U bent hier :

Stadionweg 114 II Amsterdam, ZUID

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement/flat
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1931-1944
Wijk  :  ZUID
Ligging  :  In woonwijk
VVE bijdrage  :  377 p/mnd
Woonoppervlakte  :  189 m²
Inpandige ruimte  :  5 m²
Inhoud  :  450 m³
Totaal aantal kamers  :  6
Aantal slaapkamers  :  4
Parkeergelegenheid  :  betaald parkeren
Overige ruimte  :  hal, balkon
Omschrijving:
Veel ramen, veel licht en veel ruimte. Dat beschrijft in het kort dit prachtig gerenoveerde appartement van 189 m2 er verdeeld over 2 verdiepingen.
De huidige bewoners hebben gekozen voor een ruime opzet met 3 slaapkamers, maar met een kleine ingreep kunt u daar 5 slaapkamers van maken. Beide verdiepingen hebben een volwaardige badkamer met dubbele wastafel, wc en inloopdouche.
Elke etage heeft ook een eigen balkon dat uitzicht biedt op de stiltetuin aan de achterkant van het complex. Hier zijn dus geen privétuinen en de enige mensen die er lopen zijn de tuinlieden.

Achter uw voordeur is uw privé trappenhuis dat doorloopt tot de vierde verdieping. Dit maakt het een ideale woning voor een gezin (met au pair) of jong volwassen kinderen die nog thuis wonen. U kunt van de vierde verdieping ook een werk etage maken.
Dit gedeelte van Zuid biedt de unieke situatie van 2 parkeervergunningen op 1 adres. De brede stoep voor de deur biedt alle ruimte om uw (bak)fiets, scooter of motor te parkeren. Er zijn diverse elektrische laadstations voor auto's in de buurt. Tram 24 naar het Centrum en tram 5 naar de Zuidas hebben hun halte op 1 minuut lopen van de woning.
INDELING
Vanaf de straat leidt een brede trap naar het bordes op de eerste verdieping. Hier is de deur naar uw eigen opgang. Bij binnenkomst op de tweede verdieping staat u direct in de ruime hal met toegang tot alle vertrekken zoals de woonkamer, masterbedroom en de badkamer met wc. Er is hier ook een ruime garderobe. Tijdens een van de renovaties die de bewoners hebben uitgevoerd zijn de deuren naar de woonkamer vervangen door nieuwe deuren met geslepen glas wat een extra licht en ruim karakter geeft aan het huis.
De L-vormige woonkamer biedt een overdonderende 65 vierkante meter ruimte. Aan de voorzijde 10 meter breed met een enorme raampartij waardoor er de hele dag veel licht binnenkomt. De ramen in de grote erker zijn voorzien van programmeerbare luxaflex die zelf sluiten en openen. Er zijn veel stopcontacten en aansluitpunten voor bijvoorbeeld tv, zodat u de kamer zelf helemaal kunt indelen. Hier is met het plaatsen van een wand nog een extra ruime slaap/werkkamer te creëren.
Aan de achterkant is een flinke raampartij waardoor ook de open keuken mooi uitzicht heeft op de stiltetuin. Hier is nog een balkon over de volle breedte van de keuken en de living.
De bewoners zijn gek op koken en dat is te zien aan de moderne keuken. Het werkblad is van RVS zoals in een restaurantkeuken en er staat als center piece een professioneel RVS koelmeubel waar ook op gewerkt kan worden. Verder zijn er onder meer een 175 cm hoge vrieskast, 2 ovens, een magnetron, vaatwasser en een 6-pits Smeg gasfornuis met wok brander.

De badkamer grenst aan de achtergevel en heeft een groot raam, zodat ook hier veel daglicht binnenkomt. De ruime inloopdouche en dubbele wastafel maken deze ruimte af. De master bedroom is voorzien van een brede kastenwand met schuifdeuren van vloer tot plafond. Tevens heeft is er een airco aangelegd. Openslaande deuren geven toegang tot een klein balkon.

VIERDE VERDIEPING
Met uw eigen trap loopt u door naar de bovenste etage. Op de tweede verdieping hebben de bewoners de lichtschacht waar de trap omheen draait voorzien van veiligheidsglas zodat er ook in het trappenhuis daglicht komt. Helemaal boven is het standaard plafond vervangen door heldere kunststof platen waardoor het zonlicht door het glazen dak rechtstreeks in het trappenhuis schijnt.

Op de vierde verdieping heeft u nog eens 60 m2 aan ruimte. Er zijn twee ruime slaapkamers waarvan een is voorzien van drie inbouwkasten over de hele breedte van de kamer. De andere slaapkamer heeft een eigen balkon.
Verder is er een luxe badkamer met daglicht, een inloopdouche, een dubbele wastafel en een WC. Dan is er nog een opbergkamer en een kamer die gebruikt kan worden als slaapkamer, waskamer of als keuken. Dat maakt aparte bewoning of verhuur mogelijk.

