U bent hier :

Willem van Weldammelaan 80 AMSTERDAM

Huurprijs € 1.850 per maand

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement met lift
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1960-1970
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht
Woonoppervlakte  :  65 m²
Externe bergruimte  :  6 m²
Inhoud  :  180 m³
Totaal aantal kamers  :  2
Aantal slaapkamers  :  1
Parkeergelegenheid  :  openbaar parkeren;betaald parkeren;parkeergarage
Overige ruimte  :  toilet, hal, berging, balkon, wasruimte
Omschrijving:
Willem van Weldammelaan 80 te Amsterdam

Wij bieden te huur aan in een kleinschalig appartementencomplex een volledig gerenoveerd 2-kamer appartement van circa 65 m2 op de eerste verdieping met een balkon op het oosten en vrij uitzicht. Het appartement is gelegen in Amsterdam-Buitenveldert tegenover winkelcentrum "Gelderlandplein" en op loopafstand van Station Zuid/WTC. Het appartementencomplex is voorzien van een afgesloten entree met intercom/videofoon-installatie en lift. Tevens is er nog een berging in de onderbouw van het complex. Diverse buurtwinkelcentra, het Amsterdamse Bos, Gijsbrecht van Aemstelpark en het Amstelpark bevinden zich op loopafstand. Goede ontsluiting t.o.v. diverse uitvalswegen (A-4,Ring A-10). Openbaar vervoer in de nabijheid van het complex (tram 5 en 51, diverse busverbindingen) en station Zuid/WTC. Parkeren voor de deur middels parkeervergunning (geen wachttijd).

Indeling appartement:

Entree/royale hal met meterkast, luxe keuken aan de voorzijde voorzien van diverse inbouwapparatuur en toegang tot het balkon/loggia. Apart toilet (zwevend) met fontein. De toiletruimte is afgewerkt met betegeling in een lichte kleurstelling. De woonkamer heeft grote schuiframen met dubbel glas. Vanuit de woonkamer is de slaapkamer toegankelijk. Grote slaapkamer met toegang tot de luxe badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad en 2 wastafels en de wasmachine aansluiting. De badkamer is afgewerkt met lichte wand en vloertegels en ingebouwde halogeenspots. Aparte berging in de onderbouw van het complex.

Bijzonderheden:

- uitstekende parkeergelegenheid voor de deur,
- geheel voorzien van dubbele beglazing,
- slechts 6 appartementen per entree!!!
- voorbehoud goedkeuring verhuurder,
- geen groepsbewoning en/of studentenverhuur,
- minimale huurperiode 1 jaar,
- de huurprijs wordt vermeerderd met een bedrag voor de servicekosten en het voorschot stookkosten/warm water.

ENGLISH SUMMARY

Willem van Weldammelaan 80 in Amsterdam

Spacious semi furnished apartment (approximately 65 m2) on the 1-st floor located in Amsterdam-Buitenveldert close opposite of the shopping centre " Gelderlandplein", public transport and WTC-area (Zuidas) on walking distance. The apartment is situated on the 1-st floor of a fine and very good maintained complex.

LAYOUT:

Entrance hall, 1 large bedroom, spacious living room, kitchen equipped with built-in appliances and access to the balcony, bathroom with bathtub and a double sink, separate toilet, pantry with storage space and room for washing machine and dryer. Separate storage space on the ground floor.

FEATURES:

- Modern fully equipped/furnished apartment,
- 1 bedroom,
- Tenancy agreements subject to owner's consent,
- refurbished apartment,
- Rentprice EURO 1.850,-- per month exclusive utilities.

Disclaimer

Deze informatie is door BNV makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u een NVM/MVA makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Toelichting clausule NEN2580

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: www.bnvmakelaars.nl