U bent hier :

Westelijk Halfrond 443 AMSTELVEEN, Kostverloren

Deze woning is onlangs door ons verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement/flat
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1967
Wijk  :  Kostverloren
Ligging  :  In woonwijk, vrij uitzicht
Woonoppervlakte  :  118 m²
Externe bergruimte  :  6 m²
Inhoud  :  302 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  3
Overige ruimte  :  toilet, hal, berging, balkon, wasruimte
Omschrijving:
* English presentation below *
Ruim opgezet en volledig gerenoveerd appartement van ca. 120 m2 met 3 slaapkamers in Amstelveen Noord met een perfecte verbinding naar Amsterdam, metro en tram stoppen recht voor de deur!

Fraai en licht appartement op de 6de verdieping (5e woonlaag) met een luxe ruime badkamer en moderne keuken. Op de eerste verdieping van het complex bevindt zich nog een aparte berging. Het appartement kan zowel ongemeubileerd als gemeubileerd worden gehuurd. Indien de woning gemeubileerd wordt verhuurd is er een toeslag van 200,- per maand. Ook is het mogelijk om een garagebox te huren voor 100,- per maand.

LIGGING
Het appartement ligt in de woonwijk Kostverloren, welke is gelegen in het noorden van Amstelveen en ruim
is opgezet met veel groenvoorzieningen. Het appartement heeft een centrale ligging ten opzichte van openbaar vervoer en uitvalswegen. Tram 5 en metro/sneltram 51 liggen op slechts 100 meter afstand! Ook diverse winkelcentra zoals Kostverlorenhof, Bankrashof en het stadshart van Amstelveen liggen in de directe omgeving.

INDELING
Het appartement bevindt zich op de 6de verdieping (5e woonlaag) van het complex. Zeer ruime entreehal welke doorloopt in een riante en lichte woonkamer die is voorzien van een open keuken met inbouwapparatuur en een barretje. Master bedroom met inloopkast. Luxe badkamer met een 2de toilet, dubbele wasbak en inloopdouche. De hal geeft toegang tot een separaat toilet, nis met wasmachine en droger en 2de slaapkamer. Grenzend aan de woonkamer bevindt zich een riant zonnig balkon en de 3de slaapkamer. Op de eerste verdieping van het complex bevindt zich nog een aparte berging.

BIJZONDERHEDEN
- Ruim en licht hoekappartement op de vijfde woonlaag met fantastisch uitzicht!
- Woonoppervlakte ca. 120 m2
- Moderne badkamer, luxe keuken met inbouwapparatuur
- Drie slaapkamers
- Aparte berging op de eerste verdieping van het complex
- Gemeubileerd (optioneel): 200,- per maand extra
- Garagebox (optioneel) 100,- per maand extra
- Het appartement is volledig gerenoveerd en voorzien van dubbel glas
- Geen studenten
- Per direct beschikbaar

ENGLISH

Spacious and fully renovated apartment of approx. 120 m2 with 3 bedrooms in Amstelveen North with a perfect connection to Amsterdam. Metro and tram are only 100 meter from the apartment!

Light and bright apartment on the 6th floor with a luxury bathroom and modern kitchen. The apartment has a separate storage room on the first floor of the building. The apartment can be rented furnished or unfurnished. For a furnished apartment an extra 200,- per month will be added. It is also possible to rent a garagebox for an additional 100,- per month.

LOCATION
The apartment is located in the neighbourhood Kostverloren, an open and green area in the north of Amstelveen, and easy accessible, both by public transport and car. Trams 5 and 51 are only 100 meter from the apartment! Also a variety of shops, among which shoppingcenter Kostverlorenhof, Bankrashof and the cityhart of Amstelveen are around the corner.

LAYOUT
The apartment is located on the 6th floor of the building. Spacious entrance hall. Master bedroom with walk-in closet on your right. Space with washing machine and dryer, separate toilet and second bedroom on the left. Spacious and light livingroom with modern open kitchen with built-in appliances and a small bar. Luxury bathroom with second toilet, double sink and walk-in rainshower. At the end of the livingroom is the entrance to a 3rd spacious bedroom and a large sunny balcony. Separate storage room on the first floor of the building.

MAIN FEATURES
- Spacious and light apartment of approx. 120 m2 on the 6th floor
- Fantastic views!
- Luxury bathroom, modern kitchen, 3 bedrooms
- Separate storage room on the first floor of the building
- Furnished (optional): 200,- per month extra
- Garagebox (optional): 100,-- per month extra
- The apartment has double glazing
- No students
- Directly available
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: www.bnvmakelaars.nl