U bent hier :

Lutmastraat 9 III Amsterdam, De Pijp

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Dubbel bovenhuis
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1922
Wijk  :  De Pijp
Ligging  :  Aan rustige weg, in centrum, in woonwijk
VVE bijdrage  :  150 p/mnd
Woonoppervlakte  :  153 m²
Inpandige ruimte  :  1 m²
Externe bergruimte  :  1 m²
Inhoud  :  549 m³
Totaal aantal kamers  :  5
Aantal slaapkamers  :  4
Parkeergelegenheid  :  openbaar parkeren;parkeervergunningen
Overige ruimte  :  toilet, hal, balkon, wasruimte
Omschrijving:
*TURN KEY 4 BEDROOMS DOUBLE TOP FLOOR WITH ROOFTERRACE - HIGH CEILINGS ENGLISH BELOW*
Zeer royaal dubbel bovenhuis in de Pijp (153 m2), met dakterras (44 m2). Het appartemen is volledig gerenoveerd en fraai verbouwd. Het dakterras met buitenkeuken en gashaard biedt een fantastisch uitzicht over de stad. Beschikt over 4 slaapkamers op de derde verdieping. De woonverdieping ligt op de vierde verdieping en beschikt over hoge plafonds van bijna 4 meter. Gelegen aan een rustige straat met op loopafstand alle hotspots van de Pijp en de Noord-Zuidlijn. Erfpacht eeuwigdurend afgekocht, (AB 2016), vergelijkbaar met eigen grond.

LIGGING
Het appartement maakt deel uit van een goed onderhouden complex, gelegen aan een rustige straat in De Pijp nabij het Cornelis Troostplein. Op loopafstand zijn alle denkbare voorzieningen te vinden, denk aan terrassen, bars, restaurants, het Sarphatipark, Bioscoop/Filmtheater Rialto, De Albert Cuypmarkt, een divers winkelaanbod en diverse hotspots in de directe omgeving. Goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer en in de nabijheid van de Zuid-As en luchthaven Schiphol. Tevens nabij station "De Pijp" van de Noord-Zuidlijn

INDELING
DERDE ETAGE
Zeer ruime centrale hal met garderobe, die toegang geeft tot de master bedroom aan de voorzijde van het appartement, met aansluiting voor beamer en inbouw audiosysteem, met een naastgelegen slaapkamer.
Aan de achterzijde 2 slaapkamers met openslaande deuren naar het balkon, dat uitstrekt over de gehele breedte van het appartement, met bergkast. In de hal is een apart toilet met fontein, en een aparte wasruimte met mechanische ventilatie en de badkamer.

In het trappenhuis op de derde verdieping voor u het appartement binnengaat is een aparte bergruimte die toebehoort aan het appartement.

BADKAMER
Riante badkamer met ligbad, inloopdouche met easydrain, dubbele wastafel, design handoekradiator, vloerverwarming door middel van retourleiding en mechanische ventilatie.

VIERDE ETAGE
Zeer riante woonkamer met gashaard, fraaie eiken vloer en design boekenkast. Zeer hoge plafonds van bijna 4 meter! De raampartijen en daklicht boven de trap zorgen voor een open sfeer en veel daglicht. Luxe open keuken, voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur,. Aan de achterzijde bevinden zich dubbele openslaande deuren naar het balkon aan de achterzijde. Naast de trap naar het dakterras bevindt zich een tweede toilet met fontein.

KEUKEN
Luxe open keuken met eilandopstelling en zeer veel kastruimte. Het kookeiland is voorzien van riante schuiflades met soft close, een bargedeelte grenzend aan de eettafel, Pitt Cooking (gas), verwerkt in het werkblad, RVS afzuigkap (schouw) en spoelbak met Quooker mengkraan. Erachter een royale op maat gemaakte kastenwand met zeer veel opbergruimte, voorzien van een o.a. een ingebouwde koelkast met losse vriezer, oven, wijnklimaatkast, warmhoudlade en vaatwasser.

DAKTERRAS
Prachtig dakterras (44 m2), met een fantastisch en weids uitzicht over de stad. Een Ultra Chef buitenkeuken met gas BBQ en watermengkraan. Riante design lounge bank (Papillon) met bijbehorende tafels, waar het heerlijk vertoeven is rond de open gashaard. Het dakterras is voorzien van water, gas en electra.

