U bent hier :

Camera Obscuralaan 304 Amstelveen

Vraagprijs € 325.000 k.k.

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1960-1970
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
Energielabel  :  Klasse E
VVE bijdrage  :  140 p/mnd
Woonoppervlakte  :  73 m²
Externe bergruimte  :  7 m²
Inhoud  :  230 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  3
Parkeergelegenheid  :  openbaar parkeren
Overige ruimte  :  toilet, gang, hal, berging, balkon
Omschrijving:
Camera Obscuralaan 304 te Amstelveen

Wij bieden te koop aan een goed onderhouden ruim 4-kamer-HOEK-appartement (3 slaapkamers) van 73 m2 gelegen op de 2e verdieping met diep balkon (oost ligging) en een aparte berging op de begane grond.

De woning is centraal gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen, openbaar vervoer en scholen om de hoek van groengebied Amstelland / Middelpolder en de Amstel. Parkeren is gratis en er is voldoende plek. Buurtwinkelcentra Bankrashof, Kostverlorenhof en Stadshart Amstelveen zijn op korte afstand van de woning gelegen.

Indeling appartement:

Entree/hal met meterkast, keuken gelegen aan de voorzijde geplaatst in hoekopstelling voorzien van diverse apparatuur, woonkamer met vrij zicht op groen en waterpartij en toegang tot het diepe balkon op het oosten. Hal met toilet, toegang tot de 3 slaapkamers. Twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde en hebben beiden toegang tot het balkon. De hoofdslaapkamer is gelegen aan de voorzijde en heeft toegang tot de badkamer met douche en wastafel. Aparte berging op de begane grond.

Bijzonderheden:


- 2e verdieping,
- woonoppervlakte 73 m2 (NEN 2580 opgemeten),
- 4 kamer appartement waarvan 3 slaapkamers!,
- diep balkon op het oosten,
- oplevering/aanvaarding: in overleg,
- EIGEN GROND,
- de woning beschikt gedeeltelijk over dubbele beglazing,
- de maandelijkse bijdrage aan de VVE is EURO 140,--. Dit bedrag is exclusief een voorschot stookkosten van EURO 90,--

ENGLISH SUMMARY

Camera Obscuralaan 304 in Amstelveen

We offer an apartment of 73 m2 on the 2-nd floor with a separate storage on the ground floor. The area is very quiet and green and is called "Bankras/Kostverloren" situated in the north of Amstelveen on walking distance from public transport (light rail 5) and the centre of Amstelveen. The area was developed in the 1960's and has a spacious set up. The apartment is surrounded by beautiful parks and is centrally situated close to (international) schools and the VU university as well as the south axis and station South/WTC.

There are numerous amenities that will make life comfortable such as convenient shops nearby (supermarkets Albert Heijn and Dirk), excellent access to public transport (tram 5). Station Zuid/WTC is also close by with a train to Schiphol airport (1 stop, 6 minutes). Easy access to the motorways A-4, A-9 and A-10.

The apartment, located on the 2-nd floor, can be reached by stairs.

Apartment lay out: entrance/hall with utility closet/meter, closed kitchen with some built-in equipment. Spacious living area with access to the deep balcony (facing east). 3 bedrooms, 2 at the rear with both access to the balcony and 1 in the front with direct access to the bathroom. The bathroom has a sink and a shower. Separate toilet with sink. There is a storage in the basement of the building.

Features:

- 4-room-CORNER-apartment,
- 3 bedrooms!
- total surface 73 m2 (the apartment is NEN measured),
- energy performance certificate available,
- FREEHOLD NO LEASE,
- delivery in consultation,
- the monthly service charges to the homeowners association is EURO 140,-- An advanced payment of EURO 90,-- for heating comes on top of the service charge.

Disclaimer

Deze informatie is door BNV makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u een NVM/MVA makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Toelichting clausule NEN2580

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: https://www.bnvmakelaars.nl