U bent hier :

Staringstraat 12 - I AMSTERDAM, Oudwest

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1906-1930
Wijk  :  Oudwest
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
VVE bijdrage  :  125 p/mnd
Woonoppervlakte  :  47 m²
Externe bergruimte  :  13 m²
Inhoud  :  120 m³
Totaal aantal kamers  :  2
Aantal slaapkamers  :  1
Parkeergelegenheid  :  openbaar parkeren;betaald parkeren;parkeervergunningen
Overige ruimte  :  toilet, hal, balkon
Omschrijving:
Staringstraat 12-I te Amsterdam

Wij bieden te koop aan een heerlijk 2/3-kamer appartement van 47 m2 op de eerste verdieping met balkon aan de achterzijde en een grote zolderkamer in de kapverdieping van het pand, gelegen in één van de leukste delen van de populaire Helmersbuurt in Oud-West tussen de Jacob van Lennepkade en de Overtoom op loopafstand van het Vondelpark. De woning dient intern opgeknapt te worden, dus geheel in te delen en te renoveren naar eigen smaak.

Indeling woning: entree/hal, toilet, vaste kast, keuken met toegang tot balkon (west ligging), woonkamer-en-suite met vaste kasten. Vanuit de achterkamer eveneens toegang tot het balkon en aan de voorzijde een frans balkon en toegang tot de voor/zijkamer. Grote extra kamer (13 m2!) op de zolderverdieping.

In de buurt zijn vele (delicatessen) winkels, restaurants, koffiebarretjes en gezellige cafés te vinden met voor ieder wat wils. Het populaire cultureel en culinair centrum "De Hallen" bevindt zich op slechts 5 minuten fietsen. De Ten Kate markt, Jan Pieter Heijestraat en de Overtoom zijn op loopafstand gelegen voor de dagelijkse boodschappen. Het Vondelpark met allerlei voorzieningen voor sport en ontspanning ligt op nog geen 10 minuten lopen, daarnaast is het ongeveer 5 minuten fietsen naar het Centrum of het Museumplein. Ook is het openbaar vervoer nabij gelegen en via de Overtoom is de ring A-10 gemakkelijk te bereiken.

Bijzonderheden:

- woonoppervlakte 47 m2,
- karakteristiek pand,
- balkon op het westen met vrij uitzicht,
- bouwjaar 1903,
- geweldige ligging in de Helmersbuurt tussen de Overtoom en de Jacob van Lennepkade,
- EIGEN GROND!
- maandelijkse bijdrage aan de VVE EURO 75,--per maand + EURO 50,-- tijdelijke reservering onderhoud/schilderwerk trappenhuis,
- oplevering/aanvaarding: in overleg kan snel.


ENGLISH SUMMARY

Staringstraat 12-I in Amsterdam

---FOR SALE--- 2-room-apartment of 47 m2 on the first floor with a balcony (facing West) and a big room (13 m2) on the attic floor of the building located in a very nice part of Oud West between Overtoom and Jacob van Lennepkade close to Vondelpark.

Layout:

Entrance to the building/staircase, stairs to the first floor, entrance, toilet, built-in closet, closed kitchen with access to the balcony, nice living divided into 2 rooms with built-in wardrobes and a french balcony, extra room at the front of the apartment. On the attic there is a very big room (13 m2).

The Helmersbuurt is known for its nice cafes and has many fine food stores and restaurants as well as supermarkets the Ten Kate market and other stores (JP Heijestraat, Overtoom, Kinkerstraat). The popular cultural centre known as "de Hallen" with its tasty food courts is only 5 minutes away. The apartment is less than a 10 minutes walk to the Vondelpark and it is also only a 5-minute bike ride to Amsterdam's city centre or the Museumplein/Leidseplein. There is also good public transportation nearby and the A-10 Ring Road is easily accessible via the Overtoom.

Details:

- FREEHOLD,
- surface apartment 47 m2, surface extra room on the top floor 13 m2,
- monthly payment to the homeowners association EURO 75,-- + EURO 50,-- for future maintenance of the staircase,
- delivery in consultation,
- energy performance certificate will be available,
- the building is built around 1900,
- party double glazed.

Disclaimer

Deze informatie is door BNV makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u een NVM/MVA makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Toelichting clausule NEN2580

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: www.bnvmakelaars.nl