U bent hier :

Heemraadweg 323 WEESP

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement/flat
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 100 p/m
Bouwjaar  :  1960-1970
Energielabel  :  Klasse E
Woonoppervlakte  :  113 m²
Inhoud  :  295 m³
Totaal aantal kamers  :  5
Aantal slaapkamers  :  4
Overige ruimte  :  toilet, gang, hal, berging, balkon
Omschrijving:
Appartement van ca. 113 m2 met 4 ruime (slaap)kamers in Weesp. De woning beschikt over een ruime woonkamer en half open keuken. Ook is er een balkon van 15m2 met zonligging op het zuiden over de gehele breedte van het appartement. Op de begane grond is een aparte berging van 8m2 aanwezig. Het appartement is gunstig gelegen, op circa 10 minuten fietsen van het NS station Weesp. Ook is de A1 nabij. Lift aanwezig.

LIGGING
De ligging van dit appartement is gunstig: vanaf het appartement ben je met circa 10 minuten fietsen op het NS-station van Weesp vanwaar er goede verbindingen zijn naar onder andere Amsterdam, Schiphol en Utrecht. Hetzelfde geldt voor de uitvalswegen, de A1 is nabij. Het centrum van Weesp (horeca, winkels) ligt op 5 minuten fietsen. Ook zijn er diverse sportvoorzieningen in de omgeving (fitness, voetbal, tennis, etc.).

INDELING
Gelegen op de derde verdieping. Entree in de hal, deze geeft toegang tot de woonkamer, de badkamer en separaat toilet. Ook de vier ruime slaapkamers zijn via de hal te bereiken. Twee slaapkamers aan de voorzijde en twee slaapkamers aan de achterzijde. De woonkamer geeft toegang tot het ruime balkon aan de achterzijde (op het zuiden), en de separate keuken aan de voorzijde.

KENMERKEN
- Woonoppervlakte ca. 113 m2
- EIGEN GROND
- 4 ruime slaapkamers
- De woning is deels voorzien van dubbel glas
- Gratis parkeren
- Per direct beschikbaar
- Lift aanwezig
- Berging aanwezig
- Balkon over gehele breedte van het appartement
- Zonligging: op het zuiden
- Blokverwarming
- Niet-zelfbewoningsclausule

LASTEN
Heffingen en aanslagen 2020
- Rioolheffing 213,-
- Afvalstoffenheffing meerpersoonshuishouden 302,00
- Onroerende zaak belasting niet bekend
- Watersysteemheffing niet bekend
- Voorschotstookkosten 100,00
- Servicekosten 171,33

ENERGIELABEL
Energielabel en energie-index: E

VOORBEHOUD
Deze informatie is geheel vrijblijvend. Een overeenkomst kan dan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van gevolmachtigden. Verkoper houdt zich uitdrukkelijk het recht van gunning voor.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de algemene voorwaarden NVM.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Arent Janszoon Ernststr 189, 1083 GV AMSTERDAM
Telefoon: 020-7371786
Fax: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: www.bnvmakelaars.nl