U bent hier :

Sarphatistraat 11 E Amsterdam

Huurprijs € 4.000 per maand

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement met lift
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  -1906
Ligging  :  In centrum, in woonwijk
Woonoppervlakte  :  151 m²
Inhoud  :  510 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  2
Parkeergelegenheid  :  openbaar parkeren;betaald parkeren;parkeervergunningen
Overige ruimte  :  toilet, hal, stookruimte, balkon, dakterras, overloop, wasruimte
Omschrijving:
Sarphatistraat 11-E te Amsterdam

Wij bieden te huur aan een uniek, zojuist volledig gerenoveerd 4-kamer (2 slaapkamers) appartement van 151 m2 op de 3e en 4e verdieping met balkon en terras in de Sarphatistraat gelegen tussen de Amstel en het Frederiksplein in een geheel gerenoveerd Rijksmonument.

Via de statige entree komt u in het chique trappenhuis en bij de lift.

Indeling woning: entree, toilet met fontein, tussenhal, royale woon/eetkeuken voorzien van alle inbouwapparatuur. De woonkamer is gelegen aan de achterzijde. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een zijkamer.

Trap naar de 4e verdieping, overloopruimte, aparte ruimte met wasmachine en droger, cv-ketel en stortbak. Vanuit deze ruimte is het dakterras bereikbaar. 2 slaapkamers (1 aan de voorzijde en 1 aan de achterzijde). De slaapkamer aan de voorzijde heeft een eigen badkamer en deze badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. De hoofdslaapkamer aan de achterzijde beschikt over een badkamer met design ligbad met prachtig uitzicht over de stad, een dubbele wastafel met meubel, aparte douche alsmede een extra toilet.

Bijzonderheden:

- 2 slaapkamers,
- geen studenten en/of groepsbewoning mogelijk,
- voorbehoud goedkeuring verhuurder,
- minimale huurperiode 1 jaar,
- 2 maanden waarborgsom,
- oplevering/aanvaarding: in overleg,
- de woning is gestoffeerd en voorzien van een wasmachine
en droger, keuken met alle inbouwapparatuur en een mooie houten vloer,
- per direct beschikbaar,
- de huurprijs is exclusief servicekosten en exclusief gas, elektriciteit, water en internet/tv,
- lift aanwezig,
- raambekleding door de gehele woning. In de hoofdslaapkamer bevinden zich rolgordijnen. Deze zijn op afstand te bedienen,
- zitbank, 2 persoons bed en tv-meubel in de woning aanwezig,
- airconditioning aanwezig.

Sarphatistraat 11-E in Amsterdam

Beautiful, just fully renovated, semi-furnished 4-room apartment of 151 m2 on the 3-rd and 4-th floor (TOP floors) with a balcony and roof terrace between the Amstel river and Frederiksplein in a listed building.

This beautiful and completely renovated apartment is conveniently located in the Centre of Amsterdam where you are just steps from all kind of city highlights and different schools. Transportation close by/ around the corner and brings you in no time to all the major Business Districts of Amsterdam, Central Station and Schiphol Airport. Enjoy the delicious restaurants, boutiques, the famous canals, Musea, city Zoo Artis, city Parks and cultural institutions in this stately and popular neighbourhood, all just steps from your door.

Via the stately entrance you reach the staircase and lift.

Lay out: entrance, toilet with sink, spacious kitchen with all built-in appliances, living/lounge at the rear of the apartment with access to the balcony. Stairs to the top floor, space with washing machine and dryer as well as the boiler for the heating. From this room there is access to the roof terrace. 2 bedrooms (1 in the front and 1 in the rear of the apartment). The bedroom in the front has its own bathroom with shower, sink and toilet. The master bedroom has also its own bathroom with a design bathtub (view over the city centre), separate shower, double sink and extra toilet.

Particularities:

- 2 bedrooms,
- fully double glazed,
- listed property,
- the apartment is just refurbished and is in TOP condition,
- fully equipped kitchen,
- TOP floor apartment (3-rd and 4-th floor),
- 2 months deposit,
- semi furnished,
- with terrace,
- per direct available for at least 1 year,
- no students or sharers,
- the rentprice is exclusive service charges and exclusive gas, electricity, water and tv/internet,
- AIRCONDITIONED.

Disclaimer

Deze informatie is door BNV makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u een NVM/MVA makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Toelichting clausule NEN2580

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: www.bnvmakelaars.nl