U bent hier :

Bilderdijkkade 19A4 AMSTERDAM

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement/flat
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1905
Energielabel  :  Klasse A
Woonoppervlakte  :  60 m²
Inhoud  :  150 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Overige ruimte  :  toilet, hal
Omschrijving:
Hartje OUD WEST, TOPLOCATIE aan de gracht van de Bilderdijkkade, nabij de HALLEN, bieden wij aan een fantastisch nieuw gerealiseerd en TURN KEY appartement (60 m2), net opgeleverd en voorzien van een riant dakterras van circa 25 m2. Aan de achterzijde de woonkamer met open keuken en toegang tot het dakterras, aan de voorzijde twee slaapkamers.


LOCATIE
Gelegen op toplocatie, aan de gracht in het populaire stadsdeel Oud West, met trendy hotspots, restaurants en terrassen in de directe omgeving. Denk bijvoorbeeld aan het Kwakersplein en uiteraard De Hallen (met bioscoop, bibliotheek en foodcourt) en de Ten Katemarkt. Ook het Vondelpark is snel bereikt. Op de Bilderdijkstraat een grote Albert Heijn, Marqt en Dirk v.d. Broek voor de dagelijkse boodschappen. En voor alles wat je vergeten bent, kun je iets verderop tot midden in de nacht terecht bij Sterk Avondverkoop. De Jordaan en het centrum liggen op loopafstand.

Het appartement is goed te bereiken met de auto (diverse afslagen op de A10) en het openbaar vervoer (o.a. 3, 7, 13, 17 en 19 en busstation Elandsgracht op loop-/fietsafstand). Maar met zo'n centrale ligging doe je het meeste natuurlijk lopend of op de fiets.


INDELING
VIERDE VERDIEPING
Entree van de woning op de derde etage. De hal met lichtkoepel op de vierde etage geeft toegang tot de twee slaapkamers aan de voorzijde, de woonkamer, badkamer en separaat toilet aan de achterzijde. De woonkamer beschikt over een open keuken, hierin een inbouw combi-oven met magnetron, inductiekookplaat, vaatwasser, koelkast en aparte vriezer, tevens is er ruimte voor een wasmachine. De woonkamer geeft toegang tot het royale dakterras. De badkamer beschikt over een inloopdouche en een wastafelmeubel. Het toilet is separaat. Twee slaapkamers aan de voorzijde met uitzicht op de Bilderdijkgracht.


Parkeren
Informatie omtrent parkeren en vergunningen is beschikbaar via de gemeente Amsterdam.
https://www.amsterdam.nl/parkeren-verkeer/parkeervergunning/

Volgens opgave van de gemeente Amsterdam was er op 02 december 2020 een wachtlijst van 3 maanden voor parkeergebied West 11.1. Aan deze informatie, conform opgave gemeente Amsterdam, kunnen geen rechten worden ontleend.

Na het verkrijgen van een parkeervergunning heeft men ook toegang tot de aan de overkant gelegen parkeergarage(s) Kwintijn I, Kwintijn II, en de verder gelegen garage aan het Staringplein.


BIJZONDERHEDEN
- TURN KEY appartement
- Toplocatie nabij de Hallen, aan de gracht van de Bilderdijkkade
- Nieuw gerealiseerd appartement (2020)
- Woonoppervlakte 60 m2
- Riant en zonnig dakterras van circa 25m2 , aan de achterzijde
- Nieuwe badkamer en keuken
- 2 slaapkamers
- Dubbel glas in het gehele appartement
- Fundering is in 2019 beoordeeld in het kader van splitsing appartementsrechten

ERFPACHT
Gelegen op erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam.
Huidig tijdvak: 16 december 1976 t/m 15 december 2026
Algemene bepalingen voortdurende erfpacht 2000
Erfpachtcanon: 56,67 (jaarlijkse indexatie)
Aanvraag gedaan onder de gunstige voorwaarden

VOORBEHOUD
Deze informatie is geheel vrijblijvend. Een overeenkomst kan dan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van gevolmachtigden. Verkoper houdt zich uitdrukkelijk het recht van gunning voor.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de algemene voorwaarden NVM
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:


Arent Janszoon Ernststr 189, 1083 GV AMSTERDAM
Telefoon: 020-7371786
Fax: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: www.bnvmakelaars.nl