U bent hier :

Binnenkant 45 I AMSTERDAM, Amsterdam Centrum

Deze woning is onlangs door ons verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement/flat
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1906-1930
Wijk  :  Amsterdam Centrum
Ligging  :  Aan rustige weg, aan water, in centrum, in woonwijk, vrij uitzicht
Woonoppervlakte  :  110 m²
Inhoud  :  368 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Parkeergelegenheid  :  betaald parkeren
Omschrijving:
Uniek en zeer fraai appartement met orginele elementen en royale maatvoering op een fantastische locatie in het centrum van Amsterdam. Rustig wonen met uitzicht op de gracht en Montelbaanstoren, met op loopafstand het bruisende Centrum van Amsterdam. Het appartement is zeer royaal van opzet en beschikt over ruime vertrekken. Woonkamer met schouw en 3 ramen uitzicht op de gracht aan de voorzijde. Apart keukengedeelte, 2 slaapkamers en badkamer. Het gehele appartement is zojuist volledig gerenoveerd! Woonoppervlakte ca. 110 m2. Zeer hoge plafonds. Meubilering mogelijk.

LIGGING
Zeer bijzondere locatie, in een rustig deel van Amsterdam Centrum, met op loopafstand het hart van de stad met een ruim aanbod aan bijzondere winkels, restaurants en terrassen. Dichtbij het Centraal Station van Amsterdam.

ENGLISH_____________________________________________________________________________________
Fantastic spacious apartment with canal view, triple A location in a tranquil area in the center of Amsterdam. Newly renovated, 2 bedrooms, large living, new kitchen, new bathroom. Amazing view from the living toward the Montelbaanstoren and canal, tranquil while situated closely to shops, restaurants and terraces. Ideally located with regards to public transport, Amsterdam Central Station and Schiphol Airport. Available per direc. English brochure available upon request, call +31 (0)20 7371786.
_____________________________________________________________________________________________

INDELING
Via de fraaie bordestrap bereikt u de centrale hal met toegang tot het appartement. Aan de voorzijde ligt de woonkamer met eiken vloer, origele lambrisering, schouwen en 3 ramen met uitzicht op de gracht. Aangrenzend aan de woonkamer ligt de woonkeuken met wasmachine-aansluiting en diverse bergruimte mogelijkheden. De keuken beschikt over een RVS afzuigkap, 4-pits gastoestel, vaatwasser en combi oven/magnetron.

Via de fraaie gang bereikt u de ruime (slaap)kamer aan de achterzijde, eveneens voorzien van een schouw.
De gang geeft tevens toegang tot de badkamer die daarachter is gelegen en is voorzien van inloopdouche, WC en wastafel. Aan de achterzijde ligt de tweede slaapkamer met eigen wastafeltje.

KENMERKEN
- Sublieme locatie in Amsterdam Centrum met uitzicht op GRACHT en Montelbaanstoren
- Ruim opgezet 3-kamerappartement met hoge plafonds ca. 3.35 meter
- Fraaie ornamenten, schouwen en lambrisering
- Fraaie eiken vloer
- Volledig gerenoveerd
- Oppervlakte ca. 110 m2
- Gestoffeerde verhuur
- Meubilering in overleg indien gewenst.
- Beschikbaar per directStraal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: https://www.bnvmakelaars.nl