U bent hier :

Nieuwe Looiersstraat 142 Amsterdam

Vraagprijs € 800.000 k.k.

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Beneden- en bovenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  -1906
Ligging  :  In centrum, in woonwijk
Woonoppervlakte  :  86 m²
Perceeloppervlakte  :  32 m²
Inhoud  :  325 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  3
Parkeergelegenheid  :  openbaar parkeren;betaald parkeren;parkeervergunningen
Omschrijving:
*4 STUDIO'S IN 1 PAND*
Geheel pand, met high end studio's op een triple A locatie nabij de grachtengordel van Amsterdam. De verdiepingen op de bel etage, eerste verdieping en het souterrain zijn zeer hoogwaardig gerenoveerd en voorzien van moderne fraaie keuken, nieuwe badkamers, installaties en visgraat vloeren. Het complex beschikt over een nieuwe fundering. Een mooie kans voor bijvoorbeeld ouders voor kinderen, of voor eenieder met een visie om de diverse mogelijkheden die dit pand biedt te benutten. Bruto vloeroppervlakte 117 m2. Eigen grond, geen erfpacht. *UNIQUE STUDIO's FULL COMPLEX HIGH END REFURBISHED SUPERB LOCATION FREEHOLD *

LOCATIE
De Nieuwe Looierstraat ligt op een fantastische locatie nabij de grachtengordel, het Amstelveld, en de Pijp. Nabij alle hot spots van de Weteringbuurt, Reguliers- en Utrechtsestraat. Het station Vijzelgracht van de Noord-Zuidlijn ligt op 350 meter afstand.

INDELING
Het complex is hoogwaardig gerenoveerd, alle verdiepingen zijn in 2019 gemoderniseerd met uitzondering van de 2e (kap)verdieping. Lichte en frisse ruimtes met een bijzonder moderne en luxe afwerking, waarbij de woning zeer efficient is ingedeeld en de mogelijkheden maximaal zijn benut. Op alle verdiepingen is een matzwarte keuken geplaatst, voorzien van marmerlook werkblad, inbouwapparatuur, zoals vaatwasser, oven en marmerlook werkbladen. Tevens is de gevel, inclusief deuren, trappen, verlichting en de hemelwaterafvoeren fraai gerenoveerd.

SOUTERRAIN
Eigen entree naar het souterrain. Het souterrain is voorzien van een fraai moderne matzwarte open keuken. Tevens is er een eigen badkamer met douche, en een toilet en wordt de studio opgeleverd met een inbouwkastenwand.

BEL ETAGE
Eigen voordeur met toegang tot de woonkamer met fraaie open keuken, voorzien van inbouwapparatuur, met vaatwasser en wasmachine. Aan de achterzijde de slaapkamer en aangrenzend, de badkamer voorzien van regendouche, wastafel en WC.

EERSTE VERDIEPING
Voordeur met trap naar de eerste verdieping, studio met 2 ramen aan de voorzijde, optimale lay out door de slimme plaatsing van de keuken met kookeiland waaraan ook gezeten kan worden. Diverse bergruimte en aangrenzend de badkamer met wc, wastafel en douche. In de hal op de eerste etage bevinden zich de cv-kast en de opstalplaats van de wasmachine.

TWEEDE VERDIEPING
De 2e verdieping is verhuurd en is bereikbaar met een vaste trap. Dit is een open ruimte voorzien van dakvensters, een keukenblok voorzien van een wastafel en een aparte badkamer met douche, wastafel en toilet. Huursom per jaar 5.400,- incl. per jaar

KENMERKEN
- Uniek object in de Weteringbuurt, nabij de Amsterdamse grachtengordel
- Visgraat vloeren, matzwarte keukens voorzien van marmerlook werkbladen
- Badkamers voorzien van handvorm wandtegels en marmerlook vloeren
- Bijzonder fraai gerenoveerd en luxe verbouwde pand
- Bruto vloeroppervlak per verdieping ca. 30,2 m2,
- 4 verdiepingen
- Funderingsherstel is in 2011 uitgevoerd
- Nabij station Vijzelgracht van de Noord Zuidlijn
- Eigen grond

Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Theo Vermue
Tel: 0621232877
Email: theo@bnvmakelaars.nl

AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: www.bnvmakelaars.nl