U bent hier :

Frederiksstraat 39 hs Amsterdam

Huurprijs € 1.675 per maand

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  -1906
Ligging  :  Aan park, aan rustige weg, in bosrijke omgeving, in centrum, in woonwijk
Energielabel  :  Klasse B
Woonoppervlakte  :  43 m²
Inhoud  :  100 m³
Totaal aantal kamers  :  2
Aantal slaapkamers  :  1
Overige ruimte  :  berging, loggia
Omschrijving:
Frederiksstraat 39-hs te Amsterdam

Wij bieden te huur aan een heerlijk ruim 2-kamer-begane grond-appartement met patio aan de achterzijde en eigen privé voortuin tussen de Overtoom en het Vondelpark in één van de leukste en mooiste delen van Oud West. De voortuin van de woning is gelegen aan het Vondelpark. De woning is bereikbaar middels een eigen entree.

Indeling woning: afgesloten entree/hal, fijne woonkamer met open keuken en trapkast/berging. De keuken is L-vormig opgesteld en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Badkamer is voorzien van een wastafel met meubel, douche en de wasmachine/droger. Grote slaapkamer aan de achterzijde. Vanuit de slaapkamer is er toegang tot een patio.

In de buurt bevinden zich talrijke delicatessenwinkels, supermarkten, restaurants, hippe modewinkels en diverse koffiebarretjes. Naast het Vondelpark bevinden zich de Ten Katemarkt en het cultureel en culinair centrum 'De Hallen' in de nabijheid. Met de fiets is men in vijf minuten op het Leidseplein, tien minuten op het Museumplein en zit men in een oogwenk in de binnenstad. Diverse openbaar vervoer is in de omgeving gelegen en via de Overtoom bereikt men tevens snel en eenvoudig de Ring A-10.

Bijzonderheden:

- karakteristiek pand,
- patio aan de achterzijde, voortuin aan het Vondelpark,
- geweldige ligging in Amsterdam Oud West tussen de Overtoom en het Vondelpark,
- voorbehoud goedkeuring verhuurder,
- de woning is beschikbaar voor een minimale huurperiode van 1 jaar.
- geen groepsbewoning,
- oplevering/aanvaarding: in overleg, kan snel.


ENGLISH SUMMARY


Frederiksstraat 39-hs in Amsterdam

We offer for rent a wonderfully spacious 2-room ground floor apartment with a patio and a private front garden between the Overtoom and the Vondelpark in one of the nicest and most beautiful parts of Oud West. The front garden of the house is located on the Vondelpark. The house is accessible through a private entrance.

Layout house: closed entrance / hall, nice living room with open kitchen and stairs cupboard / storage room. The kitchen is L-shaped and equipped with various built-in appliances. Bathroom has a sink with furniture, shower and washer / dryer. Large bedroom at the rear. From the bedroom there is access to a patio.

In the neighborhood there are numerous delicatessens, supermarkets, restaurants, trendy fashion shops and various coffee bars. In addition to the Vondelpark, the Ten Kate market and the cultural and culinary center 'De Hallen' are in the vicinity. By bike you can be at Leidseplein in five minutes, at Museumplein in ten minutes and in the city center in the blink of an eye. Various public transport is located in the area and via the Overtoom you can also quickly and easily reach the Ring A-10.

Particularities:

- characteristic building,
- patio at the rear, private front garden next to the Vondelpark,
- great location in Amsterdam Oud West between the Overtoom and the Vondelpark,
- reservation approval landlord,
- the house is available for a minimum rental period of 1 year.
- no group habitation,
- delivery / acceptance: in consultation, can be done quickly.

Disclaimer

Deze informatie is door BNV makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u een NVM/MVA makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Toelichting clausule NEN2580

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: https://www.bnvmakelaars.nl