U bent hier :

Gijsbrecht van IJselsteinstraat 223 AMSTERDAM

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement met lift
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1960-1970
Ligging  :  Aan park, aan rustige weg, beschutte ligging, in woonwijk, vrij uitzicht
VVE bijdrage  :  315 p/mnd
Woonoppervlakte  :  68 m²
Externe bergruimte  :  11 m²
Inhoud  :  215 m³
Totaal aantal kamers  :  2
Aantal slaapkamers  :  1
Parkeergelegenheid  :  Garagebox
Omschrijving:
Gijsbrecht van Ijselsteinstraat 223 te Amsterdam

Comfortabel 2-kamer appartement van circa 69 m2 (NEN 2580 opgemeten) met 2 balkons waarvan 1 op het zuiden met vrij uitzicht op groen/een plantsoen met wandelpad naar het Gijsbrecht van Aemstelpark. De woning is gelegen op de 2e verdieping.

Centrale entree met toegang tot de ruime lift, trappenhuis en de bergingen. Met de trap of lift komt u op de 2e verdieping. Naast de woning entrιe bevindt zich de meterkast. De woning beschikt over een royale hal, separaat toilet met fontein, ruime woonkamer, dito slaapkamer met toegang tot het balkon (zuid ligging), keuken aan de voorzijde met toegang tot 2e balkon, badkamer met douche, wastafel en de wasmachine/droger aansluiting. Ruime berging op de begane grond. Optioneel is er een garage te koop in hetzelfde blok. Vraagprijs garage €37.500,-- k.k.

De woning is gelegen in het centrum van Buitenveldert en wordt omsloten door de Van Nijenrodeweg, A.J. Ernststraat, Buitenveldertselaan en de Van Leijenberghlaan op loopafstand van winkelcentrum "Gelderlandplein". In de directe omgeving vindt u het Gijsbrecht van Aemstelpark, het Amsterdamse Bos, Amstelpark, rivier de Amstel en natuur –en recreatiegebied Amstelland.

Buitenveldert is een rustige en groene wijk met veel scholen in het zuidelijk deel van de stad gelegen tussen de Zuidas/Ring A-10 en Amstelveen. Ook zijn de Vrije Universiteit en het VU Academisch ziekenhuis in de buurt gelegen.

Goede openbaar vervoer voorzieningen in de directe omgeving (trams 4, 5, 16 en 24 en metro/sneltram 51 alsmede diverse busverbindingen) en de stations Zuid/WTC en RAI. De halte van tram 5 en sneltram 51 ligt op minder dan 2 minuten loopafstand. Goede ligging tov diverse uitvalswegen (Ring A- 10 s-108, s-109 en Schiphol) . Goed en gevarieerd winkel aanbod in de buurt aanwezig (winkelcentrum "Gelderlandplein", winkelcentrum Rooswijck en diverse buurtwinkels aan de Kastelenstraat, A.J. Ernststraat en Buitenveldertselaan). Er is ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur of in de directe omgeving. Parkeren middels vergunning. Er is geen wachttijd.

Bijzonderheden:

- De woning is voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas (2015),
- Hoofd dak in 2009 vernieuwd,
- Woonoppervlakte circa 69 m2 (opgemeten volgens de NEN 2580 norm),
- Erfpachtcanon € 190,= per jaar; datum herziening 1 december 2044,
- Actieve, gezonde Vereniging van Eigenaars met professionele administrateur, VVE Beheer Den Hengst,
- Servicekosten bedragen circa € 315,-- per maand, inclusief een voorschot stookkosten en warm water van circa € 120,=
- Vraagprijs garage €37.500,-- k.k.


ENGLISH TEXT

Comfortable two room apartment of approximately 69 m2 with two balconies (facing south and north) with a view on a park which has a walking path to the Gijsbrecht Aemstelpark. The shopping center "Gelderlandplein" is also within a short walking distance. The apartment is located on the second floor. It has a sizeable hallway, spacious living room, comfortable bedroom with access to the balcony and a kitchen with access to the second balcony. The bathroom has a shower, sink and the connection for the washing machine/dryer. There is a separate toilet with sink. On the ground floor there is a large private storage room. There is a garage optional for sale in the same building. The asking price for the garage is €37.500,-- costs for the buyer.

The property is located in a convenient location in Buitenveldert within walking distance from the shopping center "Gelderlandplein". There are a lot of well known retail brands there, as well as a big Albert Heijn supermarket XL. It's less than a 2-minute walk to the tram stop for lines 5 and fast tram 51 to both Amsterdam city centre and Amstelveen. Also close by are the VU University and the VU Academic Hospital, as well as the "ZuidAs" business district and the WTC. Station Zuid is also close by. From there, the train will bring you to Schiphol Airport within 8 minutes.

Layout: entrance/hallway, separate toilet with sink, street-oriented kitchen with access to balcony, spacious living room located on the other side overlooking the park. Sizeable bedroom with direct access to the balcony (facing south), bathroom with shower, sink and washing machine/dryer connection. On the ground floor there is a large private storage room, accessible through the common entrance. The storage room is also accessible directly from the outside through a separate door. Street parking is easily available both paid and with a resident's permit, for which there is no waiting list.

Special features:

- The building has new double glazing HR++ (2015),
- Living area approximately 69 m2,
- Leasehold Canon € 190, - per year; revision date December 1, 2044,
- Active association of home owners,
- Service costs € 315 per month, including € 120,= advanced payment for heating and hot water,
- asking price garage € 37.500,-- costs for the buyer.Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: https://www.bnvmakelaars.nl