U bent hier :

Haarlemmerplein 22E AMSTERDAM

Deze woning is onder bod
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement/flat
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  In onderhandeling
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  2012
Ligging  :  In centrum
Woonoppervlakte  :  83 m²
Inhoud  :  200 m³
Totaal aantal kamers  :  2
Aantal slaapkamers  :  1
Omschrijving:
FURNISHED – FANTASTIC LOCATION – ONE BEDROOM
Nieuwbouw appartement van ca. 83m2 met één slaapkamer, aan het levendige Haarlemmerplein. Op 10 minuten fietsen van het Amsterdam Centraal Station en op een steenworp afstand van het Westerpark, de Haarlemmerstraat, Westerstraat en grachtengordel van Amsterdam. GEMEUBILEERD VERHUURD.

Newly built apartment of approx. 83m2 with one bedroom, located at the lively Haarlemmerplein. Only 10 minutes by bike to the Amsterdam Central Station and a stone's throw from the Westerpark, the Haarlemmerstraat, Westerstraat and Amsterdam's canal belt. RENTED FURNISHED.

INDELING
Zeer ruime doorzonwoonkamer. Het appartement beschikt over 1 slaapkamer, moderne open keuken met inbouwapparatuur, een badkamer welke is voorzien van een douche, bad en wastafel. Het toilet is separaat. Het appartement ligt op de 2e verdieping.

LIGGING
Het appartement is fantastisch gelegen aan het levendige Haarlemmerplein met volop winkels, cafés en restaurants in de directe omgeving. De Albert Heijn bevindt zich slechts op 23 meter, voor de dagelijkse boodschappen. Ook het westerpark bevindt zich op steenworp afstand.

BEREIKBAARHEID
Met zo'n centrale ligging doe je het meeste natuurlijk lopend of op de fiets, maar het appartement
is ook goed bereikbaar met zowel eigen vervoer als openbaar vervoer. Zo bevinden zich de buslijnen 18, 21 en 22 en tramlijn 5 allemaal voor de deur. Amsterdam Centraal bevindt zich op 10 minuten reizen (fietsen of per bus). Met eigen vervoer rijdt men zo de stad uit via de Haarlemmerweg.

PARKEREN
Betaald parkeren op de openbare weg tegen € 7,50 per uur met mogelijkheid tot aanvragen van een parkeervergunning. Ook bevindt zich de parkeergarage Willemspoort in hetzelfde complex. Zie de website van de gemeente Amsterdam voor meer informatie en de meest actuele stand van zaken.

KENMERKEN
• Nieuwbouw woning (2012) aan het levendige Haarlemmerplein
• GEMEUBILEERD verhuurd incl. wasmachine
• Kale huurprijs € 1.750,-
• Borg € 3.500,-
• 2 kamers waarvan 1 slaapkamer
• Woonoppervlakte ca. 83 m²
• Beschikbaar per direct
• Maximaal 24 maanden
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Arent Janszoon Ernststr 189, 1083 GV AMSTERDAM
Telefoon: 020-7371786
Fax: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: www.bnvmakelaars.nl