U bent hier :

Asingaborg 15 - 17 AMSTERDAM, Buitenverldert

Dit bedrijfsobject is onlangs door ons verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort object  :  Kantoorruimte
Type  :  Kantoor-/bedrijfsruimte
Nevenbestemming  :  Bedrijfsruimte
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Opp kantoorruimte  :  65 m²
Bouwjaar  :  1960-1970
Perceeloppervlakte  :  70 m²
Ligging  :  Stadscentrum / dorpskern, Woonomgeving
BTW belast  :  nee
Omschrijving:
Asingaborg 82
Op de begane grond nabij de VU en de Zuidas, bieden wij een zelfstandige turnkey kantoorruimte aan, in een solide complex gelegen aan een rustige straat nabij de sneltram en de Zuidas. Deze goede buurt is een aangename plek om te wonen en te werken.

DE BEDRIJFSRUIMTE
Volledig gerenoveerde kantoorruimte van ca. 65 m2. De ruimte is geheel strak en licht afgewerkt, met veel lichtinval door de hoekligging. Er is een keuken aanwezig voorzien van inbouwapparatuur en toilet met wastafel. Het geheel is afgewerkt met een nette vloer. Voorzien van wandcontactdozen en data-aansluitpunten, zodat de ruimte op verschillende manieren kan worden ingericht.

Door de royale lichtinval en het feit dat er geen btw van toepassing is, leent de ruimte zich uitstekend voor ondernemingen in bijvoorbeeld de medische, maatschappelijke en creatieve sector, maar ook voor zakelijke kantoorfuncties.

OMGEVING
De buurt wordt gekenmerkt door een prettig en rustig woon- werkklimaat. Kortom een goede stek voor fijn werken en toch centraal voor de ligging.

BEREIKBAARHEID
De locatie heeft een zeer gunstige ligging t.o.v. de uitvalswegen. De bedrijfsruimte is goed te bereiken met het openbaar vervoer, diverse tramlijnen en stadsbussen bevinden zich op loopafstand, waardoor u tevens binnen enkele minuten in het centrum van Amsterdam bent.

HUURPRIJS
1.095,- per maand, niet btw belast.

HUURTERMIJN
De huurtermijn is in overleg. Voorkeur gaat uit naar een langere periode.

VOORSCHOT SERVICEKOSTEN
Niet van toepassing. Eigen aansluitingen nutsvoorzieningen. Indien gewenst kan er tussen partijen een nog nader overeen te komen leveringen en diensten pakket worden samengesteld.

ZEKERHEIDSTELLING
Een waarborgsom ter grootte van drie maanden huur (en servicekosten) vermeerderd met BTW.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, conform de reeks consumentenprijsindexcijfers, reeks CPI alle huishoudens (2006=100) zoals gepubliceerd door het CBS.

BESCHIKBAAR
Per direct.

OPLEVERING
Het gehuurde is volledig gerenoveerd en wordt turn-key opgeleverd met een vloer en verlichting, alsmede keuken, toilet en elektra voorzieningen.

BESTEMMING
Kantoor / Bedrijfsruimte / Maatschappelijk.

PARKEREN
uitstekende parkeermogelijkheden op openbaar terrein (betaald parkeren). Er is momenteel geen wachtlijst indien een parkeervergunning aangevraagd wordt.

VOORBEHOUD
Een overeenkomst komt pas tot stand na uitdrukkelijke en schriftelijke overeenstemming van de eigenaresse/verhuurder van het pand.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:


AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: https://www.bnvmakelaars.nl