U bent hier :

Coppelstockstraat 54I AMSTERDAM

Deze woning is onlangs door ons verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement/flat
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1924
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
Woonoppervlakte  :  49 m²
Externe bergruimte  :  7 m²
Inhoud  :  155 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Overige ruimte  :  hal, balkon
Omschrijving:
*ENGLISH PRESENTATION BELOW* PLEASE MAIL VIA FUNDA FOR VIEWINGS*
*TURN KEY FULLY FURNISHED - 2 BEDROOMS GREAT BALCONY AND VIEW*
Fantastisch wonen in een volledig gemeubileerd appartement met twee slaapkamers, badkamer, toilet, moderne keuken en fraai balkon van 5 meter breed, met aparte berging op de begane grond. Het appartement ligt op de eerste verdieping en beschikt over een aparte berging in de kelder van het complex. Goede ligging in een populair deel van Bos en Lommer.

INDELING
De royale woonkamer beschikt over dubbele openslaande deuren naar het balkon voorzien van bergkast.
Aangrenzend ligt een moderne dichte keuken met diverse inbouwapparatuur, waaronder een vaatwasser, 4 pits gasfornuis en een koelkast. Ook de wasmachine aansluiting vind je in de keuken en een toegangsdeur naar het balkon.

Vanuit de centrale hal toegang tot de badkamer voorzien van lichte tegels en over een douche, wastafel en een toilet. En toegang tot de 2 slaapkamers aan de voorzijde. De woning beschikt over enkele inbouwkasten en een aparte berging in de kelder van complex.

LOCATIE
Bos & Lommer is populair. Het is hier rustig wonen met alle voorzieningen dichtbij. Op de Jan van Galenstraat kun je terecht voor je dagelijkse boodschappen en de Jan Evertsenstraat met leuke winkels en koffietentjes is dichtbij. Een rondje hardlopen of picknicken kan om de hoek in het Erasmuspark en ook het Westerpark ligt op een paar minuten fietsafstand, De Jordaan en Frederik Hendrikbuurt zijn eveneens snel bereikt. De woning is goed bereikbaar met het openbaar vervoer met tram 12 en 14 en bus 18 en 752.

KENMERKEN:
- Turn key en gemeubileerd appartement
- 49 m2, met 2 slaapkamers
- Ruim balkon aan de achterzijde
- Aparte berging in de onderbouw van het complex.
- Beschikbaar medio april 2021

ENGLISH
Fantastic living in a fully furnished apartment with two bedrooms, bathroom, toilet, modern kitchen and beautiful balcony of 5 meters wide, with separate storage room on the ground floor. The apartment is on the first floor and has a separate storage room in the basement of the complex. Good location in a popular part of Bos en Lommer.

LAYOUT
The spacious living room has double doors to the balcony with storage cupboard.
Adjacent is a modern closed kitchen with various built-in appliances, including a dishwasher, 4-burner gas stove and a refrigerator. You will also find the washing machine connection in the kitchen and an access door to the balcony. From the central hall access to the bathroom with light tiles and a shower, sink and toilet. And access to the 2 bedrooms at the front. The house has a few fitted wardrobes and a separate storage room in the basement of the complex.

LOCATION
Bos & Lommer is popular. It is quiet living here with all amenities close by. You can go to Jan van Galenstraat for your daily groceries and Jan Evertsenstraat with nice shops and coffee shops is close by. A round of jogging or picnicking is possible around the corner in the Erasmus Park and also the Westerpark is a few minutes by bike, De Jordaan and Frederik Hendrikbuurt are also quickly reached. The property is easily accessible by public transport with tram 12 and 14 and buses 18 and 752.

CHARACTERISTICS:
- Turn key and furnished apartment
- 49 m2, and 2 bedrooms
- Spacious balcony at the rear
- Separate storage in the basement of the complex.
- Available mid april 2021
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:


Arent Janszoon Ernststr 189, 1083 GV AMSTERDAM
Telefoon: 020-7371786
Fax: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: www.bnvmakelaars.nl