U bent hier :

Van Heenvlietlaan 160 Amsterdam

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement met lift
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 332 p/m
Bouwjaar  :  1960-1970
VVE bijdrage  :  219 p/mnd
Woonoppervlakte  :  129 m²
Externe bergruimte  :  4 m²
Inhoud  :  402 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  3
Parkeergelegenheid  :  openbaar parkeren;betaald parkeren;parkeervergunningen
Overige ruimte  :  toilet, hal, berging, wasruimte
Omschrijving:
Van Heenvlietlaan 160 te Amsterdam

Wij bieden te koop aan een royaal, licht, gerenoveerd 4-kamer appartement van 129 m2 gelegen op de 10e verdieping (8e woonlaag) in de Witte Torens in Amsterdam-Buitenveldert, naast de Van Nijenrodeweg. In de onderbouw van het gebouw bevindt zich een aparte berging. Het gebouw beschikt over 2 liften en een ruim trappenhuis.

Indeling woning:

Entrée/hal met garderobe, hal met toegang tot alle vertrekken. Grote woonkamer met fraai uitzicht, dichte keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, aparte ruimte voor de wasmachine/droger, slaap/werkkamer, 2 zeer grote slaapkamers, badkamer met ligbad, dubbele wastafel, 2e toilet en aparte douche. Separaat toilet met fontein. Er is nog een aparte berging op de begane grond.

Buitenveldert is een rustige en groene wijk met veel scholen in het zuidelijk deel van de stad gelegen tussen de Zuidas en Amstelveen. Ook zijn de Vrije Universiteit en het VU Academisch ziekenhuis in de buurt gelegen. Het appartementencomplex is gelegen op loopafstand van het Gijsbrecht van Aemstelpark, om de hoek van het Amsterdamse Bos, het Amstelpark en de Amstel.

De Kalfjeslaan en natuurgebied Amstelland zijn eveneens op loopafstand gelegen. Veel goede winkelvoorzieningen in de buurt waaronder het moderne en luxe Winkelcentrum "Gelderlandplein" en diverse buurtwinkels waaronder een Jumbo supermarkt om de hoek. Zeer gunstige ligging t.o.v. het openbaar vervoer (tram 5, 16, 24 en sneltram 51, diverse busverbindingen) en nabij diverse uitvalswegen (Ring A-10, afslag s-108 en s-109). Station Zuid en RAI zijn op korte afstand gelegen.

Bijzonderheden:

- erfpacht afgekocht tot en met 31 mei 2090,
- 3 slaapkamers,
- berging in de onderbouw,
- oplevering/aanvaarding: in overleg,
- 2 liften,
- maandelijkse bijdrage aan de VVE is EURO 219,-- Het voorschot voor de stookkosten bedraagt EURO 113,-- per maand,
- dubbel glas,
- gerenoveerde woning.

ENGLISH SUMMARY

Van Heenvlietlaan 160 in Amsterdam

We offer a spacious, light and sunny, completely refurbished, 4-room (3 bedrooms!) apartment of 129 m2 on the 10-th floor in a convenient, good and green location in Amsterdam of a well maintained building with 2 elevators and a separate storage on the ground floor of the building.

Apartment division:

Spacious hallway with wardrobe, main hall with access to all the rooms, big lounge area, kitchen with built-in appliances, 3 bedrooms, bathroom with bathtub, 2 sinks, second toilet and a separate shower. There is also a toilet with sink and a separate space with the washing machine/dryer. Storage in the basement of the building.

The apartment is located in a quiet and friendly neighborhood called "Buitenveldert". This area is developed in sixties of last century and has a spacious set up with a lot of green and water. In the neighborhood are many schools, kindergartens and crèches. The area is very child friendly.

Close by you will also find shops like a Albert Heijn XL, Jumbo supermarket, as well as a big shopping mall called Gelderlandplein. Good public transport (tram 5 and fast tram 51, busses and trams 4, 16 and 24 to the city center). Station Zuid/WTC is also close by with a train to Schiphol airport (1 stop, 6 minutes), and the motorways A-4, A-9 and A-10 are easily accessible.

Within a 10 minute walk you will find yourself in the Amsterdam forest and the Amstel river and park on the other side of Buitenveldert. Buitenveldert is also known for its sports accommodations.

Particularities:

- spacious and light 4 room apartment (3 bedrooms!),
- the apartment has double glazing,
- total surface 129 m2,
- the house is NEN measured,
- separate storage in the basement,
- transfer of the property in consultation,
- lease is paid in advance till 31 May 2090,
- service charge to the home owners association EURO 219,-- pr month. Advanced payment for the heating is EURO 113,-- per month.

Disclaimer

Deze informatie is door BNV makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u een NVM/MVA makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Toelichting clausule NEN2580

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Allon van der Vliet
Tel: 0622381336
Email: allon@bnvmakelaars.nl

AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: www.bnvmakelaars.nl