KENMERKEN
- Zeer royaal dubbel bovenhuis (153 m2) met riant dakterras (44 m2) in De Pijp
- Volledig gemoderniseerd en turn key
- Dakterras aangelegd in 2015, met Ultra Chef buitenkeuken, open gashaard, en Papillon lounge set
- Fantastisch uitzicht vanaf het dakterras over de stad
- Lichte en ruime woonverdieping, openslaande deuren, plafondhoogte bijna 4 meter
- 4 ruime slaapkamers en riante badkamer op de derde verdieping
- Moderne open keuken met kookeiland en pitt cooking en o.a. Quooker, wijnklimaatkast etc.
- Het appartement is in 2018 voorzien van dubbel glas (HR ++)
- Op beide verdiepingen balkon over de gehele breedte aan de achterzijde
- Erpacht is eeuwigdurend afgekocht, (AB 2016), nooit meer kosten voor erfpacht
- Levering in overleg

ENGLISH
Very spacious light and bright double top floor in De Pijp (floor space 153 m2), with roof terrace (44 m2).
The apartment is situated is on the third and fourth floor, renovated and turn key. The roof terrace with outdoor kitchen and gas fireplace offers fantastic views of the city. The apartment features 4 spacious bedrooms on the third floor with the open plan living on the fourth floor. with very high ceilings. Located on a tranquill street with all hotspots of De Pijp within walking distance and the Noord-Zuidlijn for a quick connection to the city center, Zuidas, Station Zuid and airport Schiphol. Leasehold perpetualy paid in advance (AB 2016). No future payments ever.

LOCATION
The apartment is part of a well-maintained complex, located on a quiet street in De Pijp near the Cornelis Troostplein. All conceivable facilities can be found within walking distance, such as terraces, bars, restaurants, the Sarphatipark, Cinema / Film Theater Rialto, The Albert Cuyp market, a diverse range of shops and various hotspots in the immediate vicinity. Easily accessible by car and public transport and in the vicinity of the Zuidas, station Zuid and Schiphol airport. Also near station "De Pijp" of the North-South metro line.

LAYOUT
THIRD FLOOR
Very spacious central hall with wardrobe, giving access to the master bedroom at the front of the apartment, with connection for beamer and built-in audio system, with an adjoining bedroom.
At the rear 2 bedrooms with doors to the balcony, which extends over the entire width of the apartment, with storage cupboard. In the hall there is a separate toilet with fountain, a separate laundry room with mechanical ventilation and the bathroom. At the landing of the 3rd floor and apartment entrance there is a large cupboard for extra storage space.

BATHROOM
Spacious bathroom with bath, walk-in shower with easydrain, double sink, designer towel radiator, underfloor heating through return pipe and mechanical ventilation.

FOURTH FLOOR
Very spacious living room with gas fireplace, beautiful oak floor and design bookcase. Very high ceilings of almost 4 meters. The windows and skylight above the stairs provide an open atmosphere and lots of daylight. Luxurious open kitchen with all conceivable built-in appliances. At the rear there are double doors to the balcony at the rear. Next to the stairs to the roof terrace is a second toilet with fountain.

KITCHEN
Luxurious open kitchen in modern white, with cooking island and lots of cupboard space. The kitchen island is equipped with large drawers with soft close drawers, a bar area adjacent to the dining table, Pitt Cooking (gas), in the work surface, stainless steel extractor hood (chimney) and sink with Quooker for direct hot water. Behind is a generous custom made cupboard wall with a lot of storage space, equipped with a built-in fridge with separate freezer, oven, wine climate cabinet, dishwarmer and dishwasher.

ROOF TERRACE
Beautiful roof terrace (44 m2), with a fantastic and wide view of the city. An Ultra Chef outdoor kitchen with gas BBQ and water mixer. Spacious design lounge sofa (Papillon) with accompanying tables, where you can relax around the open gas fireplace. With a built-in sandbox. The roof terrace is equipped with water, gas and electricity.

CHARACTERISTICS
- Very spacious double top floor (153 m2)
- Fully modernized and turn key
- With large roof terrace (44 m2)
- Roof terrace with outdoor kitchen, open gas fireplace, and lounge set
- Fantastic view from the roof terrace over the city
- Light and spacious living floor, patio doors, ceiling height almost 4 meters
- 4 spacious bedrooms and a large bathroom on the third floor
- Modern open kitchen with cooking island and pitt cooking, Quooker, wine climate cabinet etc
- The apartment has recently been fitted in 2018 with double glazing (HR++)
- On both floors balcony over the entire width at the back of the building
- Landlease perpetually paid, (AB 2016) comparable to freehold, no future cost
- Delivery in consultation
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Theo Vermue
Tel: 0621232877
Email: theo@bnvmakelaars.nl

AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: www.bnvmakelaars.nl