U bent hier :

Courbetstraat 48 huis* AMSTERDAM

Deze woning is onlangs door ons verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Woning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 1 p/m
Bouwjaar  :  1945-1959
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
Woonoppervlakte  :  70 m²
Inhoud  :  180 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Overige ruimte  :  gang, provisieruimte
Omschrijving:
***English presentation below****

Leuk 3 kamerappartement op de begane grond, in het fraaie Amsterdam Oud-Zuid. De Courbetstraat ligt tussen het Olympiaplein en Stadionkade, nabij de Parnassusweg en Beethovenstraat. Het appartement maakt deel uit van een monumentaal complex met statige entree, wat ligt aan een rustige straat.

INDELING
Entree appartement, centrale hal met toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde ligt de woonkamer met daarnaast de keuken, uitgerust met een brede RVS 6 pits gasfornuis met oven en wokbrander en RVS schouw. De keuken beschikt over een hoge vrijstaande koelkast en een vaatwasser. Het werkblad is van donker hardsteen. Alle apparatuur is van Siemens

Aangrenzend liggen respectievelijk een slaapkamer en een kamer die thans in gebruik als kleedruimte maar voldoende ruimte bied als tweede slaapkamer. De badkamer beschikt over een WC, ligbad, wastafel met fraai meubel en inloopdouche met glazen deur.

Tevens beschikt het appartement over een ruime interne berging met wasmachine en drogeropstelling .

LIGGING
Amsterdam Oud Zuid, tussen de Stadionkade en de Stadionweg en tussen de Minervalaan en de Parnassusweg. Divers winkelaanbod bij de Stadionweg/OlympiaPlein en de Beethovenstraat.
Gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer, nabij station Zuid WTC en diverse trams op loopafstand. Schiphol is goed en snel bereikbaar 15 minuten.

KENMERKEN
Leuk begane grond appartement
2 slaapkamers
Gestoffeerd
Voorzien van gordijnen
Voorzien van wasmachine en droger
Houten vloer
2 parkeervergunningen zonder wachttijd
Ruime berging
Minimale huurperiode 12 maanden
Huurprijs exclusief G/W/L
Beschikbaar medio juli 2013


*** ENGLISH***
Lovely 3 room ground floor appartment, in the stylish area Amsterdam Oud-Zuid. The appartment on Courbetstraat is situated between Olympiaplein and Stadionkade, close to the Parnassusweg and Beethovenstraat. The appartment is a part of a momumental complex with a stately entry, located on a wide and quiet street.


LAY OUT
Entry, central hall with access to all apartments. The living room is on the front side with the spacious kitchen next to it. The kitchen is equipped with a wide 6 flame RVS gas cooker with stove, a RVS extractor, a high fridge/freezer combination (detached), an integrated dishwasher. The kitchen desk top is made of granite. All apliances are Siemens.

Connected to the living room there is a well sized bedroom and another room that can to be used as study or bedroom. The bathroom contains a toilet, a bath, a sink with elegant furniture and a separate walk in shower with a glass door.

As an extra the apartment also includes a spacious internal storage room next to the bathroom with a washing machine and dryer.

LOCATION
Amsterdam Oud Zuid, between the Stadionkade and the Stadionweg and between Minervalaan and the Parnassusweg. There is a diverse variety of shops at the Stationweg/OlympiaPlein and the Beethovenstraat including the famous french bakery. Effectively situatied for public transport, near by train station Zuid WTC and multiple trams within walking distance. Schiphol has a door to door count of 15 min.

FEATURES
Elegant ground floor apartment
2 bedrooms
Semi furnished
Curtains included
Equipped with washingmachine and dryer
Wooden floor
2 parking permits without waiting restriction
Spacious storage room
Minimal term of rent : 12 months
Rental price excluding utility cost
Available from end of july 2013

Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: https://www.bnvmakelaars.nl