U bent hier :

De Parelvisserslaan 108 Amstelveen

Deze woning is verkocht onder voorbehoud
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Eengezinswoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1960-1970
Ligging  :  Aan park, aan rustige weg, in woonwijk
Woonoppervlakte  :  125 m²
Externe bergruimte  :  27 m²
Perceeloppervlakte  :  146 m²
Inhoud  :  430 m³
Totaal aantal kamers  :  5
Aantal slaapkamers  :  4
Overige ruimte  :  toilet, hal, provisieruimte
Omschrijving:
De Parelvisserslaan 108 + garage te Amstelveen

Wij bieden te koop aan in de leuke wijk "Bankras" een geheel gerenoveerde en goed onderhouden 5-kamer-eengezins-woning van circa 125 m2 met een garage. De woning is verdeeld over 3 woonlagen en is gelegen in een rustige en kindvriendelijke wijk tegen het centrum van Amstelveen vlakbij winkelcentrum "Bankrashof" en het Stadshart. De woning beschikt over een voor en achtertuin. De achtertuin is gelegen op het zuiden. Achterin de tuin staat een gemetselde schuur. De tuin is toegankelijk via de woning en een achterom.

De woning is goed gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer (tram 5) en diverse busverbindingen naar het centrum van Amsterdam. Op loopafstand van de woning is winkelcentrum Bankrashof gelegen met een Deen supermarket, Lidl, toko etc.

De snelweg A-9 is goed en snel te bereiken. Recreatie en natuurgebied "Middelpolder" ligt op zeer korte afstand van de woning. In de buurt zijn diverse basisscholen aanwezig. Het Amsterdamse Bos ligt op fietsafstand evenals Ouderkerk aan de Amstel.

In de nabije omgeving bevinden zich diverse scholen. De International School Amstelveen en de British School zijn ook goed en snel bereikbaar.

Indeling woning:

Begane grond: entree/hal met meterkast, modern toilet met fontein, trapkast, inbouwkast en trap naar de 1e verdieping. Grote en lichte door zon woonkamer met nette laminaatvloer en toegang tot de achtertuin middels een schuifpui, casco open keuken eveneens met toegang tot de tuin. In de tuin staat een gemetselde berging. De tuin is eveneens via een achterom (berging) te bereiken. Vanuit de berging en de straat is er toegang tot de aangebouwde garage.

Trap naar de eerste verdieping, overloop, 3 slaapkamers, en een moderne badkamer voorzien van toilet, douche, extra brede wastafel met 2 kranen en een handdoek radiator.

Trap naar de 2e/kapverdieping, overloop met cv-ketel en de wasmachine/droger aansluiting. 4e grote kamer met 2 Velux dakramen en extra bergruimte.

Bijzonderheden:

dakisolatie en dubbel glas

- woonoppervlakte circa 125 m2 (NEN 2580 opgemeten),
- perceel oppervlakte: 146 m2,
- bouwjaar 1968,
- eigen grond,
- 4 slaapkamers,
- oplevering/aanvaarding: in overleg,
- uitbouw is niet gefundeerd,
- de woning is zeer goed onderhouden,
- de garage is bij de vraagprijs inbegrepen.


ENGLISH SUMMARY

De Parelvisserslaan 108 + garage in Amstelveen

We offer a spacious, light, just refurbished and well maintained, 5 room (4 bedrooms) family house with a garage in a convenient, central location in Amstelveen. The house is located in a quiet and friendly neighbourhood called "Bankrashof",
close to the city center of Amstelveen. The area Bankras is developed in the 60's and has a spacious set up with a lot of green and water. In the neighbourhood are many schools, kindergartens and creches. The area is very child friendly.

Close by you will also find shops (including Deen and Lidl, and city center shops), good public transport (several bus lines, tram 5 to Amsterdam, and the "Zuidtangent"), and the motorway A9 is easily accessible. Within a 5 minute walk you will find yourself in the recreation area "Middelpolder", as well as several sports accommodations. The National airport Schiphol is only 20 minutes away via public transport. The Amstelveen International School and the British School are close by, and accessible by tram and bicycle.

House division:

The ground floor is divided into a spacious hallway with meter cabinet, a modern toilet with sink, storage space, and a staircase to the 1st floor. It leads to a nice spacious living room, and a open "casco" kitchen, both giving access to the garden. The garden has a shed made of bricks and has a back entrance. From the shed as well as the street there is easy access to your garage. Stairs to the first floor.

Lay out 1-st floor: landing, 3 bedrooms (2 in the rear and 1 in the front). The bathroom is also situated on this floor. It has a 2-nd toilet, a washbasin with 2 taps, a shower and a radiator. Stairs lead to the second floor/attic.

Lay out 2-nd floor: landing with the boiler for the heating and hot water as well as the connection for the washing machine/dryer, storage space and a spacious 4-th bedroom with 2 Velux roof windows. It is possible to create dormers on this floor.

Particularities:

- total surface approximately 125 m2,
- surface of the plot approximately 146 m2,
- freehold,
- year of construction 1968,
- delivery in consultation,
- 4 bedrooms,
- the house is NEN measured,
- garage is included in the asking price,
- extension does not have a foundation,
- well maintained.

Disclaimer

Deze informatie is door BNV makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u een NVM/MVA makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Toelichting clausule NEN2580

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: https://www.bnvmakelaars.nl