U bent hier :

Grubbehoeve 53 AMSTERDAM

Dit bedrijfsobject is onlangs door ons verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort object  :  Kantoorruimte
Type  :  Kantoor/praktijkruimte
Nevenbestemming  :  Bedrijfsruimte
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Opp kantoorruimte  :  55 m²
Bouwjaar  :  2009
Perceeloppervlakte  :  55 m²
Ligging  :  Woonomgeving
Omschrijving:
Direct te betrekken betaalbare kantoorruimte in mooie omgeving. Zelfstandige unit met etalage.

Indeling:
Doorzon kantoorruimte met aparte spreekkamer, samen 55 m, voorzien van pantry en toilet, stadsverwarming en eigen meters, compleet ingericht als kantoor met bijbehorende voorzieningen. Zie voorts plattegrond.

Bereikbaarheid
Parkeren (betaald) is op de openbare wegen en ruim voorradig in de nabije omgeving. Uitstekend bereikbaar met tram, bus, metro en trein.

Bestemming:
De ruimte is te gebruiken als kantoorruimte en als bedrijfs/winkelruimte ten behoeve van consumentverzorgende dienstverlening of maatschappelijke doeleinden.

Opleveringsniveau / voorzieningen
De ruimte wordt in huidige staat opgeleverd (voorzien van elektra, pantry, wanden en plafonds gestuukt, noodverlichting en toilet)

Huurprijs
De huurprijs bedraagt 595,-(per maand exclusief BTW). Lage servicekosten: slechts 77,- per maand inclusief verwarming(!) en voor ontstopping, huismeester en glasverzekering.

Voorbehoud
Deze informatie is geheel vrijblijvend. Een overeenkomst kan dan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van gevolmachtigden en goedkeuring directie verhuurder.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: https://www.bnvmakelaars.nl