U bent hier :

Vijverhoef 57 Amsterdam

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Tussenwoning met garage
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1960-1970
Ligging  :  Aan rustige weg, in bosrijke omgeving, in woonwijk
Energielabel  :  Klasse C
Woonoppervlakte  :  196 m²
Externe bergruimte  :  22 m²
Perceeloppervlakte  :  205 m²
Inhoud  :  663 m³
Totaal aantal kamers  :  8
Aantal slaapkamers  :  4
Tuin  :  Normaal, oost, 5 x 8.74 m
Parkeergelegenheid  :  Garagebox, garage mogelijk
Overig parkeren  :  openbaar parkeren;betaald parkeren;parkeervergunningen
Overige ruimte  :  bijkeuken, toilet, gang, hal, berging
Omschrijving:
Vijverhoef 57 te Amsterdam

Wij bieden te koop aan een royaal, zeer goed onderhouden, familiehuis (tussenwoning) van 196 m2 verdeeld over 3 lagen (begane grond, eerste en tweede verdieping) met voor en achtertuin, gelegen tussen De Cuserstraat en de Van Nijenrodeweg in een groene en kindvriendelijke buurt/straat in Amsterdam-Buitenveldert. De woning is gelegen in een rustige straat aan een extra brede stoep met bomen.

Indeling woning: entree/hal met meterkast, toilet met fontein, centrale hal met toegang tot de woonkamer en een ruimte die thans in gebruik is als speelruimte alsmede de keuken. Royale door zon woonkamer met toegang tot de achtertuin. Vanuit de woonkamer is de open keuken bereikbaar. De keuken is voorzien van alle inbouwapparatuur. Aan de keuken grenst de bijkeuken en vanuit de bijkeuken is er ook toegang tot de achtertuin. In de tuin staat een houten berging/schuur en de achtertuin is ook middels een achterom te bereiken.

Trap naar de eerste verdieping.

Overloop ruimte, 4 slaapkamers (2 aan de voorzijde en 2 aan de achterzijde). 1 van de kamers is thans in gebruik als waskamer maar is eenvoudig te in gebruik te nemen als slaapkamer. Vanuit deze kamer is het balkon aan de achterzijde toegankelijk. De badkamer op deze verdieping is voorzien van een aparte douche, ligbad en een dubbele wastafel.

Trap naar de tweede verdieping.

Overloop ruimte met werkruimte, grote slaapkamer (master bedroom) aan de achterzijde met een grote inloopkast waarvan eenvoudig een extra kamer is te maken. Vanuit deze slaapkamer is er toegang tot het 2e balkon (oost ligging). Op deze verdieping bevindt zich de 2e badkamer. Deze badkamer is voorzien van een douche, toilet, ligbad en een dubbele wastafel.

Buitenveldert is een rustige en groene wijk met veel scholen in het zuidelijk deel van de stad gelegen tussen de Zuidas en Amstelveen. Ook zijn de Vrije Universiteit en het VU Academisch ziekenhuis in de buurt gelegen. Het Amsterdamse Bos, de Kalfjeslaan en natuurgebied Amstelland zijn op loopafstand gelegen. Veel goede winkelvoorzieningen in de buurt, in de directe omgeving het winkelcentrum Rooswijck en iets verder, het moderne
en luxe Winkelcentrum "Gelderlandplein". Zeer gunstige ligging t.o.v. het openbaar vervoer (tram 5 en sneltram 51 en diverse busverbindingen) en nabij diverse uitvalswegen (Ring A-10, afslag s-108 en s-109 en A-9). Station WTC/Zuid en RAI zijn op korte afstand gelegen.

Bijzonderheden:

- verkoper zal bij verkoop een energielabel beschikbaar stellen,
- de woning is opgemeten volgens de NEN 2580 norm, meetrapport beschikbaar,
- oplevering/aanvaarding: in overleg,
- de woning is aan de voor –en achterzijde voorzien van dubbel glas,
- de woning is gelegen op erfpachtgrond, het betreft een vaste canon van EURO 154,28 per jaar, einde tijdvak 31 maart 2035. De canon voor de garage is ook een vaste canon en bedraagt EURO 52,63, einde tijdvak 30 april 2035,
- de garage aan de Vijverhoef 17 is los te koop en niet bij de vraagprijs inbegrepen. Vraagprijs voor de garage is EURO 40.000,-- k.k.

ENGLISH SUMMARY

Vijverhoef 57 in Amsterdam

We offer a spacious, well maintained, family house of 196 m2 divided over 3 floors (ground floor, first and second floor) with a backyard (facing east) and a front garden (facing west) in a very nice, quiet and green area called Buitenveldert. The garage around the corner, located at Vijverhoef 17, is not included in the asking price. This area was developed in the 1960's and has a spacious set up. The house is surrounded by beautiful parks and is centrally situated close to (international) schools and the VU university and hospital.

Layout:

Ground floor: Entrance/hallway with wardrobe, toilet and fuse box, central hall with both access to the kitchen and the living area, an extra space that is currently in use as a playroom as well as the stairs to the first floor. The living is very spacious and extended and offeres access to the open kitchen. The kitchen features all built-in equipment. From the kitchen there is access to a pantry and from the pantry also to the garden. In the garden stands a wooden shed and there is a small alley behind the garden.

Stairs to the first floor, landing, 4 bedrooms (2 in the front and 2 in the rear of the house). 1 of the rooms is now in use as a laundry room but easy to convert into an extra bedroom. From the other bedroom at the rear of the house there is access to a balcony (facing east). The bathroom on this floor features a separate shower, bathtub and a double sink. Stairs to the 2-nd floor.

Second floor: landing with a working space, master bedroom at the rear with access to a balcony (facing east), from the master bedroom there is access to a big walk-in closet. This closet is also easy to change into an extra (bed)room. Second bathroom with a shower, toilet, bathtub and a double sink.

The area features numerous amenities that will make life comfortable such as convenient shops nearby (winkelcentrum Rooswijck with a big Jumbo supermarket), as well as a state of the art shopping mall called Gelderlandplein. Excellent access to public transport (tram 5 and hi-speed tram 51 and several busses). Station Zuid/WTC is also close by with a train to Schiphol airport (3 stops, 6 minutes). Easy access to the motorways A-4, A-9 and A-10. Within a 10-minute walk you will find yourself in the Amsterdam Forest. Buitenveldert is also well known for its sports accommodations.

Features:

- the house has partly double glazing,
- total surface approximately 196 m2,
- lease hold, lease for the house is EURO 154,28 per year and expires 31 March 2035 and the lease for the garage is EURO 52,63 per year and expires 30 April 2035,
- the house is NEN measured,
- energy performance certificate available,
- delivery in consultation,
- the garage around the corner on Vijverhoef 17 is not included in the asking price. The asking price for the garage is EURO 40.000,-- costs for the buyer.

Disclaimer

Deze informatie is door BNV makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u een NVM/MVA makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Toelichting clausule NEN2580

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: www.bnvmakelaars.nl