U bent hier :

Dikninge 99 Amsterdam

Deze woning is onder bod
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Onder bod
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 218 p/m
Bouwjaar  :  1963
Ligging  :  In woonwijk, vrij uitzicht
VVE bijdrage  :  278 p/mnd
Woonoppervlakte  :  77 m²
Externe bergruimte  :  5 m²
Inhoud  :  237 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  2
Parkeergelegenheid  :  openbaar parkeren, betaald parkeren, parkeervergunningen
Overige ruimte  :  toilet, hal, berging, balkon
Omschrijving:
Dikninge 99 te Amsterdam

In Amsterdam-Buitenveldert bieden wij te koop aan een 4-kamer-appartement van circa 77 m2 met een balkon op het zuiden, gelegen op de tweede verdieping van een kleinschalig appartementencomplex om de hoek van het winkelcentrum Gelderlandplein en onder de rook van de Zuidas.

INDELING:

TWEEDE VERDIEPING
De woning is ingedeeld in 2 instapklare zelfstandige studio's. Beide studio's zijn voorzien van een praktische pantry/keuken met wasmachine, separaat toilet, douche, woon/eetkamer en aparte slaapkamer. Ook hebben beide studio's toegang tot het ruime betegelde balkon gelegen op het zuiden en met vrij uitzicht. Op de begane grond bevindt zich een eigen berging. De woning is te bereiken via het trappenhuis en de lift.

Een kans voor ouders die hun studerende kinderen een perfecte plek willen bieden voor hun studietijd op een uitstekende locatie. Ook voor beleggers is dit een interessant object.

Met geringe aanpassingen is de woning aan te passen en terug te brengen in de oorspronkelijke staat: een ruime lichte woning met tenminste 2 slaapkamers.

De woning is gunstig gelegen in Amsterdam-Buitenveldert in stadsdeel Zuid, grenzend aan de Zuidas, om de hoek van de Europa-boulevard en op loopafstand van het winkelcentrum Gelderlandplein. Het winkelcentrum heeft een zeer divers aanbod van speciaalzaken, verswinkels, modezaken, horeca en supermarkten. Diverse scholen, waaronder de Vrije Universiteit van Amsterdam en diverse sportgelegenheden in de nabijheid gelegen. Het Amsterdamse Bos en het Amstelpark bevinden zich eveneens op loop-/ fietsafstand.

Uitstekend bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer. Dit laatste door de trein- en metrostations Amsterdam Zuid, RAI, en Europaplein die zich op loopafstand bevinden en waarmee je in no-time in het centrum van Amsterdam (4 haltes) bent. Daarnaast ben je met de auto binnen een paar minuten op de ringweg A-10 en de A-4.

KERNMERKEN:

- Totale oppervlakte circa 77 m2,
- Oplevering/aanvaarding: in overleg,
- Parkeren middels vergunning, geen wachttijd (bron: Gemeente Amsterdam),
- Gelegen op erfpachtgrond (jaarlijkse canon t/m 31 mei 2036 135,68),
- Maandelijkse VVE bijdrage 218,56 en voorschot stookkosten 60,-,
- Met aparte berging van circa 5 m2,
- Energielabel nog niet beschikbaar. Verkoper zal een energielabel aanvragen en beschikbaar stellen.

ENGLISH SUMMARY

Dikninge 99 in Amsterdam

In Amsterdam-Buitenveldert we offer for sale a 4-room apartment of approximately 77 m2 with a south-facing balcony, located on the second floor of a small-scale apartment complex around the corner from the Gelderlandplein shopping center and under the smoke of the Zuidas.

LAYOUT:

SECOND FLOOR

The apartment is divided into 2 ready-to-use independent studios. Both studios have a practical pantry/kitchen with washing machine, separate toilet, shower, living/dining room and separate bedroom. Both studios also have access to the spacious tiled balcony located on the south and with unobstructed views. There is a private storage room on the ground floor. The house can be reached via the stairwell and the elevator.

An opportunity for parents who want to offer their studying children a perfect place for their study time in an excellent location. This is also an interesting object for investors.

With minor adjustments, the house can be adapted and returned to its original state: a spacious light house with at least 2 bedrooms.

The property is conveniently located in Amsterdam-Buitenveldert in the South district, adjacent to the Zuidas, around the corner from the Europa boulevard and within walking distance of the Gelderlandplein shopping center. The shopping center has a very diverse range of specialty shops, fresh produce shops, fashion stores, catering establishments and supermarkets. Several schools, including the Free University of Amsterdam and various sports facilities are located in the vicinity. The Amsterdamse Bos and the Amstelpark are also within walking/cycling distance.

Easily accessible by both car and public transport. The latter by the train and metro stations Amsterdam Zuid, RAI, and Europaplein, which are within walking distance and with which you are in the center of Amsterdam (4 stops) in no time. In addition, you can reach the A-10 and A-4 ring road within a few minutes by car.

KEY FEATURES:

- Total area approximately 77 m2,
- Delivery/acceptance: in consultation,
- Parking by permit, no waiting time (source: Municipality of Amsterdam),
- Located on leasehold land (annual ground rent until May 31, 2036 135.68),
- Monthly VVE contribution 218,56 and advanced heating costs 60,-,
- With separate storage room of approximately 5 m2,
- Energy label not yet available. The seller will request an energy label and make it available.

Disclaimer

Deze informatie is door BNV makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u een NVM/MVA makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Toelichting clausule NEN2580

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.


Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: https://www.bnvmakelaars.nl