U bent hier :

Minervaplein 5 V- A AMSTERDAM

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement met lift
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 286 p/m
Bouwjaar  :  1906-1930
Ligging  :  In woonwijk, vrij uitzicht
VVE bijdrage  :  286 p/mnd
Woonoppervlakte  :  128 m²
Externe bergruimte  :  31 m²
Inhoud  :  380 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  3
Parkeergelegenheid  :  openbaar parkeren;betaald parkeren;parkeervergunningen
Overige ruimte  :  toilet, gang, hal, berging, wasruimte
Omschrijving:
MINERVAPLEIN 5-5-A TE AMSTERDAM

TURN KEY APPARTEMENT!

In het bekende Amsterdam-Zuid, gelegen aan het chique Minervaplein en op loopafstand van de Beethovenstraat, het Hilton Hotel en de Cornelis Schuytstraat met zijn prachtige winkels, wordt deze ruime en prachtig onderhouden maisonnette van 128 m te koop aangeboden. Het object is gesitueerd op de twee bovenste etages (5e en 6e etage) van het statige gebouw aan het Minervaplein met haar mooie uitzicht. Het appartementencomplex, gebouwd in 1931 en behorend tot de Rijksmonumenten, heeft een statige uitstraling met dito entree, een lift en een aparte bergingsruimte van 31 m behorend bij het appartement.

De gehele woning is in augustus 2018 gerenoveerd en ziet er derhalve als nieuw uit!

Indeling:

Begane grond:

U betreedt het complex via de stijlvolle entree met lift, trappenhuis en de ruime bergingen in de onderbouw.

5e verdieping:

Bij binnenkomst in de woning komt men in de royale hal die uitkomt in de zeer lichte woonkamer met haar grote raampartijen en daardoor een zeer lichte woning met schitterend uitzicht op de omgeving. Hier zijn ook de eetkamer, keuken en woonkamer gesitueerd. De keuken is voorzien van alle gemakken en heeft nieuwe inbouwapparatuur van Siemens met onder andere een inductiekookplaat, vaatwasser, combi-oven en koelkast met vriezer. De mooie eerste badkamer, die zich eveneens op deze verdieping bevindt, is voorzien van een ruim ligbad en inloopdouche, dubbele wastafel en een toilet. Vanuit de hal zijn ook het tweede (gasten)toilet en het aparte washok te bereiken. Daarnaast bevindt de master bedroom zich op deze vijfde verdieping. Overigens heeft de gehele woning, met uitzondering van de slaapkamers waar comfortabel tapijt ligt, een schitterende massief eikenhouten vloer.

6e verdieping:

Via een interne trap bereikt men de zesde en tevens bovenste verdieping van het gebouw. Hier bevinden zich de twee overige slaapkamers, waarbij een ervan een aparte keurig uitziende badkamer heeft met prettige douchegelegenheid en nog een apart toilet. Deze beide slaapkamers zijn zogezegd van zacht tapijt voorzien en zijn aan de rustige achterkant van het pand gelegen, met uitzicht op het fameuze Hilton Hotel.

Op deze etage bevindt zich verder ook het dakterras/loggia.

Op loopafstand en in de nabije omgeving bevinden zich diverse bekende winkelstraten, zoals de Cornelis Schuytstraat, Beethovenstraat. Ook zijn vele restaurants, de Zuidas en het WTC met haar treinstation zeer nabij gelegen. Het mooi aangelegde Beatrixpark, het Vondelpark en de bekende Albert Cuypmarkt in De Pijp zijn eveneens gemakkelijk en snel te bereiken. In de buurt zijn voorts verschillende goed-aangeschreven basis- en middelbare scholen en kinderopvang aanwezig. Openbaar vervoer (bus en tram) is direct voor de deur beschikbaar en met de auto is de oprit van Ringweg A10 binnen enkele minuten bereikt en heeft men directe toegang tot de uitvalswegen A1, A2 en A4.
Tot slot is er ruim voldoende parkeergelegenheid op de openbare weg beschikbaar middels de bewoners vergunning, waarvoor momenteel geen wachttijd bestaat en er twee(!) kunnen worden aangevraagd.

