U bent hier :

Nieuwe Karselaan 50 Amstelveen

Vraagprijs € 550.000 k.k.

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Eengezinswoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1906-1930
Ligging  :  Aan rustige weg, aan water, in bosrijke omgeving, in woonwijk
Energielabel  :  Klasse E
Woonoppervlakte  :  81 m²
Externe bergruimte  :  29 m²
Perceeloppervlakte  :  241 m²
Inhoud  :  305 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Tuin  :  Normaal, noord, 4 x 50 m
Parkeergelegenheid  :  openbaar parkeren
Overige ruimte  :  bijkeuken, toilet, stookruimte, wasruimte
Omschrijving:
Nieuwe Karselaan 50 te Amstelveen

Licht en zeer goed ingedeeld woonhuis met een zonnige diepe achtertuin van circa 200 mē en een tuinhuis (ca. 29 m2) in het midden van de tuin met water en elektra aansluitingen. De woning ligt in een levendige buurt en het Amsterdamse Bos en aan aantal zeer mooie parkjes liggen op 5 minuten loopafstand. Om de hoek is een winkelstraat en Amsterdam Centrum is op 20 minuten. Een heerlijk familiehuis op een geweldige plek.

Indeling woning:

Begane grond: authentieke deur, entree/hal met meterkast, woonkamer met vloerverwarming en mooie grijze gietvloer. Aan de tuinzijde is de woonkeuken. Vanuit deze kamer heeft u toegang tot de tuin, het washok en toilet met fonteintje. Er is een achterom middels een recht van overpad, zodat u eenvoudig de straat kunt bereiken. Door de diepe tuin is er veel privacy.

Eerste verdieping: overloop met de badkamer en twee slaapkamers. De badkamer is groot en heeft twee wastafels, een toilet en douche en ruimte om een bad neer te zetten. De grootste slaapkamer heeft een vaste kastenwand en inloopkast waarvan een badkamer en-suite is te maken.

De woning ligt in Amstelveen Noord in de wijk Patrimonium. Een bomenrijke wijk grenzend aan het Amsterdamse Bos. U woont om de hoek van het winkeldeel van de Amsterdamseweg. Naast grote supermarkten, Albert Heijn en Lidl vindt u hier o.a. een natuurwinkel, een vestiging van de bekende Franse bakker Le Fournil, slager, wijnwinkel en diverse restaurants. Aan natuur geen gebrek, naast het Amsterdams Bos wandelt u ook naar het Broersepark, De Braak en Dr. Jac. Thijssepark. Er is een groot aanbod aan sportaccommodaties en scholen in de omgeving, de Amity International School, ligt aan de overkant van de sloot. Het Stadshart met vele modezaken, Bijenkorf, Hema, horeca, bioscoop en theater ed. is 5 minuten fietsen. Ook bent u snel met de fiets in Amsterdam. De bus naar Schiphol is op loopafstand en de bereikbaarheid met de auto is uitstekend en gratis parkeren voor de deur.

Bijzonderheden:

- woonoppervlakte 81 mē
- oppervlakte tuinhuis 29 mē,
- centrale verwarming,
- dubbele beglazing,
- diverse uitbreidingsmogelijkheden (aan- en/of opbouw),
- eigen grond,
- oplevering/aanvaarding: in overleg, kan snel.

ENGLISH SUMMARY

Nieuwe Karselaan 50 in Amstelveen

Light and very well-arranged family house with a sunny 200mē meters back yard with a shed (approximately 29 mē) with electricity and water connection in the middle of the garden. The house is situated in a lively environment with the Amsterdam Forest at the end of the street. There are multiple very beautiful parks close by. Around the corner there is a shopping street and Amsterdam Centre is at close distance.

LAYOUT

Ground floor: authentic door, entrance/hallway with electricity meter, living room with floor heating and a great grey cast floor. The open kitchen is at the garden site. The washing closet and toilet are close to the kitchen. The garden is very private.

First floor: landing, bathroom and two bedrooms. The bathroom is spacious and has two sinks, a toilet and shower and a place to put a bath. The biggest bedroom has a big attached closet and a walk-in closet, which can be made into a en-suite bathroom.

The house is situated in the north of Amstelveen in the area "Patrimonium". It's a very green neighborhood, right next to the Amsterdam Forest. You will be living around the corner of the shopping area of the Amsterdamseweg. Next to big supermarkets, Albert Heijn and Lidl and an ecological supermarket and a butcher, famous French bakery Le Fournil, winery and several restaurants. There are many schools in the neighborhood, like the International Amity School at the other side of the ditch. The shopping center of Amstelveen with many fashion stores, a cinema, theater and many restaurants is 5 minutes by bike. The bus to Schiphol is at a walking distance and there is free parking on the street.

PARTICULARITIES

- living area approximately 81 mē,
- garden house area approx. 29 m2,
- central heating,
- double glazing,
- various expansion options (extension and / or extra floor),
- own ground,
- delivery in consultation.

Disclaimer

Deze informatie is door BNV makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u een NVM/MVA makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Toelichting clausule NEN2580

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: www.bnvmakelaars.nl