U bent hier :

Sportlaan 56 Amstelveen, Keizer Karelpark West

Deze woning is onlangs door ons verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement met lift
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1960
Wijk  :  Keizer Karelpark West
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
Woonoppervlakte  :  82 m²
Externe bergruimte  :  6 m²
Inhoud  :  253 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Parkeergelegenheid  :  openbaar parkeren
Overige ruimte  :  gang, berging, balkon, wasruimte
Omschrijving:
*ENGLISH PRESENTATION BELOW*
*TURN KEY FULLY FURNISHED - 2 BEDROOMS HIGH END REFURBISHED SEPARATE STORAGE*
Licht en ruime hoekwoning, een 3-kamerappartement van 82 m bestaande uit 2 slaapkamers, lichte woonkamer, luxe keuken, wc en badkamer. Het appartement, met een balkon op het zuiden, is gelegen op de 2e verdieping van een appartementencomplex met LIFT in de populaire en groene woonwijk: "Keizer Karelpark West". Deze woonwijk valt op door zijn vele voorzieningen zoals (internationale) scholen, winkels, openbaar vervoer eenvoudige toegang tot diverse uitvalswegen.

INDELING
Begane grond:
Gemeenschappelijke entree met trap en lift. In de onderbouw bevindt zich een ruime berging van 6m2.

Tweede verdieping:
Via de lift of het trappenhuis bereikt u een nette galerij die toegang geeft tot het appartement; de hoekwoning op deze woonlaag. De hal geeft toegang tot alle vertrekken; een moderne keuken, voorzien van een koelkast, vriezer, vaatwasser, magnetron, 6-pits gaskookstel met wok brander, een afzuigkap en tv-aansluiting.

Tegenover de keuken bevindt zich een ruime slaapkamer voorzien van grote raampartijen en aan de oostzijde voorzien van een zonnescherm.

Aan de zuidzijde van de woning bevindt zich de ruime en lichte woon- eetkamer. De eetkamer geeft toegang tot het balkon. Deze heeft een oppervlakte van circa 6 m en door de gunstig ligging kunt u een groot deel van de dag genieten van de zon.

Aan de zuidzijde van de woning bevindt zich tevens de tweede ruime slaapkamer Deze kamer geeft toegang tot de luxe badkamer, welke is voorzien van inloopdouche en wastafel. Hier bevindt zich tevens de ruimte voor de wasmachine en droger. Deze kamer geeft eveneens toegang tot het balkon.
De toilet met fontein is separaat en bereikbaar via de hal.

LOCATIE
Het appartement is centraal gelegen in de woonwijk Keizer Karelpark.
Op loopafstand vindt u diverse sportverenigingen, de internationale school en openbaar vervoer (bus en tram) met rechtstreekse verbindingen naar Amsterdam. Tevens vindt u op korte afstand het Stadshart, het Oude Dorp, natuurgebied De Poel en het Amsterdamse Bos. In tegenstelling tot vele buurten in Amstelveen, kunt u in de omgeving van het appartement gratis en zonder vergunning parkeren.


KENMERKEN:
- Modern 3-kamerappartement met 2 slaapkamers;
- Ruime en lichte woon- eetkamer;
- Gebruiksoppervlakte wonen. 82 m;
- De grote ramen zijn grotendeels voorzien van zonneschermen;
- Zowel per lift als trap bereikbaar;
- Aparte berging in de onderbouw;
- Voldoende gratis parkeergelegenheid;
- Beschikbaar per augustus 2019;

ENGLISH
Bright and spacious corner house, a 3-room apartment of 82 m consisting of 2 bedrooms, bright living room, luxury kitchen, toilet and bathroom. The apartment, with a south-facing balcony, is located on the floor of an apartment complex with LIFT in the popular and green residential area: "Keizer Karelpark West". This residential area stands out for its many facilities such as schools, shops, public transport and the easy access to various roads.

LAYOUT
Ground floor:
Common entrance with stairs and elevator. In the basement there is a large storage room of 6 m2.

Second floor:
Via the elevator or the staircase you reach a neat gallery that gives access to the apartment; the corner house on this floor. The hall gives access to all rooms; a modern kitchen with a fridge, freezer, dishwasher, microwave, 6-burner gas stove with wok burner, a hood and TV connection.
Opposite the kitchen is a spacious bedroom with large windows and on the east side with a sunshade.
On the south side of the house is the spacious and bright living room. The dining room gives access to the balcony. This has an area of approximately 6 m and due to its convenient location you can enjoy the sun for a large part of the day.

On the south side of the house is the second spacious bedroom. This room gives access to the luxurious bathroom, which is equipped with a walk-in shower and sink. Here is also the space for the washing machine and dryer. This room also gives access to the balcony. The toilet with fountain is separate and accessible through the hall.

LOCATION
The apartment is centrally located in the residential area Keizer Karelpark.
Various sports clubs, the international school and public transport (bus and tram) with direct connections to Amsterdam are within walking distance. You will also find the Stadshart, the Oude Dorp, De Poel nature reserve and the Amsterdam forrest nearby. Unlike many neighborhoods in Amstelveen, you can park for free and without a permit in the vicinity of the apartment.

CHARACTERISTICS:
- Modern 3-room apartment with 2 bedrooms;
- Spacious and bright living room;
- Total floor space: 82 m;
- The large windows are largely equipped with awnings;
- Accessible by elevator and stairs;
- Separate storage in the basement;
- Ample free parking;
- Available from August 2019
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Theo Vermue
Tel: 0621232877
Email: theo@bnvmakelaars.nl

AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: www.bnvmakelaars.nl