U bent hier :

Marquette 13 AMSTERDAM

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Drive-in woning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1960-1970
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht
Energielabel  :  Klasse E
Woonoppervlakte  :  151 m²
Inpandige ruimte  :  15 m²
Externe bergruimte  :  4 m²
Perceeloppervlakte  :  122 m²
Inhoud  :  390 m³
Totaal aantal kamers  :  6
Aantal slaapkamers  :  5
Tuin  :  Verzorgd, zuid, 5.25 x 11 m
Parkeergelegenheid  :  Inpandig
Overig parkeren  :  parkeervergunningen
Overige ruimte  :  toilet, hal, stookruimte, wasruimte
Omschrijving:
Marquette 13 te Amsterdam

Wij bieden te koop aan een royale drive-in woning van circa 151 m2 verdeeld over 3 lagen met een achtertuin op het zuiden, gelegen tussen de Van Nijenrodeweg en de Cuserstraat achter de Buitenveldertselaan in een rustige, groene en kindvriendelijke buurt in Amsterdam-Buitenveldert. De tuin grenst aan een gemeentetuin met grasveld.

Indeling woning: entree/hal met meterkast en garderobe. Toilet met fontein, 2 kamers aan de achterzijde (uitgebouwd), beiden met toegang tot de tuin op het zuiden. Er is een achterom aanwezig. Stookruimte met cv-ketel. Garage met segment deur op afstand te bedienen en aparte deur met eveneens toegang tot de garage.

Trap naar de eerste verdieping, overloop ruimte, dichte keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, grote voorraadkast met elektrische aansluiting en toegang tot een inpandig balkon/loggia. Royale L-vormige woonkamer met een mooie houten vloer en toegang tot het brede balkon (over de volledige breedte van de woning).

Trap naar de tweede verdieping, grote slaapkamer aan de achterzijde met een vaste kast en toegang tot badkamer en balkon, badkamer, ook vanaf de overloop te bereiken, is voorzien van een wastafel met meubel en ligbad met handdouche, 2 slaapkamers aan de voorzijde waarvan een met vaste kast. Apart toilet met fontein.

Buitenveldert is een rustige en groene wijk met veel scholen in het zuidelijk deel van de stad gelegen tussen de Zuidas en Amstelveen. Ook zijn de Vrije Universiteit en het VU Academisch ziekenhuis in de buurt gelegen. Het Amsterdamse Bos, de Kalfjeslaan en natuurgebied Amstelland zijn op loopafstand gelegen. Veel goede winkelvoorzieningen in de buurt, in de directe omgeving het winkelcentrum Rooswijck en iets verder, het moderne
en luxe Winkelcentrum "Gelderlandplein". Zeer gunstige ligging t.o.v. het openbaar vervoer (tram 5 en sneltram 51 en diverse busverbindingen) en nabij diverse uitvalswegen (Ring A-10, afslag s-108 en s-109en A-9). Station WTC/ Zuid en RAI zijn op korte afstand gelegen.

Bijzonderheden:

- verkoper zal bij verkoop een energielabel beschikbaar stellen,
- de woning is opgemeten volgens de NEN 2580 norm, meetrapport beschikbaar,
- oplevering/aanvaarding: in overleg,
- de woning is aan de voor –en achterzijde deels voorzien van dubbel glas,
- de woning is gelegen op erfpachtgrond, het betreft een vaste canon van EURO 253,-- per jaar, einde tijdvak 30 juli 2034,
- parkeren middels parkeervergunning, geen wachttijd,
- de ondergrondse olietank is in 1996 inwendig gereinigd en daarna gevuld met zand. Hier is een KIWA certificaat van aanwezig,
- asbestclausule en oudbouwclausule van toepassing,
- garage is eenvoudig om te bouwen tot woonruimte,
- elektrische zonneschermen aan de achterzijde (begane grond en eerste verdieping).

ENGLISH SUMMARY

Marquette 13 in Amsterdam

We offer a spacious family house (type drive-in) of approximately 151 m2 house divided over 3 floors with a backyard (facing south) in a very nice, quiet and green area called Buitenveldert. This area was developed in the 1960's and has a spacious set up. The house is surrounded by beautiful parks and is centrally situated close to (international) schools and the VU university.

Layout:

Entrance/hallway, utility closet with electricity, gas and watermeter, toilet with sink, 2 rooms at the back (extended), both with access to the garden (facing south), technical space with the boiler, garage with an electric door. Stairs to the first floor, landing, kitchen with built-in appliances, built-in closet and access to the loggia, spacious living room (L-shape) with access to the balcony (over the full width of the house). Stairs to the second floor, landing, toilet with sink, master bedroom with access to the bathroom and the balcony at the back, bathroom with sink and bathtub has also access from the landing. 2 bedrooms in the front of the house, one of the rooms has a built-in closet.

The area features numerous amenities that will make life comfortable such as convenient shops nearby (winkelcentrum Rooswijck with a big Jumbo supermarket), as well as a state of the art shopping mall called Gelderlandplein. Excellent access to public transport (tram 5 and hi-speed tram 51 and several busses). Station Zuid/WTC is also close by with a train to Schiphol airport (3 stops, 6 minutes). Easy access to the motorways A-4, A-9 and A-10. Within a 10-minute walk you will find yourself in the Amsterdam Forest. Buitenveldert is also well known for its sports accommodations.

Features:

- the house has partly double glazing,
- total surface approximately 151 m2,
- lease hold, lease is EURO 253,-- per year and expires 30 July 2034,
- the house is NEN measured,
- energy performance certificate available,
- delivery in consultation,
- the garage can easily be converted into living space,
- electric sunscreens at the back (ground and first floor).

Disclaimer

Deze informatie is door BNV makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u een NVM/MVA makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Toelichting clausule NEN2580

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: www.bnvmakelaars.nl