
- cv installatie en mechanische ventilatie
BETALINGEN
Per maand vooruit.

OMZETBELASTING
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat de huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van btw, zodanig dat kan worden geopteerd voor belaste (ver-)huur. Indien een niet btw belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

ZEKERHEIDSTELLING
Huurder dient een waarborgsom te voldoen ter grootte van minimaal 3 maanden huur inclusief BTW.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst model verhuurder e.e.a. gebaseerd op de huurovereenkomst volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken. Afhankelijk van het gebruik zal dit zijn het MODEL HUUROVEREENKOMST WINKELRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7: 290 BW of MODEL HUUROVEREENKOMST KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7: 230a BW.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2006=100) voor het eerst één jaar na huuringang.

BIJZONDERHEDEN
De ruimte wordt aangeboden onder het uitdrukkelijk voorbehoud van goedkeuring verhuurder.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Jasper Broelman
Tel: +31627189679
Email: jasper@bnvmakelaars.nl

AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: www.bnvmakelaars.nl