U bent hier :

Dever 43 III Amsterdam

Vraagprijs € 610.000 k.k.

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement/flat
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 328 p/m
Bouwjaar  :  1960-1970
Ligging  :  In woonwijk, vrij uitzicht
Energielabel  :  Klasse G
VVE bijdrage  :  328 p/mnd
Woonoppervlakte  :  130 m²
Externe bergruimte  :  9 m²
Inhoud  :  464 m³
Totaal aantal kamers  :  5
Aantal slaapkamers  :  4
Parkeergelegenheid  :  openbaar parkeren, betaald parkeren, parkeervergunningen
Overige ruimte  :  toilet, hal, stookruimte
Omschrijving:
Dever 43-III te Amsterdam

Wij bieden te koop aan een licht 6-kamer-appartement van circa 130 m2 gelegen op de 3e en 4e/kapverdieping van een kleinschalig appartementencomplex. Er is nog een aparte berging op de begane grond. Het appartement is gelegen tussen de Van Boshuizenstraat en de Van Nijenrodeweg aan de Buitenveldertselaan tegenover winkelcentrum Rooswijck.

Indeling appartement: trap naar de derde verdieping.

Entree/hal, grote hal met toegang tot alle vertrekken, toilet met fontein, dichte keuken voorzien van diverse apparatuur en toegang tot het balkon. Naast de keuken bevindt zich een slaapkamer eveneens met toegang tot het balkon, royale woonkamer. Vanuit de woonkamer is de 2e slaapkamer te bereiken. Badkamer voorzien van een wastafel en ligbad en een aparte kast met de cv-ketel. De badkamer is bereikbaar via de 2e slaapkamer alsmede vanuit de hal. Trap binnendoor naar de bovenste/kapverdieping, hal, kast met cv-ketel, 2 slaapkamers (1 aan de voorzijde en 1 aan de achterzijde, royale en moderne woon/eetkeuken voorzien van diverse apparatuur en dakkapel. 2e badkamer voorzien van een wastafel, toilet, douche en ligbad. Er is ook daglichttoetreding in de badkamer door de aanwezigheid van een groot dakraam. Op de begane grond is nog een aparte berging behorende bij de woning.

De woning is gunstig gelegen in Amsterdam-Buitenveldert aan de Buitenveldertselaan met een Jumbo supermarkt, diverse restaurants en winkelcentrum "Rooswijck" op loopafstand. Station Zuid/WTC en de Zuid As liggen op fietsafstand rijden, net als de Vrije Universiteit en het VU mc Het Amsterdamse Bos, het Gijsbrecht van Aemstelpark en het Amstelpark bevinden zich eveneens op loop/fietsafstand. Goede ontsluiting t.o.v. diverse uitvalswegen (A-4, Ring A-10). Openbaar vervoer in de nabijheid van het complex (halte tram 5 en 25 tegenover de woning, Noord Zuidlijn en diverse busverbindingen).

Bijzonderheden:

- erfpacht is eeuwigdurend afgekocht,
- totale oppervlakte circa 130 m2,
- maandelijkse bijdrage aan de VVE bedraagt EURO 328,-- Dit is inclusief een voorschot voor de stookkosten,
- oplevering/aanvaarding: in overleg,
- parkeren middels vergunning, geen wachttijd,
- 3 kamers op de 3e verdieping en 3 kamers op de bovenste/kap verdieping,
- 2 dakkapellen.

ENGLISH SUMMARY

Dever 43-III in Amsterdam

We offer for sale a bright 6-room apartment of approximately 130 m2 located on the 3rd and 4th floor of a small-scale apartment complex. There is a separate storage room on the ground floor. The apartment is located between Van Boshuizenstraat and Van Nijenrodeweg on Buitenveldertselaan opposite the Rooswijck shopping center.

Layout apartment: stairs to the third floor.

Entrance / hall, large hall with access to all rooms, toilet with fountain, closed kitchen with various equipment and access to the balcony. Next to the kitchen is a bedroom also with access to the balcony, spacious living room. The 2nd bedroom can be reached from the living room. Bathroom with a sink and bath and a separate cupboard with the central heating boiler. The bathroom is accessible from the 2nd bedroom as well as from the hall. Stairs inside to the top/top floor, hall, cupboard with central heating boiler, 2 bedrooms (1 at the front and 1 at the rear, spacious and modern living/dining kitchen with various appliances and dormer window. 2nd bathroom with a sink, toilet , shower and bath.There is also daylight in the bathroom due to the presence of a large skylight.On the ground floor is a separate storage room belonging to the apartment.

The property is conveniently located in Amsterdam-Buitenveldert on Buitenveldertselaan with a Jumbo supermarket, various restaurants and shopping center "Rooswijck" within walking distance. Station Zuid/WTC and the Zuid As are within cycling distance, just like the VU University and the VU mc Het Amsterdamse Bos, Gijsbrecht van Aemstelpark and Amstelpark are also within walking/cycling distance. Good access to various roads (A-4, Ring A-10). Public transport in the vicinity of the complex (tram 5 and 25 stop opposite the house, North South line and various bus connections).

Particularities:

- lease is paid off for an eternal period,
- total surface area approximately 130 m2,
- monthly payment to the home owners association is EURO 328,-- This includes an advanced payment for the heating,
- delivery/acceptance: in consultation,
- parking by permit, no waiting time,
- 3 rooms on the 3rd floor and 3 rooms on the top floor,
- 2 dormer windows.

Disclaimer

Deze informatie is door BNV makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u een NVM/MVA makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Toelichting clausule NEN2580

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: https://www.bnvmakelaars.nl