U bent hier :

Brede Kerkepad 7 AMSTERDAM

Dit bedrijfsobject is verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort object  :  kantoorruimte
Type  :  Kantoorruimte
Nevenbestemming  :  Kantoorruimte
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Opp kantoorruimte  :  261 m²
Bouwjaar  :  1906-1930
Omschrijving:
Sfeervolle kantoorruimte, bruto vloeroppervlakte ca. 261,5 m2 verdeeld over 3 etages, in het gerenoveerde bedrijfsverzamelgebouw "De Nieuwe Purmer" in Amsterdam Noord. De ruimte wordt ongemeubileerd verhuurd(meubels op foto eventueel ter overname huurder) en is voorzien van meerdere eigen toiletruimtes en pantry's.

LIGGING
Het kantoor bevindt zich in een voormalig schoolgebouw in Amsterdam Noord, tussen de Purmerweg en de Nieuwendammerdijk, vlakbij de jachthaven en café 't Sluisje. Het schoolgebouw is een aantal jaren geleden getransformeerd tot een professionele werkomgeving, waarbij de charme van het pand volledig behouden is gebleven en de diversiteit van de gevestigde bedrijven voor een optimale dynamiek zorgen.

De locatie is goed te bereiken. Met het openbaar vervoer slechts 10 minuten vanaf Amsterdam Centraal (bus 32, halte Wervershoofstraat). En op loop/fietsafstand van de toekomstige Noord/Zuidlijn (halte Noorderpark). Met de auto zit u binnen een mum van tijd op de ring A-10 (s-115 of s-116). Parkeren voor de deur is GRATIS.

Op loopafstand bevindt zich winkelcentrum "Het Purmerplein" met o.a. een bakker, slager, groenteboer, vishandel, broodjeszaak en diverse horecagelegenheden.

INDELING KANTOORRUIMTE
Begane grond ca. 101,5 m2. Entree/hal met trap naar de bovengelegen etages en 2 eigen toiletten. Ernaast een sfeervolle kantoorruimte met grote raampartijen die zorgen voor veel daglicht. Via de interne trap bereikt u de eerste etage waar zich meerdere ruimten van ca. 95 m2 bevinden, deze zijn voorzien van een vide en eigen pantry. Op de kapverdieping bevindt zich een loft-achtige ruimte van ca. 65 m2.

BIJZONDERHEDEN
- Sfeervolle kantoorruimte, VVO ca. 261,5 m2
- Circa 20 werkplekken mogelijk
- In gerenoveerd bedrijfsverzamelgebouw
- Prettige werkruimte met op iedere etage veel raampartijen en daglicht
- Voorzien van centrale verwarming en 2 eigen toiletten
- Goed bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer
- Gratis parkeren voor de deur
- Winkelcentrum op loopafstand
- Meerdere parkeerplaatsen separaat te huur in overleg, prijs per plaats € 75,- ex btw
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Arent Janszoon Ernststr 189, 1083 GV AMSTERDAM
Telefoon: 020-7371786
Fax: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: www.bnvmakelaars.nl