Bijzonderheden:

- Woonoppervlakte 128 m (conform NEN2580),
- Dakterras van 7m,
- Externe berging van liefst 31 m,
- Rijksmonument,
- Alle plafondverlichting is voorzien van zuinige, warm-getinte LEDs,
- Individuele CV Combi-ketel uit 2018,
- Professioneel beheerde VvE,
- Servicekosten van 286,- per maand,
- Volledig dubbel glas rondom het gehele appartement,
- Erfpachtscanon afgekocht tot 16 januari 2052,
- Oplevering/aanvaarding: in overleg.


MINERVAPLEIN 5-5-A IN AMSTERDAM

TURN KEY APARTMENT!

Recently beautifully renovated and high quality apartment (so called maisonnette) of 128 m for sale on the two top floors (5th and 6th) of an elegant apartment building (National Monument, 1931). Located in the chic and well-known neighbourhood of Amsterdam Oud-Zuid at the Minervaplein and in the direct vicinity of the Hilton Hotel, Beethovenstraat and Cornelis Schuytstraat with all the nice restaurants and beautiful shops. The building has a grand entre, an elevator and a separate large storage of 27m that comes with the apartment.
Renovation took place in 2018 and the apartment looks like new.

Layout:

Ground floor level
Upon entering through the majestic communal entrance with its stylish staircase we take the elevator to the fifth floor.

Layout 5-th floor:

The entrance of the apartment is located on the fifth floor. Once you enter the large hall which leads directly to the well-lit living room with its large windows all around what results in a beautiful view at the surrounding area. On this floor on the side are also the kitchen and dining room situated. The kitchen is equipped with new and all the modern appliances by the brand Siemens, from dish washer and combi-oven to the refrigerator. The first bathroom is located on this floor as well and has a large bath, easy walk-in shower, double wash-stand, built-in furniture and separate toilet. The second (guest) toilet and separate laundry room can also be reached from the central hall.
The master bedroom is located on the side and is fit with comfortable carpet whilst the rest of the apartment except from the other two bedrooms and sanitary rooms features a beautiful, high-quality solid oak floor. Stairs to the sixth floor/top floor, landing.

Layout 6-th floor:

2 bedrooms, one of the bedrooms has a separate bathroom with a shower and a wash-stand as well as a 3-rd toilet adjacent. Both bedrooms are located at the back and quite side of the building and offers a nice view at the Hilton Hotel and its surroundings.

In the direct vicinity of the apartment building in walking distance there's the Beethovenstraat and Cornelis Schuytstraat with its beautiful shops, nice restaurants and beautiful public parcs such as the Beatrixpark and the famous Vondelpark. One can also spend a day at the Albert Cuypmarkt and public transportation is practically in front of the door. In addition the World Trade Center and train station WTC are close by. Several widely respected elementary and high-schools as well as child day care facilities are in the direct vicinity as well.
The entry to the beltway A10 and arterial highways A1, A2 and A4 can be reached with 5-10 minutes by car.
There is sufficient parking space available (also paid parking during daytime for visitors) and owners of the apartment can acquire two residence parking permits, currently without waiting time.

Special features:

- Living surface 128 m (NEN 2580),
- Roof terrace 7m,
- Separate large storage of 31 m,
- National Monument (1931) with elevator and intercom,
- All ceiling lighting in warm hued LED's ,
- stand-alone operating boiler (built 2018),
- Professional Association of owners,
- Monthly service costs 286,-,
- Double glass windows around the whole apartment,
- Ground rent leasehold land bought off until January 16 th 2052,
- Delivery by common agreement.

Disclaimer

Deze informatie is door BNV makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u een NVM/MVA makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Toelichting clausule NEN2580

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: www.bnvmakelaars.nl