U bent hier :

Beethovenstraat 115 I Amsterdam

Deze woning is onlangs door ons verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 175 p/m
Bouwjaar  :  1906-1930
Ligging  :  Aan drukke weg
Woonoppervlakte  :  115 m²
Inhoud  :  265 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  3
Parkeergelegenheid  :  parkeervergunningen
Overige ruimte  :  toilet, gang, hal, balkon
Omschrijving:
Beethovenstraat 115-I
Amsterdam Oud-Zuid

ALGEMEEN
Een stijlvol goed onderhouden 4-kamerappartement van circa 115 m2 op de eerste verdieping met 2 balkons gelegen in Amsterdam Oud-Zuid. De woning is gelegen om de hoek van de Stadionkade en het Beatrixpark en op loopafstand van de winkels in de Beethovenstraat. Tram 5 en 24 stoppen praktisch voor deur. Nabij de ringweg A-10, Zuid-As, station ZUID en het WTC.

LIGGING
De woning bevindt zich op een gewilde en centrale locatie in Amsterdam Oud-Zuid en is gelegen tussen het winkelgedeelte van de Beethovenstraat en het business district de Zuidas. De Beethovenstraat betreft een brede lichte straat en beschikt over een ruim winkelaanbod, waaronder luxe modewinkels, traiteurs, populaire juicebars, café's en verschillende supermarkten (waaronder Marqt en Albert Heijn).

Wonen op de Beethovenstraat biedt een scala aan cultuur, recreatie- en sportmogelijkheden. Het Beatrixpark ligt om de hoek, op slechts vijf minuten loopafstand. Op fietsafstand treft u bovendien het Vondelpark, het Amstelpark,

BEREIKBAARHEID
Station Zuid en de Zuid-As/WTC zijn op loopafstand van de woning gelegen. De ringweg Zuid is binnen enkele minuten te bereiken en er zijn zeer goede verbindingen met het openbaar vervoer (o.a. tramlijnen 5 en 24, en buslijnen 65, 246, N88). De tramhaltes bevinden zich op een steenworp afstand.

INDELING
Eigen opgang naar de eerste verdieping, 2 slaapkamers aan de voorzijde, een grote slaapkamer met speelse erker en een kleine slaapkamer. Royale hal welke toegang geeft tot alle kamers. Ruime woon/eetkamer voorzien van een open haard, openslaande deuren naar de balkons aan voor -en achterzijde, grote inloopkast met halogeen inbouw spots. Keuken gelegen aan de achterzijde is voorzien van diverse inbouw apparatuur waaronder een 5 pits elektrische kookplaat, Quooker, 1 1/2 spoelbak, vaatwasser en oven. De keuken heeft tevens een deur naar het balkon. Master bedroom ligt aan de achterzijde met openslaande deuren naar het balkon. Goede, efficiënt ingedeelde badkamer met wastafelmeubel met veel bergruimte, ligbad en separate inloopdouche met glazen deur, de gehele badkamer is fraai met metro tegels betegeld, op de vloer zwart/wit marmeren tegels. Apart zwevend toilet, fonteintje met witte metrotegels en zwart/wit marmer op de vloer.

PARKEREN
Betaald parkeren op de openbare weg met mogelijkheid tot aanvragen van een parkeervergunning. Er is geen wachttijd voor een parkeervergunning in deze buurt. Zie de website van de gemeente Amsterdam voor meer informatie.

BIJZONDERHEDEN
- Eigen entree
- Fraaie parket vloer door het gehele appartement
- Dubbel glas aan de voorzijde
- Beschikbaar per 1 augustus 2020
- Vier kamers waarvan drie slaapkamers
- Parkeren middels parkeervergunning, geen wachttijd
- Twee maanden borg
- Gestoffeerd
- Niet geschikt voor woningdelers

OPPERVLAKTE
De totale oppervlakte is circa 115 m².

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 2.100,- per maand.

SERVICEKOSTEN
De voorschot stookkosten bedragen € 175,- per maand.

HUURTERMIJN
Voor onbepaalde tijd.

OPLEVERING
Gestoffeerd in huidige staat. Beschikbaar per 1 augustus 2020.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle-huishoudens, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSTELLING
Een waarborgsom van twee maanden huur.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM).

VOORBEHOUD
Een overeenkomst komt pas tot stand na uitdrukkelijke en schriftelijke overeenstemming van de
eigenaresse/verhuurder van het pand.


ENGLISH
A stylish well-maintained 4-room (3 bedrooms) FIRST floor apartment with a balcony at the back (facing east) and a balcony at the street side (facing west). The apartment is approximately 115 m2 and is located in a very popular area near the shops of the Beethovenstraat, with the Beatrixpark around the corner as well as the W.T.C. and business district Zuid-As. Tram lines 5 and 24 stop nearby and so do busses 65, 246 and N88. The ring road A10 is a few minutes away. Popular shops in the area includes fashionable clothing stores, traiteurs, juice bars, cafés and supermarkets (Marqt and Albert Heijn).

LAY OUT
2 bedrooms facing the street side, a larger bedroom with a charming bay window with a view of the canal and a smaller bedroom. The large hallway leads to all rooms. The sitting/dining room area is spacious and light, it has a fireplace and a built-in cupboard containing a small safe. Halogen spotlights are encased in the ceiling. On the street side of the sitting/dining room French doors open onto a small balcony and on the other side French doors open onto a large balcony which overlooks the gardens at the back of the apartment. The kitchen is located at the back of the apartment and has the following built-in equipment: five-burner electric stove, Quooker, dishwasher and oven. The kitchen also has a door opening onto the balcony at the back of the apartment. A good sized master bedroom is also located at the back and has access to the balcony. The well designed bathroom has a hand basin unit with lots of storage space and a bath with a separate shower unit. There is a separate toilet with a small hand basin. Both bathroom and toilet have black and white marble tiles on the floors.

PARTICULARITIES
- Own entrance at street level
- Double glazing for all windows facing the street side
- Parquet flooring throughout the apartment
- Available from August 1st, 2020
- Four rooms of which three bedrooms
- Two months deposit
- Flat sharing is not allowed
- No waiting time for parking permits (https://www.amsterdam.nl/parkeren-verkeer)
- Rental price € 2.100,- per month
- Advanced heating cost € 175,- per month
- Unfurnished


Disclaimer
Deze informatie is door BNV makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u een NVM/MVA makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Toelichting clausule NEN2580
De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Theo Vermue
Tel: 0621232877
Email: theo@bnvmakelaars.nl

AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: https://www.bnvmakelaars.nl