U bent hier :

Van Heuven Goedhartlaan 610 A Amstelveen

Vraagprijs € 45.000 k.k.

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort  :  Garagebox
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1960-1970
Soort garage  :  garagebox
Garage capaciteit  :  1 auto('s)
Omschrijving:
Van Heuven Goedhartlaan 610-A te Amstelveen

Wij bieden te koop aan een garage gelegen aan de Van Heuven Goedhartlaan om de hoek van Zonnestein en nabij het Stadshart alsmede goede openbaar vervoer voorzieningen en goede bereikbaarheid naar A-9.

Bijzonderheden:

- oplevering/aanvaarding: in overleg, kan snel,
- de garage is maar liefst 7,50 meter diep!
- vraagprijs EURO 45.000,-- k.k.

ENGLISH SUMMARY

We offer a garage at Van Heuven Goedhartlaan around the corner of Zonnestein close to the city center (Stadshart) of Amstelveen.

Particularities:

- delivery in consultation,
- asking price: EURO 45.000,-- costs for the buyer.

Disclaimer

Deze informatie is door BNV makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u een NVM/MVA makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Toelichting clausule NEN2580

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: www.bnvmakelaars.nl