U bent hier :

Bethaniendwarsstraat 18 A Amsterdam, Centrum

Deze woning is verkocht onder voorbehoud
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Begane grond appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1623
Wijk  :  Centrum
Ligging  :  In centrum
VVE bijdrage  :  342 p/mnd
Woonoppervlakte  :  89 m²
Inhoud  :  303 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  2
Tuin  :  Normaal, west, 3.45 x 6.50 m
Parkeergelegenheid  :  openbaar parkeren;parkeervergunningen
Overige ruimte  :  toilet, dakterras, wasruimte
Omschrijving:
Royaal split-level appartement, 89,3 m2, met terras op de begane grond van een historisch complex in het het hart van Amsterdam Centrum. Dit Rijksmonumentale complex bevindt zich in het oudste deel van Amsterdam en staat op eigen grond (geen erfpacht). Het appartement beschikt over 2 slaapkamers, dakterras en patio en ligt in een autoluwe straat.

ENGLISH
Spacious split level apartment, floor space 89,3 m2, in the historic heart of Amsterdam, located on the ground floor of a monumental complex, offers 2 bedrooms, a modern bathroom, patio (4,2 m2)m and a terrace (17,5 m2), at the back of the apartment. Freehold, no landlease applicable.

Central location with all that Amsterdam has to offer within walking distance, with the Metro station at Dam square within walking distance for quick acces to other parts of town.

LIGGING
Centrale ligging aan een autoluwe straat in het hart van historisch Amsterdam.
Met op loopafstand goede OV verbinding met tram, metro en de Noord-Zuidlijn.

INDELING
Via de entree toegang tot de woonkamer aan de voorzijde.
Het middengedeelte van de woonkamer is middels een split level tussenvloer verdeeld in een tussenverdieping met keuken en toegang via de openslaande deuren naar het dakterras aan de achterzijde. De benedenverdieping van het split level geeft toegang tot een separate toilet met fontein en wasruimte. Via de 4 openslaande deuren aan de achterzijde heeft u toegang tot de patio en de achtergelegen slaapkamers.
Vanuit beide slaapkamers is de badkamer direct te bereiken. Deze is voorzien van ligbad, zwevend toilet en wastafel.

KEMMERKEN
- Split level begane grond appartement, 89,3 m2
- Met dakterras, 17,5 m2 aan de achterzijde
- Met patio 4,2 m2 aan de achterzijde
- 2 slaapkamers
- Ruime moderne badkamer
- In het historisch hart van Amsterdam
- Rijksmonument
- Eigen grond
- Direct beschikbaar

Pand met ingezwenkte halsgevel
De gevelsteen uit 1623 toont een opvallend gespierde man die gras maait met een zeis.
De onderrand met de tekst D GRAS MAYER zat heel lang achter de puilijst verborgen. Pas in 1980, bij een restauratie van het huis, kwam de onderrand met de tekst aan het licht. De steen zelf is toen ook gerestaureerd.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Theo Vermue
Tel: 0621232877
Email: theo@bnvmakelaars.nl

AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: https://www.bnvmakelaars.nl