U bent hier :

Bouvigne 27 - 3 Amsterdam

Deze woning is onlangs door ons verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement/flat
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1959
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht
Woonoppervlakte  :  66 m²
Externe bergruimte  :  9 m²
Inhoud  :  210 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Parkeergelegenheid  :  betaald parkeren
Overige ruimte  :  toilet, hal, balkon
Omschrijving:
*** ENGLISH VERSION DOWN BELOW ***

Een goed onderhouden 3-kamerappartement van circa 66 m² met een balkon, gelegen op de derde verdieping van een rustig en kleinschalig appartementencomplex in Amsterdam-Buitenveldert. De bijbehorende berging bevindt zich op de begane grond. De woning is gelegen nabij de Amsterdam Rai, het Gijsbrecht van Aemstelpark en winkelcentrum het Gelderlandplein. Tram 5 en bus 62 stoppen op loop-/ fietsafstand. Ook is het appartement makkelijk te bereiken via de ringweg A10.

LIGGING
Het appartement is goed gelegen. In de nabije omgeving vindt u diverse voorzieningen, zowel op zakelijk- en winkelgebied als op recreatiefgebied. Het appartement bevindt zich onder de rook van de "Zuidas", op fietsafstand van Station Zuid/WTC en Amsterdam Rai. Het appartement is gelegen in Amsterdam-Buitenveldert op loopafstand van winkelcentrum Gelderlandplein en diverse buurtwinkels waaronder de Jumbo. Ook het Gijsbrecht van Aemstelpark en het Amstelpark zijn op loopafstand te bereiken. Het Amsterdamse bos en het Beatrixpark bevinden zich op fietsafstand.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid is goed per eigen vervoer via de ringweg A10. In de omgeving zijn diverse busverbindingen (bus 62, 463 en 612) en de tram (tram 5 en 6). De Zuidas bevindt zich met het openbaar vervoer op slechts 12 minuten afstand en het Centraal Station op 30 minuten.

INDELING
Via de afgesloten entree op de begane grond (met intercominstallatie) kom je in de entreehal met brievenbus, trapopgang en toegang tot de bergingen.

Via de hal, met meterkast en cv-kast, kom je in de woonkamer. De woonkamer heeft mooi uitzicht op een groen parkje. De hal geeft toegang tot de grotendeels gemoderniseerde keuken, het zwevend toilet en de twee slaapkamers. Vanuit één slaapkamer zijn het balkon en de badkamer te bereiken. De badkamer is tevens vanuit de keuken bereikbaar. Het is mogelijk om met de originele ensuite deuren de woon- en 1 slaapkamer met elkaar te verbinden.

PARKEREN
Uitstekende parkeergelegenheid voor de deur, zowel voor bewoners als bezoekers. Het is mogelijk om een parkeervergunning aan te vragen, hiervoor is geen wachtlijst. De kosten hiervoor bedragen € 50,40 per half jaar. Zonder parkeervergunning kost het parkeren € 2,50 per uur. Na zeven uur s 'avonds en in het weekend is dit gratis. Bron: Gemeente Amsterdam

KENMERKEN
Gerenoveerd en wordt turnkey opgeleverd.
• Gelegen op de derde verdieping met één balkon
• Nette keuken met inbouwapparatuur
• 2 slaapkamers, aparte keuken en woonkamer
• Gestoffeerd
• Woonoppervlakte 66 m²
• Beschikbaar per 15 september
• Minimale huurperiode 1 jaar
• Dubbele beglazing
• Verwarming en water middels cv-ketel (2014)
• Ruime berging op de begane grond, circa 9 m²
• Westzijde (woon- en slaapkamer) voorzien van elektrische zonneschermen met afstandsbediening
• Woonkamer voorzien van vast hor
______________________________________________________________________________________________

A well-maintained 2 bedroom apartment situated on the 3rd floor in a quiet and small-scale apartment complex located at Amsterdam-Buitenveldert. The apartment is approximately 66 m² excluding a storage situated on the ground floor. The property is located nearby the Amsterdam Rai, the Gijsbrecht van Aemstelpark and shopping center Gelderlandplein. Tram 5 and bus 62 are within walking / cycling distance and there is an easy access to the A10 ring road.

LAYOUT
The apartment block is accessible throughout a private entrance located on the ground floor (with intercom installation). At the entrance hall you will find the letterboxes, staircase and the entrance to the storage rooms.

Through the hall, with meter cupboard and central heating cupboard you enter the living room. The living room has a beautiful view on a green park.
The hall also gives access to the largely modernized kitchen, the floating toilet and the two bedrooms. The balcony and the bathroom can be reached from one bedroom. The bathroom is also accessible from the kitchen.
It is possible to connect the living room and 1 bedroom with the original en suite doors.

ACCESSIBILITY
The location of the apartment is perfect. Various facilities, business-, shopping- and recreational area are within walking and / or cycling distance. The apartment is located in Amsterdam-Buitenveldert within walking distance of the Gelderlandplein shopping center and various local shops including the Jumbo. The Gijsbrecht van Aemstelpark and Amstelpark are also within walking distance. The Amsterdam forest / Amsterdamse Bos and the Beatrixpark are within cycling distance.

The accessibility is good by car via the Ring A10. In the area there are various bus connections (buses 62, 463 and 612) and tram connections (tram 5 and 6). The Zuidas is only 12 minutes away by public transport and Central Station only 30 minutes.

PARKING
Excellent parking in front of the apartment for residents and visitors. There is the possibility to apply for a parking permit, there is no waiting list for this. This costs € 50,40 per half a year. Without a permit parking costs € 2,50 per hour, after seven in the evening and at the weekend this is free. Source: Municipality of Amsterdam

SERVICES
Renovated and will be delivered turnkey.
• Located on the third floor with one balcony
• Kitchen with built-in appliances
• 2 bedrooms, separate kitchen and living room
• Semi furnished
• Living area approx. 66 m², in accordance with NEN 2580
• Available per the 15th of September
• Minimum rental period of 1 year
• Fully equipped with double glazing
• Heating and water through central heating boiler (2014)
• Spacious storage room on the ground floor, approximately 9 m2
• West side (living room and bedroom) with electric awnings with remote control;
• Living room with fixed roller screen
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Kathelijne Aartse Tuyn
Email: kathelijne@bnvmakelaars.nl

AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: https://www.bnvmakelaars.nl