Het complex Muzenhof is om een stiltetuin gebouwd, ontworpen door Mien Ruys, wordt door VVE onderhouden en waar niet in gelopen mag worden. Bewoners van de benedenverdieping hebben dus geen tuinen waar in de zomer barbecues kunnen worden gehouden.

Bijzonderheden:
- 3 slaapkamers en 2 badkamers; slaapkamer 4 en 5 zijn eenvoudig te realiseren.
- Actieve VvE, servicekosten circa € 377,13 per maand (dit is inclusief voorschot stookkosten);
- Blokverwarming;
- Erfpacht, de canon bedraagt € 1.735,39 per jaar voorwaarden 2000 loopt tot 15.04.2063.
Disclaimer

Deze informatie is door BNV makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u een NVM/MVA makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Toelichting clausule NEN2580
De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie gebaseerd op de NEN-2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Just around the corner from Beethovenstraat in the stately complex Muzenhof is this spacious and beautifully renovated apartment of 189 m2 divided over two floors.

Lots of windows, lots of light and lots of space. The distribution over two floors with your own stairwell makes it an ideal home for a family (with au pair) or young adult children who still live at home. The apartment is located in the highly sought-after Zuid district, near the WTC, Beatrix Park and main roads. In the Beethovenstraat you will find various shops, cozy cafés and restaurants and also several (international) schools are within walking distance.

The current residents have opted for a spacious layout with 3 bedrooms and 2 bathrooms. With a minor intervention you can easily change that into 5 bedrooms.

LAYOUT
From the street a wide staircase leads to the landing on the first floor. Here is the door to your own entrance. Upon entering the second floor you are directly in the spacious hall with access to all rooms such as the living room, master bedroom and bathroom with toilet. There is also a spacious wardrobe here. During one of the renovations that the residents have carried out, the doors to the living room have been replaced by new doors with cut glass, which gives the house an extra light and spacious character.
The L-shaped living room offers an overwhelming 65 m2 of space. At the front 10 meters wide with huge windows so there is plenty of light all day long. The windows in the large bay window are equipped with programmable blinds that close and open themselves. There are many sockets and connection points for TVs, for example, so that you have a lot of freedom to organize the room yourself. An extra spacious bedroom / office can be created here by placing a wall.
On the way to the rear facade there are three spacious built-in cupboards above each other halfway through the room on both sides.
At the rear is another large window so that the open kitchen also has a beautiful view of the silence gardent. Here you find a balcony over the full width of the kitchen and the living room.
The residents love to cook and that results in a modern, well equiped kitchen. The work surface is made of stainless steel like in a restaurant kitchen and as a center piece there is a professional stainless steel refrigerator that can also be worked on. There are also a 175 cm high freezer, 2 ovens, a microwave, dishwasher and a 6-burner Smeg gas stove with wok burner.
The bathroom is adjacent to the rear and has a large window, so that a lot of daylight enters here too. The spacious walk-in shower and double sink complete this space. The master bedroom has a wide wardrobe with sliding doors and a floor-to-ceiling mirror. There is also an air conditioner installed. Two doors give access to a small balcony.

FOURTH FLOOR
You walk your own staircase to the top floor of the complex. On the second floor, the residents have fitted the light shaft around which the staircase revolves with safety glass so that the stairwell also receives daylight. At the very top, the standard ceiling has been replaced by clear plates, so that the sunlight shines through the glass roof directly into the stairwell.
On the fourth floor you have another 60 m2 of space. There are two spacious bedrooms, one of which has three fitted wardrobes over the entire width of the room. The other bedroom has its own balcony.
There is also a luxurious bathroom with natural light, a walk-in shower, a double sink and a toilet. Then there is a storage room and a room that can be used as a bedroom, laundry room or as a kitchen. This makes separate occupation or rental possible.

*Silence garden. The Muzenhof complex is built around a so called silence garden, designed by garden architect Mien Ruys. The garden is maintained by VVE and is not allowed to be walked in. So residents of the ground floor have no gardens where loud barbecues can be held in the summer.

Particularities:
- 3 bedrooms and 2 bathrooms bedrooms 4 and 5 are easy to realize.
- Active VvE, service costs around € 377.13 per month (this includes an advance on heating costs);
- Block heating;
- Annual lease payments, the ground rent is € 1,735.39 per year conditions 2000 runs to 15.04.2063.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Boudewijn van den Biggelaar
Email: boudewijn@bnvmakelaars.nl

AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: www.bnvmakelaars.nl