U bent hier :

Van Leijenberghlaan 0 ong AMSTERDAM, Buitenveldert

Huurprijs excl. € 250 per maand

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort  :  Parkeerplaats
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 26 p/m
Bouwjaar  :  2001-2010
Wijk  :  Buitenveldert
Soort garage  :  parkeerplaats
Garage voorzieningen  :  met elektrische deur
Omschrijving:
Van Leijenberghlaan p.p. te Amsterdam

Wij bieden een parkeerplaats aan in de afgesloten parkeergarage van het in 2003 gebouwde appartementencomplex Gelderhof te Amsterdam Buitenveldert. Het complex is gelegen tegenover het winkelcentrum Gelderlandplein. De parkeerplaats is gelegen in de onderbouw van het complex, in het bewoners gedeelte van de parkeergarage. Dit gedeelte is afgesloten middels twee elektrische en op afstand bedienbare hekken.

Het complex is gelegen op de hoek van de Arent Janszoon Ernststraat en de Van Leijenberghlaan in Amsterdam Buitenveldert, nabij het WTC, RAI, Gijsbrecht van Aemstelpark en Amstelpark. Met de auto en per openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Op de Van Leijenberghlaan en de A.J. Ernststraat zijn diverse haltes voor de lijnen 65, 66, 165, 199 en 248. Het N.S. Station Zuid/WTC is op vijf minuten loopafstand gelegen.

- huurprijs 250,-- per maand per maand,
- oplevering/aanvaarding: in overleg,
- voorbehoud goedkeuring verhuurder en VVE.

ENGLISH SUMMARY

Van Leijenberghlaan parking lot in Amsterdam

We offer a parking space in the garage of the apartment building named "Gelderhof' in Amsterdam Buitenveldert next to the shopping mall Gelderlandplein. The parking spaces are located in the basement of the building. This section is enclosed by two electric fences.

The complex is located on the corner of the Arent Janszoon Ernststraat and the Van Leijenberghlaan in Amsterdam Buitenveldert, near the WTC, RAI, Gijsbrecht van Aemstelpark and Amstelpark and is easily accessible by car as well as by public transport. On the Van Leijenberghlaan and A.J. Ernststraat are several stops for the bus lines 65, 66, 165, 199 and 248 as well as tram 5 and fast tram 51. The N.S. Station Zuid/ WTC is within five minutes walking distance.

Particularities:

- rent price: 250,-- per month exclusive,
- rent subject approval landlord/VVE.

Disclaimer

Deze informatie is door BNV makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u een NVM/MVA makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Toelichting clausule NEN2580

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: www.bnvmakelaars.nl